- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.901
Regli nin en iyi tarafı bu hahahahhahAhahahah yavrum benim yaaa ben daha izinliyim aşkoburdan gülmesi konuşması güzel oluyor
1.5 yıldır burdayım bende ama bana hiç onu sormadılar. Alman benim doktor en iyi doktor oymuş görümcemler öyle dedi doktorlar bile ona gidiyor dedi benim Almanca hiç yetmiyor ama illa yanıma ya eşim ya görümcemler biri ile gidiyorum mutlaka. Keşke yakın olsaydk bu dr u tavsiye ederdim sana çok iyi biriVay canım ne kolay olmuş bende dedim bunları kan almadı hormon bakamam dedi hormonlara bakamıyoruz siz 2 yıllık evlisiniz ama geleli 1 sene dolmamış dedi yasak önce burada bir sene dolsun falan dedi inşallah bu gideceğim yarın ki yapar ya öğrendiğim iyi oldu örnek veririm senin doktor Türk mü ben Almancam yetmezse diye Türk gidiyorum. Bu ikinci Buda başka şehirde ama daha iyi gibi yarın bakacağız bakalım
Ben suçlu değiliiiiimmmKiz çilekten sogutdunuz yaıyyy
Çok yakında vizyondaNerde o günler
Aynen ama cümlenin sonu da aynı neyse geçelimde ne yapalım umrumda değil dil öğrenmek güzel bir şeyValla eşim çok kızıyor bu duruma her yardım zaten yardım alanlara yapılıyor biz çalışanlar herşeyi ödüyoruz diyeneyse kursu kolaylıkla ve başarıyla geçelim de hayırlısıyla inşallah
Kızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanıza @Lale95Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @miresl @raainbow çok komik
Gerçekten yaOmrumuz 2 adet arasi beklemekle gecti valla
Hahahaha aynen yaaa ne buOmrumuz 2 adet arasi beklemekle gecti valla
Ahahah aşko benim tehlike uyandı tvyi ele geçirdi ben sonra izlerimKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanıza @Lale95Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @miresl @raainbow çok komik
Kız yanında birisini alıyorlarmış burad ayanında gitmek yasak o nedenle Türk aradım çünkü 1 senede yaşadıklarımı hepsine Almancam yetmez yanımda kimse gelemiyor alamıyorlar mecbur bakalım burada 8 ayda randevu bulunmuyor ben yakın bir şehirden buldum buradaki seneye verebiliyordu en erken bende salla dedim1.5 yıldır burdayım bende ama bana hiç onu sormadılar. Alman benim doktor en iyi doktor oymuş görümcemler öyle dedi doktorlar bile ona gidiyor dedi benim Almanca hiç yetmiyor ama illa yanıma ya eşim ya görümcemler biri ile gidiyorum mutlaka. Keşke yakın olsaydk bu dr u tavsiye ederdim sana çok iyi biri
Duyarsın kuzum inşallah hatta bi bakmışsın doğmuş bileİnşallah canım Allahım en Kısa sürede sizlere de versinbi de kalbini duysam rahatlayacağım ama çok var
Ay ben şanslıyım o zaman deseneKız yanında birisini alıyorlarmış burad ayanında gitmek yasak o nedenle Türk aradım çünkü 1 senede yaşadıklarımı hepsine Almancam yetmez yanımda kimse gelemiyor alamıyorlar mecbur bakalım burada 8 ayda randevu bulunmuyor ben yakın bir şehirden buldum buradaki seneye verebiliyordu en erken bende salla dedimhepsi dolup taşıyor kadındoğuma has bir durum değil her bölüm sıkıntı bizim burada doktor bulmak sıkıntılı
Ay ama bitse de değerlendirme günleri başlasa diyorum ya yepyeni umutlarla doluyumRegli nin en iyi tarafı bu hahahahhah
aynen gitmiş gitmiş yazmış zatenEkşındadır o
Aynen aşko o zaten düşüncesizlik yoksa haftasonu gelen gelsin, yaaa çok erken kalkıyormuş ya yazık valla
Yok sizin iyimiş canım Dr sarıl burada öylesi yok tatlımAy ben şanslıyım o zaman deseneama bende geldiğimde çocuk için bile çok fazla bekledim ne garip bi ülke ya
Oooo vurduğunuz gol olsun aşkoAşko açamam şimdi gitti misafirler biz bebeğe gidiyoruz bizim film daha aksiyon dolu ahahaha
Heh tam zamanında uyanmışAhahah aşko benim tehlike uyandı tvyi ele geçirdi ben sonra izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?