Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm çok teşekkür ederim tavisiyeni mutlaka haftasını zamanım olursa uygulayacağım umarım faydası olur
Olmaz mıııı denenmiş en iyi en bilenen yöntemdir bu ama nolur konsantrasyon çok önemli gece izle herkes uyuyunca eşine söyle canımsın yaaa inşalllah bırakırsın biter gider Allah’ın izniyle çok isterim

İnşallah ya bende çok istiyorum bırakmak

Ahh kıyamam yaa yaşlılara din farketmez bende hiç kıyamıyorum hele korkup üzüldüklerini görünce yaa ne kadar iyisinn rabbim size kat kat fazlasını versin inşallah insan olarak kalmak çok zorlaştı bu devirde Allah içimizdeki merhameti insanlığı almasın

Kizlar ben ufaktan kaçayim , yarın yine erken kalkicamm rüzgar baya sert esiyo acayip tırsiyorumm uyuya bilsem iyi olurdu.
İyi geceler hepinize

Hepimizinkini aşko Bu devirde bu çok önemli bence
Ve gerçekten o yaptığım iyilikler kat kat geri geliyor
Zaman çok zor bir zaman

İlk zamanlarda mide bulantısından kilo versenizde korkmayn diyor neyseki doktorlar ama bian önce geçsnde güzel güzel yiyebil inşllah inşallah olmaz bakalım bende çok korkuyorum bulantıdan bide tuhaf huyum var benim küçüklkten beri öğürmekten kusmaktan çok korkarm hep ağlarım niyeyse inşallah olmaz

Ayy inşallah olmaz canım bende nefret ederim ama alıştım şimdi

Biz donduk
Ben almanyadayım ve şuan en büyük gündem rusyanın gazı kesmesi
Tek gaz mı ki elektrikler de kesilecek diyorlar millet deli gini mum stoğu yapıyor Battaniye kalın giysi stoğu yiyecek stoğu yapıyor bende öylece bakıyorum valla insanları korkuttuklarıyla kalacaklar oktan erdikmen var instada hep onu dinliyordum artık dinlemek istemiyorum İnan insanın psikolojini bozuyor haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…