- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.561
Olmaz mıııı denenmiş en iyi en bilenen yöntemdir bu ama nolur konsantrasyon çok önemli gece izle herkes uyuyunca eşine söyle canımsın yaaa inşalllah bırakırsın biter gider Allah’ın izniyle çok isterimTmm çok teşekkür ederim tavisiyeni mutlaka haftasını zamanım olursa uygulayacağım umarım faydası olur
Evet o gün eziyet gibi bir şeyAy evet bide onların suratını görmek zorunda kalıyorsun tüm gün neyin bedeli bu neyin cezası diyordum ben öyle birine denk gelince
İnşallah ya bende çok istiyorum bırakmakOlmaz mıııı denenmiş en iyi en bilenen yöntemdir bu ama nolur konsantrasyon çok önemli gece izle herkes uyuyunca eşine söyle canımsın yaaa inşalllah bırakırsın biter gider Allah’ın izniyle çok isterim
Ahh kıyamam yaaYa ben en çok komşularıma üzülüyorum
Birisi 82 birisi 73
Acayıp korkuyorlar
Çok yaşlı oldukları için alışveriş gide falan ben alıyorum onlara bazen parasını bile almam hayrına olsun diyorum Allah kat kat geri verir
Ama onların korktuğunu görünce çok üzülüyorum ya
Gavur bile olsa İnsanın vicdanı el vermiyor onları bu durumda izlemek
Hadi beraber bunu da başaralım ne güzel olur kızzz çok sevinirimİnşallah ya bende çok istiyorum bırakmak
Bana ozelden atabilir misin kuzum takip edemedim mesajlariDiğer sayfalara bakmam lazım
Hepimizinkini aşkoAhh kıyamam yaayaşlılara din farketmez bende hiç kıyamıyorum hele korkup üzüldüklerini görünce yaa ne kadar iyisinn rabbim size kat kat fazlasını versin inşallah insan olarak kalmak çok zorlaştı bu devirde Allah içimizdeki merhameti insanlığı almasın
İlk zamanlarda mide bulantısından kilo versenizde korkmayn diyor neyseki doktorlar ama bian önce geçsnde güzel güzel yiyebil inşllahİnşallah canım geçse de yemek yiyebilsem artık, açım ama canım hic bisey yemek istemiyor iki kaşık yiyince şişiyor midem sonra bulanıyor yarım kalıyor kilo da verdim bu süreçteinşallah senin bulantın olmaz rahat gecirirsin bu haftaları
Öyle gerçekten bide o insanların yüzündeki mutlulugu görmek bana yetiyor yaa bi teşekkürleri olsun beni mutlu ediyorHepimizinkini aşkoBu devirde bu çok önemli bence
Ve gerçekten o yaptığım iyilikler kat kat geri geliyor
Zaman çok zor bir zaman
Eki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOlduMucizemmm16 @miresl Ginnys @loirly @
Hahhaha kız adetliyimmm dedimya ...neremle dıkşınnnn yapicammm hahahhaKızzz ne bu acil çıkmalar falan dıkşın mıııı
Bende çok mutlu oluyorum çokÖyle gerçekten bide o insanların yüzündeki mutlulugu görmek bana yetiyor yaa bi teşekkürleri olsun beni mutlu ediyor
Hahaha .. okadar iyisinkiEvettt seve seveeen sevdiğim dizi sonrası kiybet timee
Hhahaha o ne be koptum yeminle böllüklü lokma puahhahahaYok be kuzuuum ben çok yaptım mis gibi de olduaklıma ne geldi ya koptum, bizim buralarda lokma yaparken erkek girerse büllüklenir derler hahaha
Ayy inşallah olmaz canım bende nefret ederim ama alıştım şimdiİlk zamanlarda mide bulantısından kilo versenizde korkmayn diyor neyseki doktorlar ama bian önce geçsnde güzel güzel yiyebil inşllahinşallah olmaz bakalım bende çok korkuyorum bulantıdan bide tuhaf huyum var benim küçüklkten beri öğürmekten kusmaktan çok korkarm hep ağlarım niyeyse inşallah olmaz
Evet aşko bu akşam ekşın dıkşın varAllahım inşallah sağlam çıkarım dıkşından
Tek gaz mı ki elektrikler de kesilecek diyorlar millet deli gini mum stoğu yapıyorBiz donduk
Ben almanyadayım ve şuan en büyük gündem rusyanın gazı kesmesi
Ahh Ahh minicikler ama nelere alıştırıyorlar işteAyy inşallah olmaz canım bende nefret ederim ama alıştım şimdi
Ay bak az önce yazdım bende demek senin ordada durum aynıYok Rusya gazı kesti
Bugün alışverişe gittim
Herkes mum battaniye alıyordu
İnanki tine oyun oynatacaklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?