Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotolarla oynadım belki görünmüyor diye ama sanırım tüm markaların gölge çizgisi bende çıkıyor inşallah bu gölgeler belirginlik oluşturur
Ben görüyorum canım bariz çizgi var inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz kaç dakika bekleyip resim çektin canım

Bende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi @000umutlu000 @Gzmyts53 Demgey3
Kız ben yedirmeye başlayacaktım ya başlamadım ne olur ne olmaz diye iyi ki başlamamışım baksanaağğğ reglin son bir iki gününe başlarım yedirmeye ama ben tatlı kaşığı yediririm ya fazla bile bence zaten hiç canım yok valla yataktan kazırsınız beni

Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim daha sağlıklı bir bebek verecek sana görse bak üzülme lütfen olur mu

İnşallah Aklımda olsun ya bulursam veya bilen varsa alıp koyayım eve kışın lazım olur

Hele sen onu de hakem bu yumurtalar basıl büyüdü neler yaptın

Aynen benim o başlayacak bu ay sonu delirmelerim geliyor artık b1 zaten can sıkıntısı hayırlısı be gülüm olacak bir şekilde bana 3 yıl verdiler biri derslerle geçiyor

Allah onu nasıl koruyor sen bi bilsen Hiçbir şey olmaz sen yüreğini ferah tut hamileyken ben de oldum grip birçok tanıdığım da. Bir şey olmaz Allah’ın izni ile

Aynen benim o başlayacak bu ay sonu delirmelerim geliyor artık b1 zaten can sıkıntısı hayırlısı be gülüm olacak bir şekilde bana 3 yıl verdiler biri derslerle geçiyor
3 yıl verdilerse eşin Alman vatandaşı
Kesinlikle kazan aşko
Bak ailemde cpk çok var hani gelipte dil bilmeyen

Bende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi @000umutlu000 @Gzmyts53 Demgey3
Kızz anaa ne çok söylendinnn iyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi ekşın dıkşın bol olsun
Bol bol papatya çayı
Geçmiş olsun aşko
Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman

Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorum Anaaamm bak bi canım istedi vallaaa yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh

Yarım saati bir saati geçmediyse doğrudur kuzum sonrası kuruma çizgisi oluyor diyorlar kısa bir süre diyorsan var demek ki inşallah vardır
Kız ama sorun şu hangi marka yaparsam bu şekilde hoş daha var bat denilen benim bir türlü gelemeyen günüme ama hayırlısı beee napalım

3 yıl verdilerse eşin Alman vatandaşı
Kesinlikle kazan aşko
Bak ailemde cpk çok var hani gelipte dil bilmeyen
Aşko evet Alman vatandaşı ben çok istiyorum hemen yazıldım çoluk çocuk olursa okul vs derslerine yardım edebilmek için dedim ama A1 çok yüksek almıştım o nedenle b1 yaparsan süresiz veririz dediler benim kurs dil öğrenmekten çok sınav kısmına dönüştü diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…