• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma canım ya bilsem vhs giderdim bize konsolosluktan yapılan seviye sınavında iyi olanları teklif ederken burayı çok örnerdiler yoksa ben goethe diye tutturmuştum o sırada onların sınıfı yoktu açılacak vhs dedim onlarda bak burası iyi galan diyince bizde bilemedik burayı seçtik.birde ben devlet yardımı almıyorum yada eşim.çünkü ilerde ev almak içim kredi falan lazım olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum bu nedenle kursumu da cebimizden ödüyoruz çok acemice oldu bizim herşey.eliminde anne baba abla birde Alman enişte var bu kadar tek dışardan gelen benim o nedenle onlarda herşeyi benimle öğreniyorlar aşırı zorlanıyorum ama allahtan pozitif insanım şükür diyip geçiyorum
Ay sende mi bende kursu cebimizden ödüyoruz gelen herkesinkini devlet ödüyor benim oturumu 1 er yıl olarak veriyorlar 😒

Öyle yapam

cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir 🙏

yap canım yap şifa olsun 😍😍

aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mı 🙄 vay be Avrupa’ya bak sen 😤
Yok bebeğim yapmıyorlar.bu arada klomen hariç hepsini yapıyorum zaten.bu klomen kendimiz gidip alamıyormuyuz ya reçeteli mi burada da

Şaka bi yana o söyledigin gaz şişkinlik 3-4gün önce bende yaşadım,ekşn sonrasi sanki karnim alt kısmi şişdi ,anlamadim nedenini
Heh aşko tam olarak öyleyim bide hassasiyet var az biraz sanki bide regl zamanları insanın canı tatlı çeker ya benim de çekiyo püüü delirdim sonunda işte 🙄🙄

Back
X