- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.441
Daha da artar inşallah o zaman sen değerlendir boş geçme sizin deyişinizle ekşin dikşın a devamKız o yumurta rahim 10mm ama benim rahim 4 mm di

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha da artar inşallah o zaman sen değerlendir boş geçme sizin deyişinizle ekşin dikşın a devamKız o yumurta rahim 10mm ama benim rahim 4 mm di
Sen onu boşver de stokladon mı testleri bakalımYinede dikkatli gidecem hahah baya gecikmedende asla test mest yok
Bata kaç gün var senin neden enerjin düştü ne bu cümleler yaaa çık bu moddanAşko bazen hakikat insanlara acı geliyor
Tıpkı o mahkeme salonundaki bakışlar gibi düşün
Biliyorsun hakikati ama duymak istemiyorsun
Yine depresyon![]()
Onlar kim bilmiyorum da olabilir marocco asıl adı ülkeninFas derken? Şu izlemeye doyamadıgımiz Jade ve Lucasin aşk şehri mi![]()
Aha bunu yazarken yeminle seni düşündüm bak vallaha hahahahahha kız sende radar var test değince sana haber geliyor hahahahahSen onu boşver de stokladon mı testleri bakalımbu sezon testim yok lafı duymak istemiyorum
![]()
Ay topiğimize hoş geldinBenim de başlık dikkatimi çekti kaç günür ama ancak bakabildim gezmeyen tavukların içinden çılgın tavuklar çıktı ne yiyo içiyosanız bana da lazım bu enerjiden gazlı ve uyku sorunu olan bi bebekten sonra eski enerjim kalmadı artık ama içimde biyerde gizli saklı duruyo![]()
Valla bugğn insanları böyle görünce modum düştüBata kaç gün var senin neden enerjin düştü ne bu cümleler yaaa çık bu moddan![]()
Kızzz ozaman test bitmez kiYinede dikkatli gidecem hahah baya gecikmedende asla test mest yok
Anladim canimYok Rusya gazı kesti
Bugün alışverişe gittim
Herkes mum battaniye alıyordu
İnanki tine oyun oynatacaklar bize
Aşko yumurtlama ne zamandı bebeğim ayy inşallah bebiştendir Allahım çok aminnSağol canim benim,mfk ürünlerindenmi yoksa tampondanmi bilemedim
Losyon renkli beyazimzi akıntım var sagli sollu kasık ağrısı,batmalar falan oluyo
Danke schatziYa herzlich willkommen aşko
Bayern doğma büyüme![]()
Bat da erken yumurtlama tahmin etitigim için 24 Eylül olabilirBata kaç gün var senin neden enerjin düştü ne bu cümleler yaaa çık bu moddan![]()
Tamam işte ikinci bebeğe de kalsın hahahahKızzz ozaman test bitmez ki![]()
Hee şimdi anladım bebeğimKız ne biliyim anam hep derdiki bu girip ilaç içsende yedi günde geçer ilaç içmesinde yedi günde geçer diye ana sözü diye kalmış aklımdaayy noldu bize böyle bi anda bilmem yamulduk kaldık
![]()
Ayy hemen hemen aynıyız yaaBen eşimle de ayrı şehirlerdeyim onun da stresi oluyor sanırım4+4 üz bugün
ben bu hafta çağırır diyordum 24 üne kadar beklemek zorundayım
![]()
Ya çok severimDanke schatziBende Berlin kiziyimmm
![]()
Dıkşın dıkşınnnDaha da artar inşallah o zaman sen değerlendir boş geçme sizin deyişinizle ekşin dikşın a devam![]()
Evet kuzum biliyorum orayi çocuklugumdan bu yana hep oraya gitmeyi hayal ederimOnlar kim bilmiyorum da olabilir marocco asıl adı ülkenin![]()
![]()
Galiba sanursam 3gün önce yumurtladimAşko yumurtlama ne zamandı bebeğim ayy inşallah bebiştendir Allahım çok aminn![]()
Karamsar olma kuzum ya ben burada battaniye alan fln görmedim ama elektriklerde iyi şimdilik kışın ne olur bilmiyoruz ama nasipte be varsa onu yaşayacağız sakin kalıp bekleyeceğiz ısınacak bir çare bulmak lazım sadeceValla bugğn insanları böyle görünce modum düştü
Battaniye alan alana
Bu kış donacağız hadi onu gectim çok fazla elektrik kesilecek
Yine bir oyun oynayacaklar bize