- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.141
Ee karar verhem beniş istiyorsun hemde kas
olsun sen erkek annesinin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee karar verhem beniş istiyorsun hemde kas
olsun sen erkek annesinin
olabılır kuzum bakalım ne olacak ins adet olmayızBen emin değilim var miydi yok muydu belki vardi da ben yaniliyorum
Aşko içmen gerkiyor gerekirse tuvalete çadır kır orda yat bugünKızz içme şu zıkkımızaten çişim çok geliyor ne olsun istiyorsun sen 3 litre içip klozet üstündemi uyuyaym
sen beni unutursun ben heryerden çıkarım
![]()
Kuzu hepsi yapıldı agustos da hormon , kan , simir , hsg hepsı yapıldı temiz hepsı beklemedeyim işte arada böyle oluyoGünaydın canım
Sperm ve hormon testi yaptırdıysan demekki zamanını beklioypr mucizen
Hepimiz aynı durumdayız![]()
Kız evde de çadır var bak yaparım heeAşko içmen gerkiyor gerekirse tuvalete çadır kır orda yat bugün![]()
bebek tutarsa bizim bu ay ikizler olacak sanırımkız ikizler burcuyum ben olsun o kadar dengesizlik
iyi anam erkek annesiyim all aman çıkar ağzından kız annesi falan
![]()
Mucizen seni bekletip aynı zamanda güzelleşiyorKuzu hepsi yapıldı agustos da hormon , kan , simir , hsg hepsı yapıldı temiz hepsı beklemedeyim işte arada böyle oluyo
Kız evde de çadır var bak yaparım heeseninde sigarayı az içmen gerekiyor meselaa
![]()
Oohhh tutsun inşallaahtaa bana erkek annesi olcaksın demenin cezasını ikizler burcu bebeyle çekbebek tutarsa bizim bu ay ikizler olacak sanırım![]()
İyi günler canim nasılsin?benimde çok uykum var yaa sabahdan beri koşturuyorum,oglumun sınıfında veli başkanimi neyimGünaydın canlarım aşklarım nasılsınız bakalımBen öğlen arasına çıktım
ortada bez gibi dolanıyorum uykudan
@miresl @loirilyLale95 azeri kardeşimi
Mucizemmm16 @asunny @mucizeyimben @Demgey3 ve unuttuğum kızlar affedin uykum var
unutmuş olabilirim
Whats up ladyyss
Sana hislerin yanlış çıkarsa hediye vercemdoğru çıkarsa yok
![]()
Yeterki olsun çekerizOohhh tutsun inşallaahtaa bana erkek annesi olcaksın demenin cezasını ikizler burcu bebeyle çek![]()
Kıızz veli başımı olduunn sen anaaam nasıl yapcaksn ben dayanamam herhalde helal olsunnİyi günler canim nasılsin?benimde çok uykum var yaa sabahdan beri koşturuyorum,oglumun sınıfında veli başkanimi neyimtüm iş ögretmenle bana kaldı
Sen napiyosun?
Aşko sigara kahve keyfffsssİyi günler canim nasılsin?benimde çok uykum var yaa sabahdan beri koşturuyorum,oglumun sınıfında veli başkanimi neyimtüm iş ögretmenle bana kaldı
Sen napiyosun?
Bak hala olmaz diyo yok sana hediye falan pes ettim arkadaşlar kız inat çıktıOlmaz ama![]()
Hee olsunda bunu hatırlatcam sanaYeterki olsun çekeriz![]()
Evet ya geçen ilden beni seçdi kızlarKıızz veli başımı olduunn sen anaaam nasıl yapcaksn ben dayanamam herhalde helal olsunn![]()
Afiyet olsssun benim de yerime yakAşko sigara kahve keyfffsss
Sana kolay gelsin
Demekki en yapabilcek seni gördülerEvet ya geçen ilden beni seçdi kızlarkendi işimi zar zor yapıyom
![]()
Evet kuzum hepsi biragizdan Lalede Lale diye tutdurduDemekki en yapabilcek seni gördüler
Valla veli başkanı olmakta ayrı iş kolay gelsin
Ay en zoruda o gıcık olduklarnla bile muhattap olmak zorunda kalıyorsunEvet kuzum hepsi biragizdan Lalede Lale diye tutdurduevet çok zor bide gıcık olduğum veliler var ıyyyy hic çekemiyorim