• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senide mfk baslatalım zayıflama adalis pcos için advictor 🫣
MFk yi yöntem olarak debyebilirim onu ama ilaçlarını almak Türkiye'deyken aklıma gelmedi çok iyi bir vitamin aldım gebelik pcneso ve sonrası için ve tabikide gebelik testi stoğu hahahah adetim bitince ovulasyon testlerime başlıcam

MFk yi yöntem olarak debyebilirim onu ama ilaçlarını almak Türkiye'deyken aklıma gelmedi çok iyi bir vitamin aldım gebelik pcneso ve sonrası için ve tabikide gebelik testi stoğu hahahah adetim bitince ovulasyon testlerime başlıcam
Hangi ülkedesin ?

Vallaha bende tatildeyfim uzun zamandir yoktum ama evet bizim lozöar oyledir hihhiji ☺️

Bu arada tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin 🌺☺️
Sağol canım aldım bile 10 aylık oldu sizinde görürüz 10 aylarınızı inşallah 😍
Ahahaaa🤣🤣🤣🤣🤣Allah iyiliğini versin gerçekten çılğın tavuklariz biz🤣🤣🤣🤣🤣 kuzum burda mfk kullanan var, maydanoz suyu kekik suyu içen var,karbonata çiş yapan var🤣🤣🤣🤣🤣🤣seç beyen birini 🤣🤣🤣🤣🤣

Evet bazen öyle bi acıyo ki kesip atasım geliyo 🤣🤣🤣evet biz seninle kader arkadaşiyiz🤣🤣🤣izdihamli ev magduruyuzzz🤣🤣 magdurummm magdurummm daaa magdurummm 🤣🤣🤣
Allah iyi etsin sizi 🤣 vallaha yetişemiyorum size ama ben çıkayım yoksa sabahlarım burda yarın da zombi gibi gezerim zor duruyorum zaten 😁

Back
X