• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O belli olmaz kuzum beta değeri değil düzenli artış takibiyle ve muayene ile anlıyorlar şimdi sakin kal sen bolca
Banada az gelmişti ama burdaki kızlar ve doktor önemli olanın kaçla öğrendiğimiz değil düzenli artış olduğunu söyledi bu sayfada gebeliğini 16yla öğrenen arkadaşımız bile var ☺️ İçini ferah tut sen inşallah birdaha yaşamazsn bakma bende tedirgindim insanlar 400-500 betalardan bahsediyor benimkide 116ydı 4+3 de öyle düşün inşallah sağlıklı olurlar 🥰 bidahaki kan verme ne zaman
Evet kızlar artış önemli biliyorum ama 5+1 için yine de az gibi geldi çünkü öncekinde doktorum 5+1de 180 değerim için geriden geliyor vs demişti hemen. Neyse ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum şimdilik, yarın tekrar kan vericem umarım düzenli artar 😇

Evet kızlar artış önemli biliyorum ama 5+1 için yine de az gibi geldi çünkü öncekinde doktorum 5+1de 180 değerim için geriden geliyor vs demişti hemen. Neyse ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum şimdilik, yarın tekrar kan vericem umarım düzenli artar 😇
5+1 mi şuan haftalığı ☺️ İnşallah yarın güzel sonuç çıkar değerin düzenli ve yeterli seviyede artarsa içini ferah tut bence yarın doktorda içini rahatlatcaktır emin ol🥰 benide etiketle mutlaka beta sonucuna bazen giremiyorum göremiyorum kaçıyor yazılanlar🥰 ama seni iyi anlıyorum ne olursa olsun benm içimde de var o endişe inşallah güzel ilerler ama ikimiz içinde süreç🥰🙏

Beni unutmşsn ama küsmedim cevap vercem🤪🤪😂 kız uyuma bakalım sağda solda napalm grip boğaz şişliğiyle mücadele ev süpürdüm sildim şimdi oturdm anam heryer batmş😂😂 sen nasılsın bitcek gibimi bugün
Eve geldim aşko sigarayla balkona oturdum 😂
Sen kendine bol bol çay yap ve 3 litre suyu bitir
İyiyim seni sormalı
Uykudan unuttum seni tüh 🤣🤣

Yani kalınlaşması iyi birşeymi doğrumu anladm hamile olma ihtimalindemi var gibi oluyor şuan☺️
Yani evet ama değilsem bile yeni bir yumurtam fırlamış bu bir kaç güne kendisini gösterecek bu kalınlık onun içinde olabilir dedi

Eve geldim aşko sigarayla balkona oturdum 😂
Sen kendine bol bol çay yap ve 3 litre suyu bitir
İyiyim seni sormalı
Uykudan unuttum seni tüh 🤣🤣
Kızz içme şu zıkkımı😅 zaten çişim çok geliyor ne olsun istiyorsun sen 3 litre içip klozet üstündemi uyuyaym😂😂 sen beni unutursun ben heryerden çıkarım😂😂

Sen bence kız annesinin ya 😍😍🙈🙈öyle geldi bana
Bu tahmin ettiğim kızlar ultrason fotosunu atarsınız aşkolar belki fikrim değişir 🤣ama sanmam hislwrde eminim
Küstüm sana ya😂😂😂 bana bi şunu demedin bence sen kız annesisn diye belki tipimi görseydn fikrin değişirdi değişmezmi bidaha bi bak sağdan soldan önden arkadan aşağıdan yukarıdan 😂😂😂

Ayyy aşko geç gördüm mesajınıııı temizliğe başladım hala da çok işim var devam edeceğim ama canlarım napıyor diye geldim size bakmaya 😍❤️❤️ Oyy kuzum kolay gelsin çok zordur ya uykusuzluk hele ki çalışırken 😢😢
Eve geldim gün geçmek bilmedi be 🤣

Canım rahimim kalınlaşmış bu gebelikte olabilir çünkü 10 mm olmuş beklenen regliye 4 gün var ama idrar testinde çıkmadı.bunun yanı sıra solda bir yumurta fırlamış oda 15-16mm olmuş bu gebelik olsaydı bu yumurta fırlamazdı dedi bunuda değerlendir dedi bugün cuma cumartesi.birde bana hayıt otunun bir ilacını verdı bunu gebe kalana kadar kullan dedi yumurtlama görünce bırak falan demedi.sabah akşam bana güven kullan bunu dedi çok sıcakta kalma bu ara dedi eşinde sende dedi böyle işte balım herşeyin normal dedi fsh lh dan düşük yumurtam gelişmezse dedim yok gelişir o zaman bu kadar büyümezdi dedi.onu da geçtim kızlar benim rahim 4mm den 1 mm kalınlaşmazdı 10 mm çok iyi gebelik olunca kalınlaşıyor birde yumurtlamaya doğru kalınlaşıyor regli olacakken inceliyor amaaaa yumurta döllenmişseeee kalın kalıyor benden haberler ve bilgiler böyle ben delireceğim mutluluktan sanki hamileyim taövbe tövbe acaip mutluyum
Bunlar iyi haberler aşko ❤️🙈

Küstüm sana ya😂😂😂 bana bi şunu demedin bence sen kız annesisn diye belki tipimi görseydn fikrin değişirdi değişmezmi bidaha bi bak sağdan soldan önden arkadan aşağıdan yukarıdan 😂😂😂
Aşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsak 🤣
Küsme bana lazımsınız 🤣bence çok tatliş birisinin o belli 🥰göbek var mı aşko 🤣

Aşko nedense erkek hissetim ekşin günlerine de bakarsak 🤣
Küsme bana lazımsınız 🤣bence çok tatliş birisinin o belli 🥰göbek var mı aşko 🤣
Bak yine küstüm😂😂😂😂
Yok aşko göbek bende spordan kalma karın kası var sbaah kocama ağlıyodm gitcek bu kaslarımm incecik belim gitceeek bidaha gelcek miii diye 😂😂😂😂😂 kız mı yani 🤪🤪🤪

Back
X