- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.581
Beni de listeye ekler misin bat 21 eylülAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@raainbow 5 Eylül M mucizeOldu 5 Eylül @loirily 6 Eylül
@Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül miraclebeyb 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Fang 14 Eylül @Lockaw 16 Eylül 1fafeyla 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @Cgh 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül M melek076 27 Eylül @Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @Demgey3 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim
Cansın iyi ki varsınızAşko moral vermeye çalışıyorum işte
Ayy inşallah öyledir bebeğim şuan çok mutlu oldum kalıntı değilseKuzum biz eskiden hemen hemen hergun ekşn dıkşin yaptigimiz için akintiyi seçemezdim hangisi
Ama 3+2+3+2 değerlendirme yaptigimizdan bu yana seçiyorum yumurtlama mı yoksa kalıntı mi
Dünden bu yana kalıntı olmaz hepsi akar gider
Büyük ihtimal yumurtlama akintisı
Sağol aşkişkom inşallahÇıkarsın çıkarsın bazen iyi gelir ahahahakolay gelsin aşko attığınız gol tutsun inşallah
Bende bendeO zaman artık 3 kişiyiz
cano bunu eşime söyledim deneyecek inşallah o da bırakmaya uğraşıyor ama sanki bırakayım dedikçe fazlalaştırıyorOlmaz mıııı denenmiş en iyi en bilenen yöntemdir bu ama nolur konsantrasyon çok önemli gece izle herkes uyuyunca eşine söyle canımsın yaaa inşalllah bırakırsın biter gider Allah’ın izniyle çok isterim
Amaaaaaan ben onu kaçırmışım neyse git yat enerji depolaHahhaha kız adetliyimmm dedimya ...neremle dıkşınnnn yapicammm hahahha
Tamam bana sor bulamazsan mutlaka ama yapın ben yaptım ve karar verdikten sonraki gün itibariyle elime bile almadımBende bende
cano bunu eşime söyledim deneyecek inşallah o da bırakmaya uğraşıyor ama sanki bırakayım dedikçe fazlalaştırıyorhakkını helal et yazışmalarınızı okudum ekran aldım adını unutmayayım diye
Event diyorum ya bende izliyorumTek gaz mı ki elektrikler de kesilecek diyorlar millet deli gini mum stoğu yapıyorBattaniye kalın giysi stoğu yiyecek stoğu yapıyor bende öylece bakıyorum valla insanları korkuttuklarıyla kalacaklar oktan erdikmen var instada hep onu dinliyordum artık dinlemek istemiyorum İnan insanın psikolojini bozuyor haberler
Kız helal olsun bakın buraya atıyorım izlesene.comda var ekran fotosu aldım koyacağım buraya oradan bulunBende bende
cano bunu eşime söyledim deneyecek inşallah o da bırakmaya uğraşıyor ama sanki bırakayım dedikçe fazlalaştırıyorhakkını helal et yazışmalarınızı okudum ekran aldım adını unutmayayım diye
Bırakmak da kolay değildir ama denemekte fayda varKız helal olsun bakın buraya atıyorım izlesene.comda var ekran fotosu aldım koyacağım buraya oradan bulun
Tabiki denemekten ne çıkar hiç bir şey inşallah bir çırpıda gider sizinkiler deBırakmak da kolay değildir ama denemekte fayda var
Yapmadım ablacım gebelik testi cesaret edemedim açıkcası regl ağrılarım oluyo geçiyo çok sürmeden artık 1 senedir 12 aydır tek çizgi görmeyi kaldıramıyorum bugün kuru fasulye yapmıştım akşam yemeğinde ondan midem bulandı yiyemedim sabah kahvaltıda sucuklu yumurta vardı yumurta çok kötü koktu burnuma daha bugün yaşandı bunlar akşam 10 gibi ovülasyon testi yaptım belki çift çizgi çıkarsa gebelik testi öyle yaparım diye oda çok koyu olursa öyle gösteriyomuş varsa bile . Silik çizgi çıktı önemsemedim yarın adet günüm yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti beklicem yarın olmazsam ertesi gün yapcam
Süper valla. Tamam canımTamam bana sor bulamazsan mutlaka ama yapın ben yaptım ve karar verdikten sonraki gün itibariyle elime bile almadım
Bende çıkayım ya en iyisiEvent diyorum ya bende izliyorum
Bende takip ediyorum çıktım takipten
Ayy bende deniycemBak sana bir şey tavsiye edeceğim ben bir günde bıraktım 8 senedir içmiyorum.Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu yaz yaklaşık bir saatlik video ama bunu izlerken telefonun çalmayacak mesaj yada başka herhangi bir şey olmayacak kimse seni rahatsız etmeyecek yada yanına gelmeyecek bu süre zaafında bekletip wc falan gitmeyeceksin önceden yap çay kahve ne işitiyorsan hatta sigaranı bile yanına al.iyice izle dikkat konsantrasyon çok önemli ben bu dikkatle izledim bilinçaltını etkiliyor söylediği çok bir şey yok ama sigara bırakma zamanında her kırılma anında işe yarıyor aklına geliyor.dene bunu mutlaka pişman olmazsın bana bunu tavsiye eden dostımda bunla bıraktı sigarayı
Teşekkür ederim canım inşallah kolayca ve hemen bırakır eşimdeKız helal olsun bakın buraya atıyorım izlesene.comda var ekran fotosu aldım koyacağım buraya oradan bulun
Yapmadım ablacım gebelik testi cesaret edemedim açıkcası regl ağrılarım oluyo geçiyo çok sürmeden artık 1 senedir 12 aydır tek çizgi görmeyi kaldıramıyorum bugün kuru fasulye yapmıştım akşam yemeğinde ondan midem bulandı yiyemedim sabah kahvaltıda sucuklu yumurta vardı yumurta çok kötü koktu burnuma daha bugün yaşandı bunlar akşam 10 gibi ovülasyon testi yaptım belki çift çizgi çıkarsa gebelik testi öyle yaparım diye oda çok koyu olursa öyle gösteriyomuş varsa bile . Silik çizgi çıktı önemsemedim yarın adet günüm yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti beklicem yarın olmazsam ertesi gün yapcam
Göğüslerim yumurtlamayla beraber hasaslaştı ve hâla devam ediyor . Eşimi işe uğurlarken sarıldığında bile canım yanıyordu ittim hatta alındı noluyo diye . O derece bi hassasiyet vardı. Beyaz akıntım oldu . Duygusaldım , bide sol kasığımda çok batma oldu yumurtlamadan 10 gün sonra . Hepsini bi arada yaşadım adet olmazsam kesin hamileyimdir dedirtti bana hepsi nerdeyse . Bekliyorum yarın olmazsam test yapcam cuma sabahı ilk idrarla bide bugün tiksinme yaşadım çok tuhaf kafamdan atmıştım bu ay kendi kendime oylandım tatil yaptım gebelik düşünmedim arada sizlere baktım çıktım ama gittikçe arttı belirtiler artık şaşırmıyorum herşey olabilirSu an yapsan çıkar erken gebelık de felan kuzum sen bilirsin valllla test işi bana göre bazenn pişmanlık da olabiliyo üzülmemek adınan
Belirti derken mesela başka Neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?