- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.881
Bende öyleyim canim ya ama bilemedim neden olduHeh aşko tam olarak öyleyim bide hassasiyet var az biraz sanki bide regl zamanları insanın canı tatlı çeker ya benim de çekiyo püüü delirdim sonunda işte
O ney gııKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanızaLale95 @Demgey3 @000umutlu000 M Mavimiresl @raainbow çok komik
Bende yatiyom yerimdeyim şu an saat 1:33 sabah 5de kalkmalıyımKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanızaLale95 @Demgey3 @000umutlu000 M Mavimiresl @raainbow çok komik
Bende yatiyom yerimdeyim şu an saat 1:33 sabah 5de kalkmalıyımKızlar kanal d de bebek geliyorum demez var açsanızaLale95 @Demgey3 @000umutlu000 M Mavimiresl @raainbow çok komik
Aynen benimde herkes devlet ödüyor ben kendim Türkiye’de olsa ooo ne güzel şükür param var ödüyorum deriz burada acaba enayimiyim buraya göre diye düşündürüyor.. Amaaa değil bunun faydası farkı varmı yazışmalarımızda bak melekle ordan görürsün eşimde diyordu bence haklılar.biz asılalım b1 yapalım hakkından geleceğizAy sende mi bende kursu cebimizden ödüyoruz gelen herkesinkini devlet ödüyor benim oturumu 1 er yıl olarak veriyorlar
Hadi bakalım hangisi gelecekAşko bence ben az önce kız desem de insanın her zaman istediği olmaz
Bu yıl da erkek senesine dayanarak erkek diyorum üzgünüm aşko
İnşallah canım Allahım en Kısa sürede sizlere de versinAy canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederiiiimmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı da bizlere inşallah çok sevindim senin adına çok bekletmemiş minikkk
Evet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısıEşin Türk vatandaşı ondan aşko
Ödemeyi sen yapıyorsun cünkü sosyal yardım almıyor eşin muhtemelen
ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle olduYok bebeğim yapmıyorlar.bu arada klomen hariç hepsini yapıyorum zaten.bu klomen kendimiz gidip alamıyormuyuz ya reçeteli mi burada da
Ciddimisin bende prosedür öyle biliyorum. İyiki o kadını değiştirmişim şimdi yakınbir şehirde başka bir Dr var bende ona gidiyorum inşallah o yapar.burada parası neyse vereyim yapın da denilmiyor ki ben ücretli mis iye sormuştum hayır yapılmıyor Almanya prosedürü böyle demiştiBaştan salmışlar her zamanki gibi
Vay canım ne kolay olmuş bende dedim bunları kan almadı hormon bakamam dedi hormonlara bakamıyoruz siz 2 yıllık evlisiniz ama geleli 1 sene dolmamış dedi yasak önce burada bir sene dolsun falan dedi inşallah bu gideceğim yarın ki yapar ya öğrendiğim iyi oldu örnek veririm senin doktor Türk mü ben Almancam yetmezse diye Türk gidiyorum. Bu ikinci Buda başka şehirde ama daha iyi gibi yarın bakacağız bakalımEvet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısı
ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle oldu
Ayy çok komik kocasıyla arası bozuk arkadaşını arıyo ona gitmek için göğüs hassasiyeti var diye test yapıyo çift çizgi görüyo arkadaşı arıyo o ara kıza diyo ki şuan çok hamileyim sonra arıycamYatıyorum kuzu
Şimdi içiyorum aşko bide kahve patlatcam yanınaYok aşko betek başıma gitmiyor sensiz
Valla eşim çok kızıyor bu duruma her yardım zaten yardım alanlara yapılıyor biz çalışanlar herşeyi ödüyoruz diyeAynen benimde herkes devlet ödüyor ben kendim Türkiye’de olsa ooo ne güzel şükür param var ödüyorum deriz burada acaba enayimiyim buraya göre diye düşündürüyor.. Amaaa değil bunun faydası farkı varmı yazışmalarımızda bak melekle ordan görürsün eşimde diyordu bence haklılar.biz asılalım b1 yapalım hakkından geleceğiz
Ya benimde öğlen çok acıktım başka bişey çekti ama tabi markete gittim unuttum almayıBende öyleyim canim ya ama bilemedim neden oldu
Benim tatli degil de öglen başka şey canim çekti aldım içtim rahatladım
Yok yahu ne delirmesi
Delirmek bata az kala olucak
Sinema filmiymiş herhalde aşko çok iyi geldi çok hamileyim demesiO ney gıı
Ben bisey gormedimMerhabalarbenim bat 21-22 eylül 7 eylülde yumurtlama oldu. Ben heycanlı ve test manyağı olduğum için tabikide 8-9 gün kala test yaptım hemde kaset test böyle çıktı tabikide bu kadar erken bişey belli olmaz ama ilk fotoda biraz oynadım sanki silik bişeyler var gibi geldi. Kafayı yiyorum kusura bakmayın Eki Görüntüle 3129671
Niye 5 ayy uyu kuzum o zamanBende yatiyom yerimdeyim şu an saat 1:33 sabah 5de kalkmalıyım
Omrumuz 2 adet arasi beklemekle gecti vallaOf dayanamıyorum ben ya beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?