- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.861
Kafamda bugünden kalan konuları yakıp yatacağımUheyyynefes al kuzum nefess
Ciğerlerin bayram etsun azucuk

Nefes al nefes ver nefes al

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafamda bugünden kalan konuları yakıp yatacağımUheyyynefes al kuzum nefess
Ciğerlerin bayram etsun azucuk
Çaydanlık şakası işe yarar mı kiYok kız bunlar yatılı galibaöyle düşüncesiz insanlari hiç sevmem ya hafta içi o zamana kadar misafir mi oturur
![]()
Şaka bi yana o söyledigin gaz şişkinlik 3-4gün önce bende yaşadım,ekşn sonrasi sanki karnim alt kısmi şişdi ,anlamadim nedeniniVallahi billahi ya![]()
Al gülüm ver gülümKafamda bugünden kalan konuları yakıp yatacağım
Nefes al nefes ver nefes al![]()
Efsane olurÇaydanlık şakası işe yarar mı ki![]()
Beni alıştıranlar utansınAl gülüm ver gülümetme ya tatli canina yazik bile isteye kendini zehirleme
Aşko hangi 5. Acaba gün içindeki 5. MiOh yarasın
Bende şimdi 5. İçiyorum gariii![]()
Ay sende mi bende kursu cebimizden ödüyoruz gelen herkesinkini devlet ödüyor benim oturumu 1 er yıl olarak veriyorlarSorma canım ya bilsem vhs giderdim bize konsolosluktan yapılan seviye sınavında iyi olanları teklif ederken burayı çok örnerdiler yoksa ben goethe diye tutturmuştum o sırada onların sınıfı yoktu açılacak vhs dedim onlarda bak burası iyi galan diyince bizde bilemedik burayı seçtik.birde ben devlet yardımı almıyorum yada eşim.çünkü ilerde ev almak içim kredi falan lazım olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum bu nedenle kursumu da cebimizden ödüyoruz çok acemice oldu bizim herşey.eliminde anne baba abla birde Alman enişte var bu kadar tek dışardan gelen benim o nedenle onlarda herşeyi benimle öğreniyorlar aşırı zorlanıyorum ama allahtan pozitif insanım şükür diyip geçiyorum
Neyse buna alışmıyoruzCidden bazen bende yerin dibine girmek istiyorum![]()
Evet bugün için 5.Aşko hangi 5. Acaba gün içindeki 5. Mi![]()
Yatılı olmaaazzz ekşın dıkşın var bu gece kovarık misafirleri hahahahahaYok kız bunlar yatılı galibaöyle düşüncesiz insanlari hiç sevmem ya hafta içi o zamana kadar misafir mi oturur
![]()
Eşin Türk vatandaşı ondan aşkoAy sende mi bende kursu cebimizden ödüyoruz gelen herkesinkini devlet ödüyor benim oturumu 1 er yıl olarak veriyorlar![]()
Yok bebeğim yapmıyorlar.bu arada klomen hariç hepsini yapıyorum zaten.bu klomen kendimiz gidip alamıyormuyuz ya reçeteli mi burada daÖyle yapam
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir
yap canım yap şifa olsun
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mıvay be Avrupa’ya bak sen
![]()
Hee iyi oturduğun zamandan beri 5. Sandım kalbime iniyoduEvet bugün için 5.
6. Yı yaktım sonra içeri yatmaya girmem lazım
Yok kız ben test yaptım gebe çıkmıştım bir hafta sonra 5. Haftaydı idrar yaptılar bende kan testini sordum yapılmıyor dediler varsa idrar İle bakıyoruz dedi.Evde test yaptıktan bir hafta sonra kan veriyorsun
Heh aşko tam olarak öyleyim bide hassasiyet var az biraz sanki bide regl zamanları insanın canı tatlı çeker ya benim de çekiyo püüü delirdim sonunda işteŞaka bi yana o söyledigin gaz şişkinlik 3-4gün önce bende yaşadım,ekşn sonrasi sanki karnim alt kısmi şişdi ,anlamadim nedenini
Yok aşko beHee iyi oturduğun zamandan beri 5. Sandım kalbime iniyodu![]()
Baştan salmışlar her zamanki gibiYok kız ben test yaptım gebe çıkmıştım bir hafta sonra 5. Haftaydı idrar yaptılar bende kan testini sordum yapılmıyor dediler varsa idrar İle bakıyoruz dedi.
Yatıyorum kuzuKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanızaLale95
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl R raainbow çok komik
![]()