Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana yol gösteren olamamış cünkü bilen yokmuş anladığım kadarıyla
Olsun aşko o kurs parası başının sadakası olsun
Ve evet devlete bağlı olmaman çok güzel bir şey
Aynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler için 🌸💕🥰

Aaa bak bunu bilmiyordum doğru zor olsa yapmazlar demekki mutfağa girmek lazım zaten Alman yanında çalışmak isterim çünkü eşimde aynı fikirde seninle çok fazla vergi kaçırması oluyormuş o nedenle sanırım dişimi iyi öğreneyim aşman yanında olsun kurallı olsun daha iyi bencede.tavsiyelerini dinleyeceğim canım çok güzel yazmışsın ayrıca hakkını helal et ne güzel bilgilendirdin beni.🌸💕
Yok aşko Estağfirullah ne demek 🥰❤️
Her zaman buradayım biliyorsun

Yok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha🤣🤣🤣
Ahahahaja 🤣🤣🤣🤣🤣 ay aşko çok komik yaaaa 🤣🤣🤣🤣 oturacakları tuttu desene misafir evet güzel ama işte böyle günlerde zor oluyor ya bizim de mutlaka o günlere denk gelir kesin misafirimiz 🤣🤣🤣🤣

Ulan desene musallat oldular evinize 🤣🤣kalkın artık herşwyin adabı var ama ya 🤣

Valla ya ay ilk defa bir kızgınlık var içimde anlayışsızlıklarına bak dışarda toplandığımızda isteyen kalkıyor oturan oturuyordu ama birebir evde olmuyor bu kadar geç saat bide habersiz geldiler yakınlardayız diyip aradılar iki dakikaya burdalardı 🤣🤣🤣

Valla ya ay ilk defa bir kızgınlık var içimde anlayışsızlıklarına bak dışarda toplandığımızda isteyen kalkıyor oturan oturuyordu ama birebir evde olmuyor bu kadar geç saat bide habersiz geldiler yakınlardayız diyip aradılar iki dakikaya burdalardı 🤣🤣🤣
Aşko esneyin sürekli ahahahah 🤣🤣🤣🤣

Keyfim yerinde aşko
Bugğn mesaiye kaldım
Sonra eve geldim evi bi yaladım 🤣🤣
İşte sonra yorgunluk çöktü yemeği dışarıdan söyledim 🤣eşek gibi çalışıyoruz yemek de mi yemeyelim 🤣
Öyle aşko şuan 3. Sigaramı içiyorum ancak vaktim oldu içmeye 🤣🤣nasıl tasını çıkarıyorum ama bi görsen
Sen nasılsın yahşi misin 🤣🥰
Allah seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣🤣yaladim ne ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣 afiyet bal şeker olsun😍😍 kız öyle deme vallahi beni de teşvik edeceksin ha sigaraya🤣🤣🤣🤣
İyi olmaya çalışıyorum canim,yahşi diyelim yahşi olalım 😅

Aynen canım ya hiç yok şimdi senden öğrendiklerimi eşime anlattım onunda hiç işi olmamış ya bilmiyor ne yapsın oda teşekkür ediyor sana verdiğin bilgiler için 🌸💕🥰
Ne demek aşko
Az da olsa yazdıklarımızdan biliyorum sendikada
Bu vergi kaçakçılığı yapanlar ne gelirse aklına var
Benden de selamlar saygılar ☺️
Bilmemek ayıp degil asıl yönlendirmeyeler ayıp ediyorlar

Ahahahaja 🤣🤣🤣🤣🤣 ay aşko çok komik yaaaa 🤣🤣🤣🤣 oturacakları tuttu desene misafir evet güzel ama işte böyle günlerde zor oluyor ya bizim de mutlaka o günlere denk gelir kesin misafirimiz 🤣🤣🤣🤣

Aşko bide çat kapı oldu habersiz geldiler normalde bir gün önceden plan yapılır haber veririz ayarlarız ama bunlar bi anda yakınlardayız diyerek aradılar iki dakikaya geldiler haberli olsa ben onlar gelmedende ekşınımı hallederdim ahahahah🤣🤣🤣🤣

Kız ben yedirmeye başlayacaktım ya başlamadım ne olur ne olmaz diye iyi ki başlamamışım baksanaağğğ 🤣🤣🤣 reglin son bir iki gününe başlarım yedirmeye ama ben tatlı kaşığı yediririm ya fazla bile bence 🤣🤣🤣 zaten hiç canım yok valla yataktan kazırsınız beni 🤣🤣🤣
Benimde yok aşko ama mecbur kalkıyorum 🤣🤣🤣

Anaa 🤣🤣ay hiç sevmem

Back
X