Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya senin kayınpeder kaynana kesin emekçi işçiler
Onların hepsi öğrenmedi zamanında
Ama ben onlara bazı zamanlar acıyorum bile cünkü bazıları tek başına doktora gidemiyor maalesef
Goethe aslında iyi veya vhs var mı onlar resmi devlete bağlı
Kiliseye bağlı olanlar biraz daha resmiyetten çıkıyor
Üzüldüm bunları yaşadığına cünkü yenisin daha 1 sene az bir süre alışmak zor 😞
Sorma canım ya bilsem vhs giderdim bize konsolosluktan yapılan seviye sınavında iyi olanları teklif ederken burayı çok örnerdiler yoksa ben goethe diye tutturmuştum o sırada onların sınıfı yoktu açılacak vhs dedim onlarda bak burası iyi galan diyince bizde bilemedik burayı seçtik.birde ben devlet yardımı almıyorum yada eşim.çünkü ilerde ev almak içim kredi falan lazım olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum bu nedenle kursumu da cebimizden ödüyoruz çok acemice oldu bizim herşey.eliminde anne baba abla birde Alman enişte var bu kadar tek dışardan gelen benim o nedenle onlarda herşeyi benimle öğreniyorlar aşırı zorlanıyorum ama allahtan pozitif insanım şükür diyip geçiyorum

Canım burada kan İle gebelik bakmıyorlar bende herkes gibi test yaparak koyulaşma olacakmış diye bekliyorum ve eğer koyulaşma olursa doktor arayıp söylüyoruz sonra 5. Hafta olunca idrar İle gebelik testi yapıyor doktor öyle devam ediyoru falan biraz tuaf kuralları var Almanya’nın malesef sağlıkta baya gerideler
Anladım kuzum inşallah gittikçe koyulaşır ❤️❤️

Ay canım benim çok saol ne güzel yazmışsın 🥰😘🥰😘🌸💕🌸 evet insan burada güzel hissediyor ben hiç sıkılmıyorum buraya yazmaya başladığımdan beri
Evet kuzum burası gerçekten iyi hissettiriyor ve zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan ve gerçekten mutluluğumuzla hepimiz mutlu oluyoruz üzülünce hepimiz üzülüyoruz burada farklı bir bağ var ❤️❤️

Ben Türkiye’de usta eğitmendim birde milli eğitime bağlı özel kurumlarda öğretmen olabilirim diye belgem milli eğitim onaylıydı.hatta bir kursu da kadrosunda öğretmen olarak belgem durdu bir süre sınıf açmak isterlerse diye sigortamı yatırdılar onundışknda kendi dükkanım vardı yıllarca koz emeklilik için yaşımı bekliyorum türkiyeden.ama burada iş yapmak istiyorum iki emeklilik hakkım olacak bu şekilde ya mesleğim yada başka bir iş ama herşeyi yeni öğreniyorum.belgemi Türkiye gidince çevirteyim tercümana sorun değil ama o yeterli mi onu bilmiyorım.dükkan açmak zor diyorlar burada ama dükkansız çalışsam maaaşlar az Türkiye’de güzel kazanıyordum hani millet Euro TL çeviriyor ya onu çevirince bile TL olarak çok iyiydi kazancım dükkan olunca.aynı sorun burada da var çalışınca maaşlar az dükkan olunca işine bağlı ama dükkan açmak zor deniliyor prosedür hiç bilmiyorum.
Aşko düşüncelerin bazısına katılıyorum
Bak şimdi belgeleri burda çevirmen gerekiyor cünkü özellikle tercüman burdan olup olmamasına bakıyorlar
Maalesef bir zamanlar çok yurtdışında çevirenler vardı çoğu sahte çıktı diye artık kanuna göre burada çevirilmesi lazım
Ondan sonra başkasının yanımda çalışma konusunda haklısın ama 130 aaaten üst çalışsan bile çocuğu yuvaya verirsen bile en kötü 1800€ alırsın
Sigortan da yatar
Ha sana tavisyem türkün yanında çalışma bizim millet maalesef burada uyanık davranıp parayı da resmî yapmak istemez vergi kaçırmak için
Dilin de gelişmesi açıdan almanın yanında çalış bak 3 4 sene sonra bende daha iyi konuşursun İnan bana
Sonra baktın ki iyi geliştin
Dükkanını aç kimseyi dinleme
Zor olsaydı Suriyeliler bile açamazdı
Helal olsun o konuda adamlar azimli

Sorma canım ya bilsem vhs giderdim bize konsolosluktan yapılan seviye sınavında iyi olanları teklif ederken burayı çok örnerdiler yoksa ben goethe diye tutturmuştum o sırada onların sınıfı yoktu açılacak vhs dedim onlarda bak burası iyi galan diyince bizde bilemedik burayı seçtik.birde ben devlet yardımı almıyorum yada eşim.çünkü ilerde ev almak içim kredi falan lazım olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum bu nedenle kursumu da cebimizden ödüyoruz çok acemice oldu bizim herşey.eliminde anne baba abla birde Alman enişte var bu kadar tek dışardan gelen benim o nedenle onlarda herşeyi benimle öğreniyorlar aşırı zorlanıyorum ama allahtan pozitif insanım şükür diyip geçiyorum
Sana yol gösteren olamamış cünkü bilen yokmuş anladığım kadarıyla
Olsun aşko o kurs parası başının sadakası olsun
Ve evet devlete bağlı olmaman çok güzel bir şey

