- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.721
Ben görüyorum canım bariz çizgi var inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruzFotolarla oynadım belki görünmüyor diye ama sanırım tüm markaların gölge çizgisi bende çıkıyor inşallah bu gölgeler belirginlik oluşturur
Haklısın kuzucum üzücü bir durum ama senin sağlığın en önemlisi Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip edecek inşallahAmin canım çok üzüldüm kendime gelemedim bir türlü
Amin canım çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahSağol canım çok teşekkür ederimevet Allah kısmet ederse bir kızım olacak 21 haftalık olduk. Darısı sizlerin başına inşallah
Kısa bir süre ama hatırlamıyorum çabuk oluyor zatenBen görüyorum canım bariz çizgi var inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruzkaç dakika bekleyip resim çektin canım
Kız ben yedirmeye başlayacaktım ya başlamadım ne olur ne olmaz diye iyi ki başlamamışım baksanaağğğBende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi@000umutlu000 @Gzmyts53 Demgey3
AhahahahhAyy inşallah bebeğim
Ben çaktırmadan yazıyorum aşkookursa ayvayı yedik
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim daha sağlıklı bir bebek verecek sana görse bak üzülme lütfen olur muKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
İnşallahİnşaallah kötü olmazsin çabuk toparlarsinevet ya bizim meşhur reçellerden biri sogukalğinliginin bir numara ilaci, 1bardak sıcak suya 1-2 tatli kaşigi ilave edip karıştirip içiyoruz günde 3-4defa bi güzel terletiyor
Bol bol kitap okuTeşekkür ederim canım. Benim problemim konuşma
Hele sen onu de hakem bu yumurtalar basıl büyüdü neler yaptınÇok haklısın dikkat edeyim bari
Hiç korkma emaneti Rabbimesen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende
daha ne desin bu bebe
ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuşBen soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun
Aşko sen Mannheim da mıydın ?Hangi radyo kızzzz bazısı çok karmaşık ama açarım senin tavsiyen hangisiiiii
Yarım saati bir saati geçmediyse doğrudur kuzum sonrası kuruma çizgisi oluyor diyorlar kısa bir süre diyorsan var demek ki inşallah vardırKısa bir süre ama hatırlamıyorum çabuk oluyor zaten
Aynen benim o başlayacak bu ay sonu delirmelerim geliyor artık b1 zaten can sıkıntısı hayırlısı be gülüm olacak bir şekilde bana 3 yıl verdiler biri derslerle geçiyorAşkolarım başarılar
Geçeceğinize inanıyorum
A2 kolaydır da
B1 yengemle çalışırdım bir tık daha zor mektup çok çalışmak lazım
Bide sonra almanyada yaşam kursu da var daha o da oturum izni için mecburi oldu
Allah onu nasıl koruyor sen bi bilsenBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi@000umutlu000 @Lale95 Demgey3 M melek076 @mucizeyimben @iyilikperisi92 @Random3 @miresl fnd_50 ve diğer kızçeler nickler aklıma gelmiyo şuan
Evet canım sende mi yoksa kızzzzzAşko sen Mannheim da mıydın ?
3 yıl verdilerse eşin Alman vatandaşıAynen benim o başlayacak bu ay sonu delirmelerim geliyor artık b1 zaten can sıkıntısı hayırlısı be gülüm olacak bir şekilde bana 3 yıl verdiler biri derslerle geçiyor
Kızz anaa ne çok söylendinnnBende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi@000umutlu000 @Gzmyts53 Demgey3
Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zamanBol bol papatya çayı
Geçmiş olsun aşko
Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorumHiç korkma emaneti Rabbimesen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende
Kız ama sorun şu hangi marka yaparsam bu şekilde hoş daha var bat denilen benim bir türlü gelemeyen günüme ama hayırlısı beee napalımYarım saati bir saati geçmediyse doğrudur kuzum sonrası kuruma çizgisi oluyor diyorlar kısa bir süre diyorsan var demek ki inşallah vardır
Yok aşko ben size uzağımEvet canım sende mi yoksa kızzzzz
Aşko evet Alman vatandaşı ben çok istiyorum hemen yazıldım çoluk çocuk olursa okul vs derslerine yardım edebilmek için dedim ama A1 çok yüksek almıştım o nedenle b1 yaparsan süresiz veririz dediler benim kurs dil öğrenmekten çok sınav kısmına dönüştü diyebilirim3 yıl verdilerse eşin Alman vatandaşı
Kesinlikle kazan aşko
Bak ailemde cpk çok var hani gelipte dil bilmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?