Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy o mendebur suratlıları kim sevsin allah için ya hep var onlar hayattan zevk alamayan gereksizler oohh iş yerinede neşe götürüyorsun desene en sevdiğim mesai arkadaşı tipi

Aşko azaltıyorum inanki çok zorluyorum da kendimi
Cünkü gebeysem tam bırakmak istiyorum
Bakalım
Bak sana bir şey tavsiye edeceğim ben bir günde bıraktım 8 senedir içmiyorum.Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu yaz yaklaşık bir saatlik video ama bunu izlerken telefonun çalmayacak mesaj yada başka herhangi bir şey olmayacak kimse seni rahatsız etmeyecek yada yanına gelmeyecek bu süre zaafında bekletip wc falan gitmeyeceksin önceden yap çay kahve ne işitiyorsan hatta sigaranı bile yanına al.iyice izle dikkat konsantrasyon çok önemli ben bu dikkatle izledim bilinçaltını etkiliyor söylediği çok bir şey yok ama sigara bırakma zamanında her kırılma anında işe yarıyor aklına geliyor.dene bunu mutlaka pişman olmazsın bana bunu tavsiye eden dostımda bunla bıraktı sigarayı
Aşko azaltıyorum inanki çok zorluyorum da kendimi
Cünkü gebeysem tam bırakmak istiyorum
Bakalım

Ayyy o mendebur suratlıları kim sevsin allah için ya hep var onlar hayattan zevk alamayan gereksizler oohh iş yerinede neşe götürüyorsun desene en sevdiğim mesai arkadaşı tipi
Ya bende enerjik iş arkadaşı isterim ama artık hep kim denk gelirse
Bazılarının suratı sanki betonla sabitlenmiş
Mimik bile yok

Dün gündüz dıkşınlamıştık hepside aktı gitti çok hareket edince aşko ondan kalanlar olabilir mi
Kuzum biz eskiden hemen hemen hergun ekşn dıkşin yaptigimiz için akintiyi seçemezdim hangisi
Ama 3+2+3+2 değerlendirme yaptigimizdan bu yana seçiyorum yumurtlama mı yoksa kalıntı mi
Dünden bu yana kalıntı olmaz hepsi akar gider
Büyük ihtimal yumurtlama akintisı

Ayy inşallah olmaz kuzum yaaa çok zor sadece sözde kalsn inşallah

Tmm çok teşekkür ederim tavisiyeni mutlaka haftasını zamanım olursa uygulayacağım umarım faydası olur

Geçmedi canım hala devam hele sabahları açken öyle istifra ederken oğlumda çok üzülüyor ama sessizde kusamiyorum sakin ol annecim hastaneye goturcem seni diyo
Ay geçer inşallah bian önce ooy ben onu yerim yaa yufka yürekli merhametli çocuk nasıl düşünceli kuzum benim

Ayy inşallah olmaz kuzum yaaa çok zor sadece sözde kalsn inşallah
Ya ben en çok komşularıma üzülüyorum
Birisi 82 birisi 73
Acayıp korkuyorlar
Çok yaşlı oldukları için alışveriş gide falan ben alıyorum onlara bazen parasını bile almam hayrına olsun diyorum Allah kat kat geri verir
Ama onların korktuğunu görünce çok üzülüyorum ya
Gavur bile olsa İnsanın vicdanı el vermiyor onları bu durumda izlemek

Ay geçer inşallah bian önce ooy ben onu yerim yaa yufka yürekli merhametli çocuk nasıl düşünceli kuzum benim
İnşallah canım geçse de yemek yiyebilsem artık, açım ama canım hic bisey yemek istemiyor iki kaşık yiyince şişiyor midem sonra bulanıyor yarım kalıyor kilo da verdim bu süreçte inşallah senin bulantın olmaz rahat gecirirsin bu haftaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…