• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni bir yıl oluyor herşeyin içine bir anda düştüm diyebilirim a1 başlarken korona çıktı süreç uzadı ama buraya gelince ev taşımaktı kurstu bebek yapma gayreti burada oluşan ikinci kimyasal sonra dersler stres bu günlere geldik ben b1 bitti ama kurstan memnun kalmadım çok garip bir kurstu kendilerinden bir haber diyebilirim.bende Türkiye’deki kursumdan online kursa başladım onunla b1 yapacağız sınava hazırlık bi sınavı vereyim b2 yapmak istiyorum ama şöyle rahat kafayla öğrenebildiğim kadar çünkü dil öğrenmek hobim di fobim ettiler kursta valla mektup yazmak resim yorumlamak partner ile plan yapmak bu kısımlar önemli aslında yapıyorum ama hızlı değilim aşırı heyecanlıyım yoksa yavaş yapınca güzel yapıyorum ama sınav bu süresi var hatta lesen+hören kısmından 45 soruda 39 kadar yaptım en son testte mektupta a2-b1 arasıyım konuşmada da aynı a2-b1 arası 😏
Konuşamadım düzelmesi için beni yanlış anlama ama Alman birisinden mutlaka ders Alman lazım
Bak Türk derslerine katılmayı ben yanlış buluyorum
Burda Doğup büyümüş dili tam konulan birisi lazım seninle sprechen çalışacak
Yoksa gelişmez
Ve sprechen büyük bir kısım degil ki sınavın aşko önemli olan brief ve hören
Ve kesinlikle imkanın varsa emekli birini bul sana ders verebilecek
Ben keşke yakınında olsaydım seve seve yapardım

Aynen bende bunu her zaman dile getiririm
Acayip medeni numarası yapıp gerideler ama
Aynen canım ya ama alışacağım ne yapalım bir düzen sonuçta demekki işliyor bizde uyalım bakalım sadece gelişmiş olmamaları çok tuaf geliyor ne garip bu kadar maddi güce rağmen diyorsun dijital de gerideler sağlıkta inşaatta bu sektörlerde baya kötülermiş işin içine girince fark ettim hayırlısı uyduk gidiyoruz.sen çalışıyormusun burada ben kuaförüm normalde ama belgelerim burada geçerli değil denklik almak nasıl olur onu da bilmiyorım çok bilmediğim şey var açıkçası

İlk defa temmuzda ciddi bir şekilde pvulasyon kullandım olmadı. Ağustos ayında oldu yine ovulasyonla. Yumurtlamadan önce ilişki daha çoktu. Kalp koyduklarımda birliktelik oldu. Ayak uzatma olayını yaptım. Maksimum yirmi dakika uzanmışımdır ve sabah duş aldım hatta tuvalete çıkmadım ilişki sonrası uzun süre. Onun dışında folik asit kullanıyordum. Temmuzda tsh yüksekti ağustosta istenen seviyedeydi. Belirti olarak yumurtlamadan sonra ağrım dinmedi hep kasık bel ağrısı vardı. Göğüslerim Şişti. Ben baya regl gelecek diye bekledim. Göğüsteki o benekleri ve damarlanmayı gördüm. Bi de hayatımda ilk defa bu kadar çok geğirdim. Tutamıyordum kendimi. 3 gün geçince test yaptım ben. Normalde hemen yaparım diyordum ama beklemek istedim. 2 kere kan tahlili verdim şimdi yine bekliyorum kalp atışı için. Erken öğrenmek bir şey değiştirmiyor 😂 daha da geç öğrensem daha iyiydi diyorum. Hangi ilişki tuttu bilmem 😂 gönlümden geçen kız 😍
Aşko bence sen yumurtlama öncesi ilişki yaptığın için kızı tutturmuşsun 🥰
Çok severim kız çocuğu
Çok merhametlidir bence ❤️

