• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de başlık dikkatimi çekti kaç günür ama ancak bakabildim gezmeyen tavukların içinden çılgın tavuklar çıktı ne yiyo içiyosanız bana da lazım bu enerjiden gazlı ve uyku sorunu olan bi bebekten sonra eski enerjim kalmadı artık ama içimde biyerde gizli saklı duruyo 😄
Ay topiğimize hoş geldin 😍 valla bizde emin değiliz ne yiyoz içiyo tahtalar doğuştan eksik herhalde yada bebe beklerken yolda kaybettik yarısını😂😂

Bata kaç gün var senin neden enerjin düştü ne bu cümleler yaaa çık bu moddan 😔
Valla bugğn insanları böyle görünce modum düştü
Battaniye alan alana
Bu kış donacağız hadi onu gectim çok fazla elektrik kesilecek
Yine bir oyun oynayacaklar bize

Kız ne biliyim anam hep derdiki bu girip ilaç içsende yedi günde geçer ilaç içmesinde yedi günde geçer diye ana sözü diye kalmış aklımda😂😂 ayy noldu bize böyle bi anda bilmem yamulduk kaldık😂
Hee şimdi anladım bebeğim🤣🤣🤣 kız havalar bi öyle bi böyle ayarsız işte hastalık havası hep 🙄 ondandır bebeğim kolayca atlatın inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤

Valla bugğn insanları böyle görünce modum düştü
Battaniye alan alana
Bu kış donacağız hadi onu gectim çok fazla elektrik kesilecek
Yine bir oyun oynayacaklar bize
Karamsar olma kuzum ya ben burada battaniye alan fln görmedim ama elektriklerde iyi şimdilik kışın ne olur bilmiyoruz ama nasipte be varsa onu yaşayacağız sakin kalıp bekleyeceğiz ısınacak bir çare bulmak lazım sadece

Back
X