Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ama burası bağımlılık yapmış sigara etkisi gibi giremeyince krizlere giriliyor aklım sizde kalıyor ya iyice aile olmuşuz valla vayyyyy dıkşınlanıyor yani vurdukları gol olsun inşallahhhh

Ahahaha valla doğru söylüyorsun aşko bende de bağımlılık oldu her fırsatta giriyorum bakıyorum yazamasam bile bi kaç msj okuyorum hemen

Evet kuzum biliyorum orayi çocuklugumdan bu yana hep oraya gitmeyi hayal ederimkiz nasıl bilmezsin o diziyi,ismi El Clon
Hemen atlıyorum bu yoruma sana teşekkür etmek için ya çocukluğumda okuldan gelip ders çalışmayıp bu diziyi izlerdim deli gibi hemde hastasıydım ve o kadar aradım adını sanını bulmadım sen diyince bi bakayım dedim ve o dizi bu dizi .. çok sağolll

Oyyy taze anniş iyiyim kuzum teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik Bende seni aramızda gördüğüme çok sevindiiiimm hep bizimle kal
Cok guzel cok sukur canim benimmm bel agrilarim vardi en son epeyy. Bu siralar surekli ya uyuyorum ya uzaniyorum ondan mi bilmem bayaa azaldilar. Belki de insallahh bebek yerlesti. Bilmiyorum. Ama su an cok rahatim. Sen nasilsin nasil gidiyor evet yaa iletisimi koparmayalim konusalim sık sık

Yaaa dimi hamiş haberini yazarken yazıdan çığlık sesi bile duyabiliriz
Ayyy valla kuzum ben kendi hamiş haberimi nasıl veririm bilmiyorum ama mesela senin hamiş haberini alsam ağlarım herhalde şimdi bile duygulandım yazarken aynı şekilde burada çoğu şeyimizi paylaştığımız arkadaşlarımızın hamiş haberlerini aldığımda çok ağlarım herhalde ya mutluluktan

Ayy çok sevindim kuzum benim nedense senin hamile haberini aldığımda çok değişik olmuştum evet kuzum bebiş güzelce yerleşene kadar hep yat dinlen doktor kontrolüne gittin mi hiç bebeğim nasıl gidiyormuş Bende iyiyim kuzum bu ay 6 gün geciktim umutlanmıştım ama regl oldum şimdi bitmesini bekliyorum değerlendirmek için çok iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…