Ayy aşko benimde gaz var karnımda bide hassasiyet var yumurtalıklarım da 🙄 alt karnımda şiş sanki noldu yani şimdi 🙄

Üşütmüşsündür belki ayaklarını aşko yada yumurtlama geliyor diye kuzum misafir var ay severim ama saat geç oldu Ya gitmiyorlar ekşın günü bugün Ya ahahahaha diyemiyorsunda 🤣🤣🤣🤣

Aynen canım ya ama alışacağım ne yapalım bir düzen sonuçta demekki işliyor bizde uyalım bakalım sadece gelişmiş olmamaları çok tuaf geliyor ne garip bu kadar maddi güce rağmen diyorsun dijital de gerideler sağlıkta inşaatta bu sektörlerde baya kötülermiş işin içine girince fark ettim hayırlısı uyduk gidiyoruz.sen çalışıyormusun burada ben kuaförüm normalde ama belgelerim burada geçerli değil denklik almak nasıl olur onu da bilmiyorım çok bilmediğim şey var açıkçası
Çok tasarruf yaptıkları için aslında gerideler
Ben ne bilgisayarlarla çalıştığımı hatırlıyorum son senelerde 🤣🤣
Ben sendikadayım aşko katibelik yapıyorum Türkçede katibe sanırım
Kuaför ile ilgili de şunu diyebilirim
Türkiye’de belgen varsa ki vardır yeminli tercümana çevirt
Eğer çok pahalıysa maddi açıdan o zaman direk 2 sene okul yap kendini tanıt
Hiç uğraşma belgeyle falan
Sonra da birinin yanında çalış kendini geliştir
İleride de dükkan bile açarsın

Konuşamadım düzelmesi için beni yanlış anlama ama Alman birisinden mutlaka ders Alman lazım
Bak Türk derslerine katılmayı ben yanlış buluyorum
Burda Doğup büyümüş dili tam konulan birisi lazım seninle sprechen çalışacak
Yoksa gelişmez
Ve sprechen büyük bir kısım degil ki sınavın aşko önemli olan brief ve hören
Ve kesinlikle imkanın varsa emekli birini bul sana ders verebilecek
Ben keşke yakınında olsaydım seve seve yapardım
Bak haklısın bir çok konuda ama bizi burada sprechen önemli diye kodladı Alman hocalar brief ve sprechen benim Türkiyesi hocam burada doğmuş büyümüş sürekli Almanca konuşuyor hatta Türkçeden iyi Türkçeyi sonradan öğrenmiş buradaki Almanca hocasından güzel anlatıyor burdaki iletişim yakalayamıyor çünkü öğretim üyesi yapmış bize üniversite öğrencisiymişiz gibi anlatıyor halbuki biz bilmiyoruz anlayıp öğreneceğiz o öğrendin geç diyor sanırım iyi olmayan bir kursa denk geldim Türkiyesi kursum Goethe Institut ile çalışıyor oranın bir kolu gibiydi.sınavımızı Goethe ınstitut yaptı ve ben 100 üzerinden 97 aldım bu kusr telc kursu yani eski ortaklar telc daha kolay diyorlar ama öğretirlerse kolay.telc den geçen goethe den geçemiyormuş ama goetheden geçen telcten geçiyormuş buradaki hoca da onayladı ama kurs tırt.. klisenin kursuymuş caritas ın bende açığımı Türkiye’den toplamaya bakıyorum hoca test daff sınavları da yapıyor.gelişkin bir kurs.emekli olarak kayınvalidem ve peder var ama onların Almanca iyi değil ben çok güzel öğreniyormuşum eşim öyle diyor ama insan kendini ölçemeyince sürekli endişe ediyor sanırım sınava girmeden geçmeyecek bu his

