- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.841
Sende onu at aşkoOf ya evet yorgun halde ev temizlemekde nediryok kız söylediyime bakma eşim kapıdan değil direk pencereden atar beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende onu at aşkoOf ya evet yorgun halde ev temizlemekde nediryok kız söylediyime bakma eşim kapıdan değil direk pencereden atar beni
![]()
Abuuuuu çok fena o ney öyle bizde sokakta gördükçe iş yerinde heran herkesle aynı ortamda düşünsede anaaa dün bunlar burada ne yaptı ay yok çok tuafMahremiyet yok ki onlardabizde karı koca çalışan var bazen öyle öpüşüyorlar ki utanma yok nerdeyse sevişecekler
![]()
Yeni birşey bulalım da onu çok diyemesek yada hiç olmazsak daha iyiAy ne saçması kızz ay çok hoşuma gitti bence regl oldum yerine çilek haftasına girdim diyelim![]()
Cidden bazen bende yerin dibine girmek istiyorumAbuuuuu çok fena o ney öyle bizde sokakta gördükçe iş yerinde heran herkesle aynı ortamda düşünsede anaaa dün bunlar burada ne yaptı ay yok çok tuaf![]()
Esne kuzum gözünü kurcalaAhahaha beni anlarsınız siz zaten Ya![]()
Ah keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahYeni birşey bulalım da onu çok diyemesek yada hiç olmazsak daha iyiartık bebek olsun yeter
![]()
Çok iyi anlıyorum bende 6 da başlıyorumİşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyor
Kiz çilekten sogutdunuz yaAh keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahçilek haftası bi 9 ay sonra gelsin inşallah
![]()
Nerde o günlerAh keşke aşko hepimiz uzun bir süre çilek haftasına girmeyelim inşallahçilek haftası bi 9 ay sonra gelsin inşallah
![]()
Az 10 dk önce zehirlendim aşko
Aha gitdiler galiba
Esne önlerinde aşkoÜşütmüşsündür belki ayaklarını aşko yada yumurtlama geliyor diye kuzum misafir var ay severim ama saat geç oldu Ya gitmiyorlar ekşın günü bugün Ya ahahahaha diyemiyorsunda![]()
Oh yarasınAz 10 dk önce zehirlendim aşko![]()
Öyle yapamBol bol kitap oku
Anlamıyorsan bile dilin gelişir aşko
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilirHele sen onu de hakem bu yumurtalar basıl büyüdü neler yaptın
yap canım yap şifa olsunKızz anaa ne çok söylendinnniyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi
ekşın dıkşın bol olsun
Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman
Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorumAnaaamm bak bi canım istedi vallaaa
yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh
![]()
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mıCanım burada kan İle gebelik bakmıyorlar bende herkes gibi test yaparak koyulaşma olacakmış diye bekliyorum ve eğer koyulaşma olursa doktor arayıp söylüyoruz sonra 5. Hafta olunca idrar İle gebelik testi yapıyor doktor öyle devam ediyoru falan biraz tuaf kuralları var Almanya’nın malesef sağlıkta baya gerideler
Yok kız bunlar yatılı galibaEsne önlerinde aşkomesajı alsınlar
olabilir kuzum dün gece çok üşüdü ayaklarım ısıtamadım bi türlü
![]()
UheyyyOh yarasın
Bende şimdi 5. İçiyorum gariii![]()
Ya gercekten iyi ki varsınız kızlar inşallah rabbim bu ay isteyen herkesi gebiş yapsınBak sen cevaplamışsınbencede olamaz
![]()
Evde test yaptıktan bir hafta sonra kan veriyorsunÖyle yapam
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir
yap canım yap şifa olsun
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mıvay be Avrupa’ya bak sen
![]()