İlk defa temmuzda ciddi bir şekilde pvulasyon kullandım olmadı. Ağustos ayında oldu yine ovulasyonla. Yumurtlamadan önce ilişki daha çoktu. Kalp koyduklarımda birliktelik oldu. Ayak uzatma olayını yaptım. Maksimum yirmi dakika uzanmışımdır ve sabah duş aldım hatta tuvalete çıkmadım ilişki sonrası uzun süre. Onun dışında folik asit kullanıyordum. Temmuzda tsh yüksekti ağustosta istenen seviyedeydi. Belirti olarak yumurtlamadan sonra ağrım dinmedi hep kasık bel ağrısı vardı. Göğüslerim Şişti. Ben baya regl gelecek diye bekledim. Göğüsteki o benekleri ve damarlanmayı gördüm. Bi de hayatımda ilk defa bu kadar çok geğirdim. Tutamıyordum kendimi. 3 gün geçince test yaptım ben. Normalde hemen yaparım diyordum ama beklemek istedim. 2 kere kan tahlili verdim şimdi yine bekliyorum kalp atışı için. Erken öğrenmek bir şey değiştirmiyor 😂 daha da geç öğrensem daha iyiydi diyorum. Hangi ilişki tuttu bilmem 😂 gönlümden geçen kız 😍
Ay canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederiiiimm 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Darısı da bizlere inşallah 😍😍 çok sevindim senin adına çok bekletmemiş minikkk 🥰🌸

Üşütmüşsündür belki ayaklarını aşko yada yumurtlama geliyor diye kuzum misafir var ay severim ama saat geç oldu Ya gitmiyorlar ekşın günü bugün Ya ahahahaha diyemiyorsunda 🤣🤣🤣🤣
Ya ahahahhq 🤣🤣🤣 ay aşko bazen bana da denk gelirdi çok kötü bir durum inşallah kalkmışlardır şimdiye ekşına geçmişsinizdir 🤣🤣

Aşko düşüncelerin bazısına katılıyorum
Bak şimdi belgeleri burda çevirmen gerekiyor cünkü özellikle tercüman burdan olup olmamasına bakıyorlar
Maalesef bir zamanlar çok yurtdışında çevirenler vardı çoğu sahte çıktı diye artık kanuna göre burada çevirilmesi lazım
Ondan sonra başkasının yanımda çalışma konusunda haklısın ama 130 aaaten üst çalışsan bile çocuğu yuvaya verirsen bile en kötü 1800€ alırsın
Sigortan da yatar
Ha sana tavisyem türkün yanında çalışma bizim millet maalesef burada uyanık davranıp parayı da resmî yapmak istemez vergi kaçırmak için
Dilin de gelişmesi açıdan almanın yanında çalış bak 3 4 sene sonra bende daha iyi konuşursun İnan bana
Sonra baktın ki iyi geliştin
Dükkanını aç kimseyi dinleme
Zor olsaydı Suriyeliler bile açamazdı
Helal olsun o konuda adamlar azimli
Aaa bak bunu bilmiyordum doğru zor olsa yapmazlar demekki mutfağa girmek lazım zaten Alman yanında çalışmak isterim çünkü eşimde aynı fikirde seninle çok fazla vergi kaçırması oluyormuş o nedenle sanırım dişimi iyi öğreneyim aşman yanında olsun kurallı olsun daha iyi bencede.tavsiyelerini dinleyeceğim canım çok güzel yazmışsın ayrıca hakkını helal et ne güzel bilgilendirdin beni.🌸💕

Aşkolar kusura bakmayın ya Ginnys Ginnys ile kaynattık
Nerde kalmıştık uydunuz mu 🤣🤣
Yada ekşin de misiniz
Lale95 Lale95 nerelerdesin Azeri kardeşim be

Heee ekşındayız nerdeee misafir var halen gitmediler gitsin diye bakıyoruz yanlış anlamayın misafir başımızın üstüne yeri var ama 12 oldu saat eşim sabah işe gidecek bunların işi vardır diyen yok ekşın günü ama bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣

Geldimmmm canom burdayim
İvitttt🤣🤣🤣dıkşnlandik 🤣🤣yok ya ne uyumasi
Yarın neler yapicam onu düşünüyorum
Sen nasılsin napiyosun keyfin yerindemi?
Keyfim yerinde aşko
Bugğn mesaiye kaldım
Sonra eve geldim evi bi yaladım 🤣🤣
İşte sonra yorgunluk çöktü yemeği dışarıdan söyledim 🤣eşek gibi çalışıyoruz yemek de mi yemeyelim 🤣
Öyle aşko şuan 3. Sigaramı içiyorum ancak vaktim oldu içmeye 🤣🤣nasıl tasını çıkarıyorum ama bi görsen
Sen nasılsın yahşi misin 🤣🥰

Ya ahahahhq 🤣🤣🤣 ay aşko bazen bana da denk gelirdi çok kötü bir durum inşallah kalkmışlardır şimdiye ekşına geçmişsinizdir 🤣🤣

Yok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha🤣🤣🤣

Heee ekşındayız nerdeee misafir var halen gitmediler gitsin diye bakıyoruz yanlış anlamayın misafir başımızın üstüne yeri var ama 12 oldu saat eşim sabah işe gidecek bunların işi vardır diyen yok ekşın günü ama bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣
Ulan desene musallat oldular evinize 🤣🤣kalkın artık herşwyin adabı var ama ya 🤣

Ya bu çaresizlik çok kötü ya aşko gülüyorum kusura bakma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X