- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.541
Ayyy o mendebur suratlıları kim sevsin allah için yaNe alınması aşkoBeni bide iş yerinde gör herkese takılırım böyle ama bazı avukat arkadaşlarımız para içim nerdeyse kendini satacağı için hemen alınıyor ve ciddi durmaya çalışıyorlar hiç sevmem böyle mendeburları
Kurban olsunlar ona yaaGeçmedi canım hala devam hele sabahları açkenöyle istifra ederken oğlumda çok üzülüyor ama sessizde kusamiyorum sakin ol annecim hastaneye goturcem seni diyo
Oluruz inşallahİnsallah canim insallah guzel düşüncelern gibi olur
Bak sana bir şey tavsiye edeceğim ben bir günde bıraktım 8 senedir içmiyorum.Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu yaz yaklaşık bir saatlik video ama bunu izlerken telefonun çalmayacak mesaj yada başka herhangi bir şey olmayacak kimse seni rahatsız etmeyecek yada yanına gelmeyecek bu süre zaafında bekletip wc falan gitmeyeceksin önceden yap çay kahve ne işitiyorsan hatta sigaranı bile yanına al.iyice izle dikkat konsantrasyon çok önemli ben bu dikkatle izledim bilinçaltını etkiliyor söylediği çok bir şey yok ama sigara bırakma zamanında her kırılma anında işe yarıyor aklına geliyor.dene bunu mutlaka pişman olmazsın bana bunu tavsiye eden dostımda bunla bıraktı sigarayıAşko azaltıyorum inanki çok zorluyorum da kendimi
Cünkü gebeysem tam bırakmak istiyorum
Bakalım
Aşko azaltıyorum inanki çok zorluyorum da kendimi
Cünkü gebeysem tam bırakmak istiyorum
Bakalım
Korkuyor yavrum ya babasını arıyor görüntülüKurban olsunlar ona yaa
Onlar elimin avucmuun içinde hahahah 20 dk yerine 20 saniye bekliyorum fazla bende gerçi çıkmıyor reklKuzum nette de reklam giriyo bende onlara çok sinir oluyom
Ya bende enerjik iş arkadaşı isterim ama artık hep kim denk gelirseAyyy o mendebur suratlıları kim sevsin allah için yahep var onlar hayattan zevk alamayan gereksizler oohh iş yerinede neşe götürüyorsun desene en sevdiğim mesai arkadaşı tipi
Kuzum biz eskiden hemen hemen hergun ekşn dıkşin yaptigimiz için akintiyi seçemezdim hangisiDün gündüz dıkşınlamıştık hepside aktı gitti çok hareket edince aşko ondan kalanlar olabilir mi
Ayy inşallah olmaz kuzum yaaa çok zor sadece sözde kalsn inşallahAynen öyle canım
Bende anlamıyorum
Geçen sene ne dedilerse yaptık
Aşı dediler denenmemiş şeyi vurduk eyvallah
Şimdi tekrardan maske kuralını çıkaracaklar
Elektrik kesintisi
Benzine zam ki çok fazla bi anda geldi
Gaz kesilecek
Anlayacağın bebek leğeninde yıkanacağız sıcak su bile olmayacak diyorlar
Ya ağlanacak halimize gülüyoruz
Ha iyi ozaman biz Perşembe günü baktıktan sonra burda dizi sonrası konuşurukkkMalesef bende canlı bakamiyorumoğlum da izlemek istiyo o yüzden ertesi gün telfondan bakiyorum
Tmm çok teşekkür ederim tavisiyeni mutlaka haftasını zamanım olursa uygulayacağım umarım faydası olurBak sana bir şey tavsiye edeceğim ben bir günde bıraktım 8 senedir içmiyorum.Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu yaz yaklaşık bir saatlik video ama bunu izlerken telefonun çalmayacak mesaj yada başka herhangi bir şey olmayacak kimse seni rahatsız etmeyecek yada yanına gelmeyecek bu süre zaafında bekletip wc falan gitmeyeceksin önceden yap çay kahve ne işitiyorsan hatta sigaranı bile yanına al.iyice izle dikkat konsantrasyon çok önemli ben bu dikkatle izledim bilinçaltını etkiliyor söylediği çok bir şey yok ama sigara bırakma zamanında her kırılma anında işe yarıyor aklına geliyor.dene bunu mutlaka pişman olmazsın bana bunu tavsiye eden dostımda bunla bıraktı sigarayı
Ay geçer inşallah bian önceGeçmedi canım hala devam hele sabahları açkenöyle istifra ederken oğlumda çok üzülüyor ama sessizde kusamiyorum sakin ol annecim hastaneye goturcem seni diyo
Evettt seve seveeHa iyi ozaman biz Perşembe günü baktıktan sonra burda dizi sonrası konuşurukkk
Bu ne kız neyi okumadım kaçırdım ben
Kızzz ne bu acil çıkmalar falan dıkşın mııııKizlar ben çıktım yarın devamkeeeee öpüldünüz
Ya ben en çok komşularıma üzülüyorumAyy inşallah olmaz kuzum yaaa çok zor sadece sözde kalsn inşallah
Ay evet bide onların suratını görmek zorunda kalıyorsun tüm gün neyin bedeli bu neyin cezası diyordum ben öyle birine denk gelinceYa bende enerjik iş arkadaşı isterim ama artık hep kim denk gelirse
Bazılarının suratı sanki betonla sabitlenmiş
Mimik bile yok
Avukat arkadaşları anlattım ya sana cevap vermiştin bile banaBu ne kız neyi okumadım kaçırdım benbi aydınlat elin değmişken
İnşallah canım geçse de yemek yiyebilsem artık, açım ama canım hic bisey yemek istemiyor iki kaşık yiyince şişiyor midem sonra bulanıyor yarım kalıyor kilo da verdim bu süreçteAy geçer inşallah bian önceooy ben onu yerim yaa yufka yürekli merhametli çocuk nasıl düşünceli kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?