Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar canım kızlar .. adetime 2,3 gün kaldı tahminim 3 gün yumurtlamın üstünden 12 gün geçti tam bugün sizce sabah gebelik testi denemelimiyim çok belirtim oldu ama geçen aylardada aynılarını yaşadığım için yanılmamak adına çok üstünde durmadım ama öte git dendiğinde bile ağlıcak bi duygusallık var üstümde . Çok aşır oda 1 hafta önce başladı anlam da veremiyorum çok gülen eğlenceli biriyim halbuki . Kısaca korkuyorum test yapıymı sabah ilk idrarla 🥺 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer canlar ..♥️
Test yapsan çıkar bence kuzum 🥰 istiyorsan yap ama üzülürüm diyorsan gecikmeyi bekle ☺️ İnşallah güzel haberler verirsin 🙏
Evet aşko dıkşınlandım🤣🤣🤣 bekliyorum içerisi tamamlansın 🤣🤣🤣
Kıız Allah seni napmasın sabah sabah şu mesaja kahkaha attım ya😂😂😂

Evet canim tek tesellimiz o bundada vardir bir hayır zamani var herseyin sagligimiz yerinde olsun yeterki. İlacla tedavi oldugum icin 3 veya 6 ay korunma olmasi gerekiyormus o surede bende toparlanirim insallah
İns kuzum ins bak gör hersey güzel olacak kozları okuyorsun böyle şeyler yaşayıp sonunda mutlu olan cok var bırlıkte kaldığımız yerden devam edicez bak bende hala devam edıyorjm ki ne zamandır yazışıyoruz biliyosın

Kııızzz sen ne ara uyuyon yaaa gece ayaktasın gündüz ayaktasıın nasıl bünye bu zngldaklı oluncamı böyle oluyor😂😂

Ahahaha🤣 bende anlamıyorum aşko bazen kendime çok kızıyorum uyu diye🤣🤣🤣 ya dün iki arkadaş test yapacaktı bu gün onları yokladım 🤣🤣🤣

İns kuzum ins bak gör hersey güzel olacak kozları okuyorsun böyle şeyler yaşayıp sonunda mutlu olan cok var bırlıkte kaldığımız yerden devam edicez bak bende hala devam edıyorjm ki ne zamandır yazışıyoruz biliyosın
Suan korku var icimde nasil cesaret ederim bilmiyorum canim. 🥹 Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik versin 🤲

Bizde iyiyiz kuzum nasıl olalım herşey yolunda çok şükür. Geçen hafta eşimle son kez çocuksuz baş başa bir tatil yapalım dedik Akdenize doğru indik :)) Yarında ayrıntılı ultroson randevumuz var heyecanlıyız biraz. Geçenlerde kızlara yazdım seninde kullanıcı adı değişmiş bulamadım üzülmüştüm . Neyse yenisini öğrendim takipteyim artık seni :)) Maalesef her doktora güvenemiyorsun canım. Kürtaj olan gebeliğimde bende doçent bir doktora gidiyordum beni bildiğin 8 hafta oyaladı 8 hafta sonunda çok büyük ihtimal boş gebelik dedi ben şok oldum. hemen kendimi devlet hastanesine attım ve sonuç 4mm bir bebek var. Onlarda öncesini bilmediklerini için gelişimi ve kalp atımı için 2 hafta beklediler. Tabi o süreçte olan bizim psikolojiye oldu maalesef. Doktor seçimi gerçekten çok önemli.
Çok iyi yapmışsınız canım inşallah çocuklu günlerde de güzel güzel gezersiniz. Bir kaç dr bulacağım hangisi içime sinerse onunla yoluma devam ederim nasipse dua et bana olur mu? Çok üzüldüm gece yatamadım hiç

Back
X