Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000
iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️
Su an yapsan çıkar erken gebelık de felan kuzum sen bilirsin valllla test işi bana göre bazenn pişmanlık da olabiliyo üzülmemek adınan
Belirti derken mesela başka Neler var

Evet canim hastanedeyim hala 🙁 dış gebelikmis degerlerim yeterince artmadı.
Teşekkür ederim Allah razi olsun 🤲
Ben senı çoktan kafam dan çıkarttım diğer hamiş torpillerw de olursun diye ah canım kuzm hep bu yolda beraberdik cok sevinmiştim sana
Bunda da bi hayır vardor ins bi an önce düşsün kuzum rabbim şifa versin

Ben senı çoktan kafam dan çıkarttım diğer hamiş torpillerw de olursun diye ah canım kuzm hep bu yolda beraberdik cok sevinmiştim sana
Bunda da bi hayır vardor ins bi an önce düşsün kuzum rabbim şifa versin
Evet 7 ci haftaya girmistik ama nasip degilmis çok üzüldüm Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin çok zor 🥹 kendi sagligimi duzeltmem gerek bundan sonra

Evet 7 ci haftaya girmistik ama nasip degilmis çok üzüldüm Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin çok zor 🥹 kendi sagligimi duzeltmem gerek bundan sonra
Bence de sen once bi ordan kurtul da kuzum gerisi gelir kimyasal dan sonra cok gebe kalan var hem bak sen kalabılıyorsun oda bişi ve çikolata kistim var demişsin hersey de hayır var ya sağlıksız olsaydo çocuk hersey de hayır var

Aşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galiba🤣 ben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim 😅 geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl
Sen yine degerlendir mutlaka

Teşekkür ederim bebeğim anladım şimdi bende 3-2-3-2 yaparım hesaplamalara göre zaten yumurtlamaya denk geliyor gibi 😍😍

ay canım çok üzüldüm ya seninki daha büyükmüş ağrısı da daha çoktur eminim 😥 evet evet hissettiriyor zaten bugün gün boyu kalkamadım ki hiç 😥 inşallah bu ay olacak kuzum ❤️
Hadi bakalım güzelliklerle gelsin 🌸

Kızlar mfk ilişkisine son 2 kaldı
Memeler biraz dhaa iyi düne göre 😂😂😂 memoşlarrrrrrr
Hayır olsun be hersey umarım bi gün kalırım bende hamile 😂

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-13-09-28-27-197_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-09-13-09-28-27-197_com.instagram.android.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 39
Bir doktora yolladık sonucu coraspin başlasın dedi ve de hamile kalınca iğne başlanacak yazmış. Allah’a havale ediyorum bu sosyal medya doktorumu. Sen nasılsın çiçeğimiz yeğenimiz nasıl?
Bizde iyiyiz kuzum nasıl olalım herşey yolunda çok şükür. Geçen hafta eşimle son kez çocuksuz baş başa bir tatil yapalım dedik Akdenize doğru indik :)) Yarında ayrıntılı ultroson randevumuz var heyecanlıyız biraz. Geçenlerde kızlara yazdım seninde kullanıcı adı değişmiş bulamadım üzülmüştüm . Neyse yenisini öğrendim takipteyim artık seni :)) Maalesef her doktora güvenemiyorsun canım. Kürtaj olan gebeliğimde bende doçent bir doktora gidiyordum beni bildiğin 8 hafta oyaladı 8 hafta sonunda çok büyük ihtimal boş gebelik dedi ben şok oldum. hemen kendimi devlet hastanesine attım ve sonuç 4mm bir bebek var. Onlarda öncesini bilmediklerini için gelişimi ve kalp atımı için 2 hafta beklediler. Tabi o süreçte olan bizim psikolojiye oldu maalesef. Doktor seçimi gerçekten çok önemli.

Doğrudur canım kimse cevap vermeyince üzüldüm bu testi yaptıgımda bat a 6 gün vardı dün yaptıgımda 4 gün ama dedıgım gibi dünkünde c bile pembeydi normalde kontrol çizgisi kırmızı olur ya degıldı o bile hafif silikti
Çok emin olamadım ya ikinci söylediğin markayı bende duymadım daha önce bitane güvenilir bir test alıp denesenmi acaba 🤷🏻‍♀️ Yada bat tarihini beklemek daha iyi gelir gibi ben negatif görmekten yorulmuştum çünkü 🥰

Bence de sen once bi ordan kurtul da kuzum gerisi gelir kimyasal dan sonra cok gebe kalan var hem bak sen kalabılıyorsun oda bişi ve çikolata kistim var demişsin hersey de hayır var ya sağlıksız olsaydo çocuk hersey de hayır var
Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallah

Ay inşallah en azından sevinirim sonrasında kolay olur diye 😍😍

yok kuzum hsg çekilmedim aynen ya iyiymiş kızlarda söyledi ben korkmuştum ama inşallah içerisi temizleniyordur 🌸🤲🏻

İnşallah kistin atılmıştır kuzum 🤲🏻 İyice temizlenmiştir içerisi 😍 ay inşallah kuzum ya galiba kimyasaldı herkes gördü çünkü silik çizgiyi inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz 😍 hsgden sonrada hamile kalanlar çok senden de güzel haberler gelecek inşallah tıpkı @Safiye19 gibiii 😍❤️
İnşallah canım ya inşallah ❤️

Back
X