• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5+1 mi şuan haftalığı ☺️ İnşallah yarın güzel sonuç çıkar değerin düzenli ve yeterli seviyede artarsa içini ferah tut bence yarın doktorda içini rahatlatcaktır emin ol🥰 benide etiketle mutlaka beta sonucuna bazen giremiyorum göremiyorum kaçıyor yazılanlar🥰 ama seni iyi anlıyorum ne olursa olsun benm içimde de var o endişe inşallah güzel ilerler ama ikimiz içinde süreç🥰🙏
5+1de dün kan verdim 51 çıktı işte ama önceki gebeliğimde doktor 5+1de 180 olunca bile çok olumsuz konuşmuştu ve sonu da kötü bitmişti zaten o yüzden korkuyorum lütfen dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım, bende herkes için dua ediyorum. Haber veririm tabii😊

5+1de dün kan verdim 51 çıktı işte ama önceki gebeliğimde doktor 5+1de 180 olunca bile çok olumsuz konuşmuştu ve sonu da kötü bitmişti zaten o yüzden korkuyorum lütfen dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım, bende herkes için dua ediyorum. Haber veririm tabii😊
İnşallah güzel haberlerle geliceksin 🙏🙏🙏

Oohh kolay gelsin bende ev süpürdüm belim ikiye ayrılıyor 😂😂 ne güzel koca kız o öyle benimki 3 yıldır bikere yemekler benden demedi dur ben çocugum bi büyüsün azıcıkta nasıl kullanıyom bu hamileliği😂😂

Ahahah ay napıyım merak ettim edemezmiyim anayımmm ben ana😂😂😂

Sağol aşko bitti işler eşimi bekliyorum ayıptır söylemesi balık alcam bugün menü benden dedi çok sevindim😂😂 ben balık pişirirsem yiyemiyorum kokusu tıkıyor beni midem almıyor o yüzden balık et tarzı şeyler eşimden iyi yapıyor bide 😁😁😁
He baktır baktır sağlıcakla gelsinde cinsiyete takılmıyorum ben pek😃😃😃

Sağol aşko bitti işler eşimi bekliyorum ayıptır söylemesi balık alcam bugün menü benden dedi çok sevindim😂😂 ben balık pişirirsem yiyemiyorum kokusu tıkıyor beni midem almıyor o yüzden balık et tarzı şeyler eşimden iyi yapıyor bide 😁😁😁
He baktır baktır sağlıcakla gelsinde cinsiyete takılmıyorum ben pek😃😃😃
Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiin😂😂😂
Ay sağlıkla gelsin en önemlisi tabi🙏 Ama ne biliyim kendimi bildim bileli kız bebek hayali kuruyorum ben😂

Ooh afiyet olsun menü güzelmiş bigün benim kocamın elindende gelsin böyle şeyler amiin😂😂😂
Ay sağlıkla gelsin en önemlisi tabi🙏 Ama ne biliyim kendimi bildim bileli kız bebek hayali kuruyorum ben😂

Amin aşko bu biraz benden kaynaklandı kayınvalidem çok şaşırıyor ilk evlendiğimiz sene farketti sırf onun İçin yapıyordum kendim yiyemiyordum bi gün ben denicem dedi biraz internetten biraz benden adam usta oldu bu konuda😂😂😂 inşallah hayalindeki gibi olur kuzum❤️🌸

Bak işte kuzum hemen kapmışsın şifayı dikkat et soğuğu ayaklardan alırız özellikle ayak bileği varya oraları sıcak tutmaya çalış 😘

İyi Yapmışsın aşkoooo sürekli az uyumak zararlıdır ya ❤️

Kuzum normalde 4-5 gün yoğun oluyor sonra 6. Gün hafif hafif oluyor 7. Gün çok az leke geliyor bitiyor bu sefer böyle oldu ama anlamadım aslında korunmayı bırakalı genelde kısaldı önceden daha çok uzun sürerdi ondan herhalde

Aynen aşko bugün daha dinç kalktım haftalar sonra düzgün bir uyku uyumuşum😂😂😂

Back
X