- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.621
Ekşınlı günlerde olsam uzun süre girmem de işte reglim anca dışarıya çıkarsam giremiyorumŞapşik şey bizde özledik valla giriyorum bakıyorum bu kız yine yok dur bi etiket çakayım nerelerdeymiş dedim kendi kendime
Ayy bebeğim hoşgeldin valla bende özledumAşkoooo çok özledim siziiiii hemen beni kucaklayınnnnn
Kesinlikle kuzum devam et insallahh. Olacak gibi hissediyorummDevam ediyorum aşko bir boş bir dolu günle
Canimmmm merhaba nasilsinEkşınlı günlerde olsam uzun süre girmem de işte reglim anca dışarıya çıkarsam giremiyorum
Daha dıkşınlanmadım
Ay ama burası bağımlılık yapmış sigara etkisi gibigiremeyince krizlere giriliyor aklım sizde kalıyor ya iyice aile olmuşuz valla vayyyyy dıkşınlanıyor yani vurdukları gol olsun inşallahhhh
Daha dıkşınlanmadımbizimki telefondan eşkıya izliyo
Dıkşınlanmadım daha bekiyoringAy ama burası bağımlılık yapmış sigara etkisi gibigiremeyince krizlere giriliyor aklım sizde kalıyor ya iyice aile olmuşuz valla vayyyyy dıkşınlanıyor yani vurdukları gol olsun inşallahhhh
İnanki bende yapsam telefonum susmaz
Hoş buldum aşkooooAyy bebeğim hoşgeldin valla bende özledum❤❤
Oyyy taze annişCanimmmm merhaba nasilsinseni gordum bir yazayim dedim mutlu oldum seni gordugume
Ay valla yaAhahaha valla doğru söylüyorsun aşko bende de bağımlılık oldu her fırsatta giriyorum bakıyorum yazamasam bile bi kaç msj okuyorum hemen
Bende hahhahahO yüzden baştan eledim
Hemen atlıyorum bu yoruma sana teşekkür etmek için ya çocukluğumda okuldan gelip ders çalışmayıp bu diziyi izlerdim deli gibi hemde hastasıydım ve o kadar aradım adını sanını bulmadım sen diyince bi bakayım dedim ve o dizi bu dizi ..Evet kuzum biliyorum orayi çocuklugumdan bu yana hep oraya gitmeyi hayal ederimkiz nasıl bilmezsin o diziyi,ismi El Clon
Kız neyi bekliyorsun saat geç oldu biraz erken dıkşınlanınDıkşınlanmadım daha bekiyoring
Ay valla yayazması ayrı zevkli ama okuması da çok güzel ah bide birbirimize hamiş haberleri verirsek ohhhh gel keyfim gel
Cok guzel cok sukur canim benimmmOyyy taze annişiyiyim kuzum teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik Bende seni aramızda gördüğüme çok sevindiiiimm hep bizimle kal
Kız neyi bekliyorsun saat geç oldu biraz erken dıkşınlanın
Ayyy valla kuzum ben kendi hamiş haberimi nasıl veririm bilmiyorum ama mesela senin hamiş haberini alsam ağlarım herhaldeYaaa dimi hamiş haberini yazarken yazıdan çığlık sesi bile duyabiliriz
Ayy çok sevindim kuzum benim nedense senin hamile haberini aldığımda çok değişik olmuştumCok guzel cok sukur canim benimmmbel agrilarim vardi en son epeyy. Bu siralar surekli ya uyuyorum ya uzaniyorum ondan mi bilmem bayaa azaldilar. Belki de insallahh bebek yerlesti. Bilmiyorum. Ama su an cok rahatim. Sen nasilsin nasil gidiyor evet yaa iletisimi koparmayalim konusalim sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?