Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de listeye ekler misin bat 21 eylül

Ayy inşallah öyledir bebeğim şuan çok mutlu oldum kalıntı değilse

O zaman artık 3 kişiyiz
Bende bende
cano bunu eşime söyledim deneyecek inşallah o da bırakmaya uğraşıyor ama sanki bırakayım dedikçe fazlalaştırıyor hakkını helal et yazışmalarınızı okudum ekran aldım adını unutmayayım diye

Tamam bana sor bulamazsan mutlaka ama yapın ben yaptım ve karar verdikten sonraki gün itibariyle elime bile almadım

Event diyorum ya bende izliyorum
Bende takip ediyorum çıktım takipten

Kız helal olsun bakın buraya atıyorım izlesene.comda var ekran fotosu aldım koyacağım buraya oradan bulun

Eklentiler

• EA93F79C-2253-4278-AB1D-E639E62CB487.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
@edaaa35 1fafeyla
Aşkolar bu gün test yapacaktınız ne durumdasınız yaptınız mı
Yapmadım ablacım gebelik testi cesaret edemedim açıkcası regl ağrılarım oluyo geçiyo çok sürmeden artık 1 senedir 12 aydır tek çizgi görmeyi kaldıramıyorum bugün kuru fasulye yapmıştım akşam yemeğinde ondan midem bulandı yiyemedim sabah kahvaltıda sucuklu yumurta vardı yumurta çok kötü koktu burnuma daha bugün yaşandı bunlar akşam 10 gibi ovülasyon testi yaptım belki çift çizgi çıkarsa gebelik testi öyle yaparım diye oda çok koyu olursa öyle gösteriyomuş varsa bile . Silik çizgi çıktı önemsemedim yarın adet günüm yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti beklicem yarın olmazsam ertesi gün yapcam

Ayy bende deniycem teşekkürler kuzum❤❤

Anladım canım hayırlısı olur inşallah gelmez kırmızılar bazen adet dönemine yakında mide hassaslaşıyor kokular falan ama belki bir bebişin habercisir inşallah haber bekliyor olacağız canım

Su an yapsan çıkar erken gebelık de felan kuzum sen bilirsin valllla test işi bana göre bazenn pişmanlık da olabiliyo üzülmemek adınan
Belirti derken mesela başka Neler var
Göğüslerim yumurtlamayla beraber hasaslaştı ve hâla devam ediyor . Eşimi işe uğurlarken sarıldığında bile canım yanıyordu ittim hatta alındı noluyo diye . O derece bi hassasiyet vardı. Beyaz akıntım oldu . Duygusaldım , bide sol kasığımda çok batma oldu yumurtlamadan 10 gün sonra . Hepsini bi arada yaşadım adet olmazsam kesin hamileyimdir dedirtti bana hepsi nerdeyse . Bekliyorum yarın olmazsam test yapcam cuma sabahı ilk idrarla bide bugün tiksinme yaşadım çok tuhaf kafamdan atmıştım bu ay kendi kendime oylandım tatil yaptım gebelik düşünmedim arada sizlere baktım çıktım ama gittikçe arttı belirtiler artık şaşırmıyorum herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…