Bak haklısın bir çok konuda ama bizi burada sprechen önemli diye kodladı Alman hocalar brief ve sprechen benim Türkiyesi hocam burada doğmuş büyümüş sürekli Almanca konuşuyor hatta Türkçeden iyi Türkçeyi sonradan öğrenmiş buradaki Almanca hocasından güzel anlatıyor burdaki iletişim yakalayamıyor çünkü öğretim üyesi yapmış bize üniversite öğrencisiymişiz gibi anlatıyor halbuki biz bilmiyoruz anlayıp öğreneceğiz o öğrendin geç diyor sanırım iyi olmayan bir kursa denk geldim Türkiyesi kursum Goethe Institut ile çalışıyor oranın bir kolu gibiydi.sınavımızı Goethe ınstitut yaptı ve ben 100 üzerinden 97 aldım bu kusr telc kursu yani eski ortaklar telc daha kolay diyorlar ama öğretirlerse kolay.telc den geçen goethe den geçemiyormuş ama goetheden geçen telcten geçiyormuş buradaki hoca da onayladı ama kurs tırt.. klisenin kursuymuş caritas ın bende açığımı Türkiye’den toplamaya bakıyorum hoca test daff sınavları da yapıyor.gelişkin bir kurs.emekli olarak kayınvalidem ve peder var ama onların Almanca iyi değil ben çok güzel öğreniyormuşum eşim öyle diyor ama insan kendini ölçemeyince sürekli endişe ediyor sanırım sınava girmeden geçmeyecek bu his
Ya senin kayınpeder kaynana kesin emekçi işçiler
Onların hepsi öğrenmedi zamanında
Ama ben onlara bazı zamanlar acıyorum bile cünkü bazıları tek başına doktora gidemiyor maalesef
Goethe aslında iyi veya vhs var mı onlar resmi devlete bağlı
Kiliseye bağlı olanlar biraz daha resmiyetten çıkıyor
Üzüldüm bunları yaşadığına cünkü yenisin daha 1 sene az bir süre alışmak zor 😞

Çok tasarruf yaptıkları için aslında gerideler
Ben ne bilgisayarlarla çalıştığımı hatırlıyorum son senelerde 🤣🤣
Ben sendikadayım aşko katibelik yapıyorum Türkçede katibe sanırım
Kuaför ile ilgili de şunu diyebilirim
Türkiye’de belgen varsa ki vardır yeminli tercümana çevirt
Eğer çok pahalıysa maddi açıdan o zaman direk 2 sene okul yap kendini tanıt
Hiç uğraşma belgeyle falan
Sonra da birinin yanında çalış kendini geliştir
İleride de dükkan bile açarsın
Ben Türkiye’de usta eğitmendim birde milli eğitime bağlı özel kurumlarda öğretmen olabilirim diye belgem milli eğitim onaylıydı.hatta bir kursu da kadrosunda öğretmen olarak belgem durdu bir süre sınıf açmak isterlerse diye sigortamı yatırdılar onundışknda kendi dükkanım vardı yıllarca koz emeklilik için yaşımı bekliyorum türkiyeden.ama burada iş yapmak istiyorum iki emeklilik hakkım olacak bu şekilde ya mesleğim yada başka bir iş ama herşeyi yeni öğreniyorum.belgemi Türkiye gidince çevirteyim tercümana sorun değil ama o yeterli mi onu bilmiyorım.dükkan açmak zor diyorlar burada ama dükkansız çalışsam maaaşlar az Türkiye’de güzel kazanıyordum hani millet Euro TL çeviriyor ya onu çevirince bile TL olarak çok iyiydi kazancım dükkan olunca.aynı sorun burada da var çalışınca maaşlar az dükkan olunca işine bağlı ama dükkan açmak zor deniliyor prosedür hiç bilmiyorum.

M melek076 sen ne hissediyorsun kız mı gelecek erkek mi 😍😂 senin hislerin maşallahı var 😍
Aşko bence ben az önce kız desem de insanın her zaman istediği olmaz
Bu yıl da erkek senesine dayanarak erkek diyorum üzgünüm aşko 🤣🤣

Son düzenleme:
Back
X