Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşin yok dimi aşko olursa doktora sor bebeğim
Yok yok ateşim hapşırık ve burun tıkanıklıgı şuan ateşim 36.4 normal ateş çıkarsa hemen giderim hastaneye gece falan kocamda gececi şansıma
Oh oh daha çok iç bebeğim şifa olsun inşallah Aynen kuzum buradaki kuzular maşallah biliyorlar bende herşeyi danışmak istiyorum neredeyse
Evet yaa valla ben iyice alıştım buraya size çocuk doğumca nasıl vakit bulup gircez bilmem özlerim

ay bide seninki bu yazdklarını okurmuymuş tamam sen tatlı kaşığını geçme kaş yaparken göz çıkarmayalım bide

Oturum almak artık çok önemli biliyorsun
Ben bunları sendikadan biliyorum cünkü şimdi Ukrayna vatandaşları kendi mesleklerini bile burda okulsuz mahkemeyle tanıtmak istiyorlar
Sana bir uygulama koyacağım bunun altına
Mutlaka indir ve eşine sor sana şiveli olmayan bir kanal açsın

Allah onu nasıl koruyor sen bi bilsen Hiçbir şey olmaz sen yüreğini ferah tut hamileyken ben de oldum grip birçok tanıdığım da. Bir şey olmaz Allah’ın izni ile
Ayy korusun tabi bak gözlerim doldu sağol kuzum valla bu kız gripte bile saçmalyıp buralara yazdı demedniz içimi rahatlattınız

Kız ama sorun şu hangi marka yaparsam bu şekilde hoş daha var bat denilen benim bir türlü gelemeyen günüme ama hayırlısı beee napalım
Kız daha ne işte belli ki bebiş her yerden belli ediyor kendiniiiii kan versene kuzum bu çizgiye iyi bir değer çıkar kafandan stresi gider

Aaaa bizi sakın unutma seni özleriiizzz çocuklarımızı da beraber büyüteceğiz nereye gidiyorsunnnnn

Ay canım çok saol yaaa çok işime yarar iyiki varsın çok duygulandım kız beni düşünen olunca burada böyle çok hoşuma gidiyor eşimin ailesi var burada ama benim kimsem yok eşimden başka o yüzden böyle şeyler bana ailemi hatırlatıyor hep aile böyle yapar ya

Biz burda kocaman bir AİLEYİZ aşkooo

Kız daha ne işte belli ki bebiş her yerden belli ediyor kendiniiiii kan versene kuzum bu çizgiye iyi bir değer çıkar kafandan stresi gider
Canım burada kan İle gebelik bakmıyorlar bende herkes gibi test yaparak koyulaşma olacakmış diye bekliyorum ve eğer koyulaşma olursa doktor arayıp söylüyoruz sonra 5. Hafta olunca idrar İle gebelik testi yapıyor doktor öyle devam ediyoru falan biraz tuaf kuralları var Almanya’nın malesef sağlıkta baya gerideler

Aşkom benim Ben bi ara Almanca dersi veriyordum yengeme
O da aynı senin gibi buraya gelin geldi ve kimsesi yoktu
Her zaman da böyle zorlandığını gördüğümde hiç vicdanım el vermez yardım ederdim
Tabi şimdi o bitirdi kursunu
Ama bir dili 0 dan öğrenmek gerçekten çok zor
Birşeye ihtiyaç olursa bana her zaman diyebilirsin elimden geleni seve seve yaparım
Aile olmayabilirim ama elimden geleni yapacağım
Buraya alışmak da zor dimi
Kaç yıl oldu ?

Aynen bende bunu her zaman dile getiririm
Acayip medeni numarası yapıp gerideler ama

Daha yeni bir yıl oluyor herşeyin içine bir anda düştüm diyebilirim a1 başlarken korona çıktı süreç uzadı ama buraya gelince ev taşımaktı kurstu bebek yapma gayreti burada oluşan ikinci kimyasal sonra dersler stres bu günlere geldik ben b1 bitti ama kurstan memnun kalmadım çok garip bir kurstu kendilerinden bir haber diyebilirim.bende Türkiye’deki kursumdan online kursa başladım onunla b1 yapacağız sınava hazırlık bi sınavı vereyim b2 yapmak istiyorum ama şöyle rahat kafayla öğrenebildiğim kadar çünkü dil öğrenmek hobim di fobim ettiler kursta valla mektup yazmak resim yorumlamak partner ile plan yapmak bu kısımlar önemli aslında yapıyorum ama hızlı değilim aşırı heyecanlıyım yoksa yavaş yapınca güzel yapıyorum ama sınav bu süresi var hatta lesen+hören kısmından 45 soruda 39 kadar yaptım en son testte mektupta a2-b1 arasıyım konuşmada da aynı a2-b1 arası

İlk defa temmuzda ciddi bir şekilde pvulasyon kullandım olmadı. Ağustos ayında oldu yine ovulasyonla. Yumurtlamadan önce ilişki daha çoktu. Kalp koyduklarımda birliktelik oldu. Ayak uzatma olayını yaptım. Maksimum yirmi dakika uzanmışımdır ve sabah duş aldım hatta tuvalete çıkmadım ilişki sonrası uzun süre. Onun dışında folik asit kullanıyordum. Temmuzda tsh yüksekti ağustosta istenen seviyedeydi. Belirti olarak yumurtlamadan sonra ağrım dinmedi hep kasık bel ağrısı vardı. Göğüslerim Şişti. Ben baya regl gelecek diye bekledim. Göğüsteki o benekleri ve damarlanmayı gördüm. Bi de hayatımda ilk defa bu kadar çok geğirdim. Tutamıyordum kendimi. 3 gün geçince test yaptım ben. Normalde hemen yaparım diyordum ama beklemek istedim. 2 kere kan tahlili verdim şimdi yine bekliyorum kalp atışı için. Erken öğrenmek bir şey değiştirmiyor daha da geç öğrensem daha iyiydi diyorum. Hangi ilişki tuttu bilmem gönlümden geçen kız

Eklentiler

• BE5CF619-EE40-40BD-8220-7F4D8ACE8C7A.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…