- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.161
Evet yaaAy en zoruda o gıcık olduklarnla bile muhattap olmak zorunda kalıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaAy en zoruda o gıcık olduklarnla bile muhattap olmak zorunda kalıyorsun
5+1de dün kan verdim 51 çıktı işte ama önceki gebeliğimde doktor 5+1de 180 olunca bile çok olumsuz konuşmuştu ve sonu da kötü bitmişti zaten o yüzden korkuyorum lütfen dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım, bende herkes için dua ediyorum. Haber veririm tabii5+1 mi şuan haftalığıİnşallah yarın güzel sonuç çıkar değerin düzenli ve yeterli seviyede artarsa içini ferah tut bence yarın doktorda içini rahatlatcaktır emin ol
benide etiketle mutlaka beta sonucuna bazen giremiyorum göremiyorum kaçıyor yazılanlar
ama seni iyi anlıyorum ne olursa olsun benm içimde de var o endişe inşallah güzel ilerler ama ikimiz içinde süreç
![]()
Oyy sağlıkla gelsinde hiç fark etmezSen bence kız annesinin yaöyle geldi bana
Bu tahmin ettiğim kızlar ultrason fotosunu atarsınız aşkolar belki fikrim değişirama sanmam hislwrde eminim
Ay öylelerinin saçını başını yolup prenses çizgimden çıkasım geliyorEvet yaaburunlari kaf dağininn taa üstlerinde
![]()
Sefasını ve cefasını çekecegizBak hala olmaz diyo yok sana hediye falan pes ettim arkadaşlar kız inat çıktı
Hee olsunda bunu hatırlatcam sanagörürüm ben seni
![]()
İnşallah güzel haberlerle geliceksin5+1de dün kan verdim 51 çıktı işte ama önceki gebeliğimde doktor 5+1de 180 olunca bile çok olumsuz konuşmuştu ve sonu da kötü bitmişti zaten o yüzden korkuyorum lütfen dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım, bende herkes için dua ediyorum. Haber veririm tabii![]()
Yaktım aşko amannnAfiyet olsssun benim de yerime yak
Kolaysa başına gelsin tez zamanda aminnnnn
Önce sağlık sonra kız olsun aşkoOyy sağlıkla gelsinde hiç fark etmezbir böceğim var birde çiçeğim olsa hic fena olmaz
![]()
Yok sen çok eminsin yanılmazsnSefasını ve cefasını çekecegiz
Aşko yanılırsam söz birdaha senin için tahmin etmeyecem![]()
Yapma etmeYok sen çok eminsin yanılmazsnben erkek eşyalarına bakmaya gidiyom içim ısınsın azcık
![]()
Oohh kolay gelsin bende ev süpürdüm belim ikiye ayrılıyorne güzel koca kız o öyle benimki 3 yıldır bikere yemekler benden demedi dur ben çocugum bi büyüsün azıcıkta nasıl kullanıyom bu hamileliği
Ahahah ay napıyım merak ettim edemezmiyim anayımmm ben ana![]()
Nolcak kapak oluversinYapma etmesonra yanılırsam kapak olur ikimize
prenses olursa prens gibi giydirmek de ne
![]()
Evet aşko baktım ki bebişim olmuyor o işe gireyim dedimnasıl
![]()
Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiinSağol aşko bitti işler eşimi bekliyorum ayıptır söylemesi balık alcam bugün menü benden dedi çok sevindimben balık pişirirsem yiyemiyorum kokusu tıkıyor beni midem almıyor o yüzden balık et tarzı şeyler eşimden iyi yapıyor bide
He baktır baktır sağlıcakla gelsinde cinsiyete takılmıyorum ben pek![]()
Kız benimle eğleniyor yaa sormaaSüper fikir eğleniyorsan sorun yok aşko takıl![]()
Yaaa öyle deme annesi benimde oğlum var eriyorum onaYok sen çok eminsin yanılmazsnben erkek eşyalarına bakmaya gidiyom içim ısınsın azcık
![]()
Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiin
Ay sağlıkla gelsin en önemlisi tabiAma ne biliyim kendimi bildim bileli kız bebek hayali kuruyorum ben
![]()
Kız benimle eğleniyor yaa sormaabi görsen inat vazgeçmiyorda
![]()
Bak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalış
İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır ya
Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhalde
Yaaa hadi inşallah canım yaaa ısrarla eylüldeki 4.yumurtam olacakİnşallah hamilesindir ama değilsen bile inşallah bu ay güzek haberlerle gelirsin![]()