Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.5 yıldır burdayım bende ama bana hiç onu sormadılar. Alman benim doktor en iyi doktor oymuş görümcemler öyle dedi doktorlar bile ona gidiyor dedi benim Almanca hiç yetmiyor ama illa yanıma ya eşim ya görümcemler biri ile gidiyorum mutlaka. Keşke yakın olsaydk bu dr u tavsiye ederdim sana çok iyi biri

Valla eşim çok kızıyor bu duruma her yardım zaten yardım alanlara yapılıyor biz çalışanlar herşeyi ödüyoruz diye neyse kursu kolaylıkla ve başarıyla geçelim de hayırlısıyla inşallah
Aynen ama cümlenin sonu da aynı neyse geçelimde ne yapalım umrumda değil dil öğrenmek güzel bir şey

Kız yanında birisini alıyorlarmış burad ayanında gitmek yasak o nedenle Türk aradım çünkü 1 senede yaşadıklarımı hepsine Almancam yetmez yanımda kimse gelemiyor alamıyorlar mecbur bakalım burada 8 ayda randevu bulunmuyor ben yakın bir şehirden buldum buradaki seneye verebiliyordu en erken bende salla dedim hepsi dolup taşıyor kadındoğuma has bir durum değil her bölüm sıkıntı bizim burada doktor bulmak sıkıntılı

Ay ben şanslıyım o zaman desene ama bende geldiğimde çocuk için bile çok fazla bekledim ne garip bi ülke ya

Adet sancısı beklerken yaşadığım adrenalin nedir yaaa… hani ya olmazsam ya bebek varda hissi varya ölücem… reglim korkudan gelmeyecek valla ilk kimyasal gebelikte de adet sancısından öldüm günlerce anam sonra bir sarı akıntı geldi sonra eneeee ben hamileyim daha sevinemeden gitti bebem ama olsun sağlıklı değildi demekki öyle böyle bu zaman oldu bakalım sonuç neler olacak

Aynen aşko o zaten düşüncesizlik yoksa haftasonu gelen gelsin, yaaa çok erken kalkıyormuş ya yazık valla

Evet Ya bazen üzülüyorum gözler kapalı kıyamıyorum Ya bi gece gök gürlüyor şimşek çakıyor ben korkuyorum uyuyamadım diye oda uyumadı inat etti sabah işe gidecekti gitme bu şekilde vicdanım rahat etmez çok huzursuz olurum nolur gitme dedim o gün izin yazdırdı gitmedi,
Allahtan 4 te evde oluyor erken çıkıyor yani o açıdan iyi neyse aşkolar misafirler az önce gittiler ben ekşına kaçıyorum döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…