- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.921
Heh tam zamanında uyanmışAhahah aşko benim tehlike uyandı tvyi ele geçirdi ben sonra izlerim
İnşallah bebeğim bu ay güzel haberler vercezAy ama bitse de değerlendirme günleri başlasa diyorum ya yepyeni umutlarla doluyum
aynen gitmiş gitmiş yazmış zaten
Yavrum çok geçmiş olsun Allah büyüktür bu ay sağlıklısı olur inşallah
GooollllOooo vurduğunuz gol olsun aşko❤❤
Ay ama bitse de değerlendirme günleri başlasa diyorum ya yepyeni umutlarla doluyum
aynen gitmiş gitmiş yazmış zaten
Belli olmaz aşkoHadi bakalım hangisi gelecekkendimi bildim bileli kız bebek çok istiyorum Allah kalbimi biliyor hayırlısı bakalım
Sen onların istediğini yap verirlerEvet canım yardım alırsak da oturum sıkıntıya girer dediler ne kadar doğru bilemiyorum bu şekilde de zorlanıyoruz ama hayırlısı
ben doktora gitttim randevuyu 8 ay önce alabildim düşün gittiğimde söyledim 1.5 yıldır deniyoruz dedim ovülasyonla da takip ettim dedim olmadı deyince önce kan aldılar 2 kere sonrasında herşey çok iyi ilaca başlaman lazım dedi klomen verdiler canım süreç böyle oldu
Türklere gitme zaten ilgisizlerVay canım ne kolay olmuş bende dedim bunları kan almadı hormon bakamam dedi hormonlara bakamıyoruz siz 2 yıllık evlisiniz ama geleli 1 sene dolmamış dedi yasak önce burada bir sene dolsun falan dedi inşallah bu gideceğim yarın ki yapar ya öğrendiğim iyi oldu örnek veririm senin doktor Türk mü ben Almancam yetmezse diye Türk gidiyorum. Bu ikinci Buda başka şehirde ama daha iyi gibi yarın bakacağız bakalım
Bende 6Niye 5 ayy uyu kuzum o zaman
Sigara içiyorum aşko bulaşık vardı yıkadım şimdi oturdum dizi izliycem diye yıkayamadım izlemesem daha iyiydi sankiGooollllben geldim bakalım napıyosunuz
Büyük şehirlerin en büyük sorunu buDuyarsın kuzum inşallah hatta bi bakmışsın doğmuş bile
Ayy bende 9 da uyanmalıyım uyuyabilirsekBende 6
Bez gibi yataktan kalkamayacağım hala yatmıyorum
Yarın yazarken klavyenin üstünde uyuya kalacağım
Bende yarın bez gibi ortada dolaşcamAyy bende 9 da uyanmalıyım uyuyabilirsekaşko geçen sene 6 buçukta kalkıyodum saat 3 te 4 te yatıp
En önemli şey uyku ve kahvaltı bizde ikiside yok bide üstüne sigara kahve valla bizi tebrik ediyorumBende yarın bez gibi ortada dolaşcam
Çok sağlıklı yaşıyoruz senin zaten maşallahın var
Benim kahvaltım sigara ve filitre kahvesiEn önemli şey uyku ve kahvaltı bizde ikiside yok bide üstüne sigara kahve valla bizi tebrik ediyorum
Onu nasıl bulacağım hastanedeki değil mi nasıl anlaşılıyor kiTürklere gitme zaten ilgisizler
En iyisi hastanede birine gitmek
Onlarda bi dene şansını
Sigara içiyorum aşko bulaşık vardı yıkadım şimdi oturdum dizi izliycem diye yıkayamadım izlemesem daha iyiydi sankisen napıyosun bebeğim
Prentaldiagnostik Veya Gynäkologie bölümüOnu nasıl bulacağım hastanedeki değil mi nasıl anlaşılıyor ki
Ayyy aşko güzel güzel ilerlesinler az daha sabretAhahaha napayım aşko misafirlere kapıyı kapatır kapatmaz mutfağı hallettim zaten yarını öyle laf arasında atmıştım makineyeekşınlandım yatıyorum sigara benimde içesin geldi vakit geçsin birazda
Benimde ikisi bir arada sigaraBenim kahvaltım sigara ve filitre kahvesi
Bebişleri kaçırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?