• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evett olabılır sen yat dınlen canım..
dun hsg cektırdım sukur temız cıktı tüpler açık..
bende cok korkmustum cok olur mu ne oalcak vs dıye hıc korktugum gıbı olmadı hatta normal regl gıbıydı..
ınsallah sende saga salım atlatacaksın süreci kuzum
Cok sevindim canim sana hic bir zarari olmamis cok sukur insallah bende boyle atlatirim bu sureci. 🍀🤲

Hemen yazıyorım aşkoo 8 agustos son bat tarihimdi 😂12sidne bitti sonraaa ☺😂😂
15 - 17 - 21 - 23 sadece bu günleri değerlendirdk yumurtlama hissettiğimde de 19-20 falandı erkek dersen bayılcam 😂😂🤪🤪🤪
Son adetimiz ve ilişki günlerimiz neredeyse aynı, gebeliğinizi ne zaman ve kaç değerle öğrendiniz acabaa? 😇

Ne demek öneride bulunamıyorum 🙄🙄 herkes üşütük ya valla tövbe estağfirullah 🙄🙄 ay ondan mı artık başka şeyden mi kuzum ama çok değişik davranıyo hayırdır inşallah diyorum bişey diyemiyorum başka 🤷🏻‍♀️

Ucundan azacuk delirmiş olabilirim🤣🤣🤣
Cidden üşütük doktorlarda bi garipleşti canım ülkemde artık😂😂 sinirlerimi zıplattı 😅 kız karnına falan yatıyor ya acaba hamile falanmısınki dicemde hastaykende yapıyorlar onlar ay emin olamadım😂😂

Bende sevmiyorum valla 😕😕 Evet aşko bizim alt kat soğumaya başlamış bi kaç gündür baya soğuk oluyo
Bak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalış 😘
Valla bugün uyuyacağım dedim ve uyudum aşko az uyumak sersemleştiriyor beni 🤣🤣🤣
İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır ya ❤️
Yaa kuzum normalde nasıl oluyo ? benimde öyle oluyo bazen 3. Günüm 4. Veya 5. gün gibi geçiyo ama neden bilmiyorum belki kanaman ilk iki gün yoğun muydu ondandır belki azalması
Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhalde

Ahahaha e yani biraz Buda can😂😂😂 bende şaşırdım kendime aşko şimdi işlerimi yapıyorum yemek benden değil bugün ona ayrı sevindim eşim yapacakmış öyle msjl attı beyim🤣🤣🤣🤣
Oohh kolay gelsin bende ev süpürdüm belim ikiye ayrılıyor 😂😂 ne güzel koca kız o öyle benimki 3 yıldır bikere yemekler benden demedi dur ben çocugum bi büyüsün azıcıkta nasıl kullanıyom bu hamileliği😂😂
Ahahaha aşko sen cinsiyet işlerine mi giriştin🤣🤣
Ahahah ay napıyım merak ettim edemezmiyim anayımmm ben ana😂😂😂

Günaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalım ❤️❤️Ben öğlen arasına çıktım 🤣ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
@miresl @loirily @Lale95 azeri kardeşimi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @mucizeyimben Demgey3 Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var 🤣🤣unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Ayyy aşko geç gördüm mesajınıııı temizliğe başladım hala da çok işim var devam edeceğim ama canlarım napıyor diye geldim size bakmaya 😍❤️❤️ Oyy kuzum kolay gelsin çok zordur ya uykusuzluk hele ki çalışırken 😢😢

Son adetimiz ve ilişki günlerimiz neredeyse aynı, gebeliğinizi ne zaman ve kaç değerle öğrendiniz acabaa? 😇
Ben gebeliğimi burdaki kızçelerimin zorla test yaptırmasıyla öğrendim yoksa ohooo daha öğrenemezdim😅 bat 5 eylüldü iki gün gecikti 3. Gün kızlar test yap dedi öylelikle yaptm o gün hemen kan verdim erken öğrenmişim biraz 4+1 haftalıkyı beta 62.80 gibi bi değer çıkmıştı bana az geldi korktm ilk önce sonra 2 gün sonra kan verdim 116 küsür çıktı doktor gayet iyi dedi bu cumaya çağırdı tekrar kontrole gidicez bakalm inşallah sağlıklıdır 🥰🙏 senin ne zaman bat tarihin inşallah vardır bebiş sizde de 😍😍

Öyle yapıyorum herşeyi ılık sıcak içmeye çalışıyorum bi geçseydi iyiydi ya daha kötü olmasnda böyle atlatırım yavaş yavaş 🥰 sağol kuzuum sen naslsn

Kıızz aşkooo gece kuşuu ne çok uyumuşsun şaşırttın ekşınlar yordu seni herhalde 😂😂
İnşallah kuzum çok dikkat et kendine ve yeğenimizeee ❤️❤️ Bende iyiyim kuzum reglin bitmesini bekliyorum 😍😍 ekşınlar dıkşınlar için 🤣🤣🤣

Ben gebeliğimi burdaki kızçelerimin zorla test yaptırmasıyla öğrendim yoksa ohooo daha öğrenemezdim😅 bat 5 eylüldü iki gün gecikti 3. Gün kızlar test yap dedi öylelikle yaptm o gün hemen kan verdim erken öğrenmişim biraz 4+1 haftalıkyı beta 62.80 gibi bi değer çıkmıştı bana az geldi korktm ilk önce sonra 2 gün sonra kan verdim 116 küsür çıktı doktor gayet iyi dedi bu cumaya çağırdı tekrar kontrole gidicez bakalm inşallah sağlıklıdır 🥰🙏 senin ne zaman bat tarihin inşallah vardır bebiş sizde de 😍😍
Benim uygulama bat 7 eylül gösteriyordu. 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ondan sonra adet olmadım ve ayın 11inde silik çizgi çıktı dün de kan verdim beta 51 çıktı. Ama bana çok az geldi korkuyorum o yüzden. Önceki boş gebelikte de 8 gün gecikmeyle 180le öğrenmiştim😞

Aşko çıkınca beni mutlaka etiketle iyi haberlerle gel
Ben işe devam etmek durumundayım
Sonra konuşuruz ❤️
Canım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum

Benim uygulama bat 7 eylül gösteriyordu. 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum ondan sonra adet olmadım ve ayın 11inde silik çizgi çıktı dün de kan verdim beta 51 çıktı. Ama bana çok az geldi korkuyorum o yüzden. Önceki boş gebelikte de 8 gün gecikmeyle 180le öğrenmiştim😞
O belli olmaz kuzum beta değeri değil düzenli artış takibiyle ve muayene ile anlıyorlar şimdi sakin kal sen bolca

Banada az gelmişti ama burdaki kızlar ve doktor önemli olanın kaçla öğrendiğimiz değil düzenli artış olduğunu söyledi bu sayfada gebeliğini 16yla öğrenen arkadaşımız bile var ☺️ İçini ferah tut sen inşallah birdaha yaşamazsn bakma bende tedirgindim insanlar 400-500 betalardan bahsediyor benimkide 116ydı 4+3 de öyle düşün inşallah sağlıklı olurlar 🥰 bidahaki kan verme ne zaman

Canım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
Yani kalınlaşması iyi birşeymi doğrumu anladm hamile olma ihtimalindemi var gibi oluyor şuan☺️

Back
X