• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ulann ne bilgiler edinmiştim neler biliyordum nerdeyse gynokolog olacaktım ha ara verince buraya sanki bütün bilgilerim sıfırlandı gibi hissettim şuan :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahahha süpersin ya hatırlarsın yeniden ben hatırlıyorum çok şeyi ama insan emin olmak istiyor bazen sormak istiyor duymak doğrulamak falan oda ayrı yani

Hislerin güzelde kendine çok acımasız davranıyorsun öyle demesen daha iyi bence ben üzülüyorum belki bebek var neden kalbini kırıyorsun dimi ama deme beee
Aşko bazen hakikat insanlara acı geliyor
Tıpkı o mahkeme salonundaki bakışlar gibi düşün
Biliyorsun hakikati ama duymak istemiyorsun
Yine depresyon🤣

Sağol canım aldım bile 10 aylık oldu sizinde görürüz 10 aylarınızı inşallah 😍

Allah iyi etsin sizi 🤣 vallaha yetişemiyorum size ama ben çıkayım yoksa sabahlarım burda yarın da zombi gibi gezerim zor duruyorum zaten 😁
Ohhh süper MashaAllah o zaman aminnn canımm sağol 😍😘

Amin amin aynen öyle sağlık olsun napalim ♥️ 10 aylık benim kız 😊

Hoşbuldum canım aynen valla yetişilmiyo hepinizin çocuklar doğsun da görecem o zaman sizi 🤣 gerek kalmaz inşallah ama olsun denersin eğer adet olursan 😊

İyiymiş maşallah 15 16 mm se sen kesin hamilesin o zaman ben bu kadar fazla hiç duymadım hadi hayırlısı 😍
Oyy yerim maşallah canım ❤❤😍😍

İnshaAllah kuzumm bakalım kafam rahat ama gorcez 😁😁
Benimde kafamın rahat olduğu bir ay oldu doktor arayisindaydim doktora gidecektim esim bir ay daha deneyelim dedi bende nasıl olsa olmayacak diye tamam dedim devamli doktor araştırıyorum falan hic umudum yoktu o kadar alışmıştım negatiflere yalanci cizgilere 😂😂

İyiyim gibi kuzum ağrım var ama az 7 gün dedikleri grip noluyo len aydınlat beni aşko🤣🤣🤣 yaa kıyamam ya 😕
Kız ne biliyim anam hep derdiki bu girip ilaç içsende yedi günde geçer ilaç içmesinde yedi günde geçer diye ana sözü diye kalmış aklımda😂😂 ayy noldu bize böyle bi anda bilmem yamulduk kaldık😂

Benimde kafamın rahat olduğu bir ay oldu doktor arayisindaydim doktora gidecektim esim bir ay daha deneyelim dedi bende nasıl olsa olmayacak diye tamam dedim devamli doktor araştırıyorum falan hic umudum yoktu o kadar alışmıştım negatiflere yalanci cizgilere 😂😂
İste budur abiii bence de en güzeli bu şekilde olması bir çok insanda oluyor bence büyük nedeni stress ya

Back
X