- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.641
Ayyy bende dikşınlanıp gelir şimdi diyordum sesin çıkmayınca öyle sandım ahahhabıraksın eşkiyayı bebişe hükümdar şuan
Ayyy valla kuzum ben kendi hamiş haberimi nasıl veririm bilmiyorum ama mesela senin hamiş haberini alsam ağlarım herhaldeşimdi bile duygulandım yazarken aynı şekilde burada çoğu şeyimizi paylaştığımız arkadaşlarımızın hamiş haberlerini aldığımda çok ağlarım herhalde ya mutluluktan
Ay valla bende sünerdim iyiceBen olsam telefonu elinden atar başlatırdım olayıama bu bizimki halinden memnun gibi ekşınlanası yok belli
Ayyy inşallah aşko bende inanıyorumYaaaa dimikıyamam aşko sana duygulandırıyorsun benide hep gülelim inşallah hep beraber sevincez bu yolda inanıyorum
Adam naza çekiyo kendiniKız neyi bekliyorsun saat geç oldu biraz erken dıkşınlanın
Ay valla bende sünerdim iyicebiz mi çok tuhafız acaba ya bizimki dıkşınlanmadan hamile kalabilsek diye bile düşünebilir
Söylediklerinde çok haklısın bunu fark ettim zaten ablacım ama tabi ikimizde zor süreçten geçtik kendimizi bile görmüyoduk o derece kavgalar da oldu eğneldiğimiz zamanlarda oldu aştık bi şekildeki ben ona çok aşık olarak evlendim . Oda öyle . Şuan farkındayım söylediğin herşeyin özellikle son bir iki aydır iyice idrak ettim . Hatta şöyle diyim o annesini kaybettiği için Yarasını kapatmakla meşgüldü. Bense çok anne olmak istediğim için kendi yarama merhem sürmekle . Birbirimizi unuttuk . Ben şuan ilgi sevgi kusursuz olmasamda ona karşı pervane oldum. Ama hala o bi adım atmıyor . Ocakta 1 yıl olcak annesinin vefatı gençti çok problemliydi balkondan düşerek vefat etti atlatmadı ki atlatılcak bişey de değil ama bi nebze olsun hafiflemedi de acısı . 2 erkek kardeşi daha var kendinden küçük babası da genç tek ilgisi düşüncesi onlar oldu ne yerler ne içerler hastalarmı iyilermi vs . Ki 4 ay ben yaptım yemeklerini ben yedirdim benim evimdelerdi bu süreçte hem bebek için uğraştım hem arkadaş çevremle hemde eşimi mutlu etmek için . Dönüp baktığımda kendim hariç herkes için çabalamışım. Eşim de bi kavga da annem öldükten sonra sen benim için ne yaptında onları zaten yapman gerekiyordu . Ben herşeyi tek başıma üstlendim dedi . Benim ne eltim vardı ne görümcem 5 aylık evliydim bambaşka hiç tanımadığım bi ailenin içinde ki hiç istemedi baba tarafı evlenmemizi . Herşeyi bi kenara bırakıp deli gibi mücadele ettim resmen yemekti çaydı . Geleniydi gindeydi . 3 ay hastaydım sobalı evde buz gibi ocak şubat soğuğunda mutfaktan çıkmadım . 7 kilo verdim. Hala görmüyor çabamı sorsam yine naptınki der . Ve bende güç tükendi. Ne psikolojik iyiyim nede bedensel . Doldum taşıyorum gören yok . Ne biliyim hiç ummadığım yerden rabbim güzelleştirsin bebekle hayatımı istedim. Çünkü anne olmak çok başka birşey . Çook içten istedim. İnşallah nasip olur burdaki tüm bekleyenlere . Hepimize . Başını şişirdiysem kusura bakma lütfenOyyy kuzumBak şimdi söyleyeceklerime kulak vermeni isterim canım öncelikle kimsenin aile yaşantısını yorumlamak,yadırgamak gibi bir niyetim yok asla,
Eşinle sorunlarınız varsa veya eşin zor bi süreçten geçiyor anladığım kadarıyla o yara kolayına kapanmaz bende annemi kaybettim bilirim,
Gerçekten önce ilgiyi eşine verirsen onu biraz iyileştirirsen oda seninle kendini daha hızlı toparlar buda iletişiminiz aranız bağınız İçin çok iyi olur ilişkinize iyi gelir. Seni anlıyorum anne olmak istiyorsun ki tabi en doğal hakkın uğraş dene ama yalnızlığını paylaşmak için arkadaşlık etsin diye değil ve evlat isterken bunları eşinle yapmayı paylaşmayı gözardı etme bir hayatın içinde eşinle ağla eşinle gül ne o yalnız hissetsin nede sen. Çocuk sahibi olmak basit bir süreç değildir hazır olmak hazır hissetmek o sorumluluğa göğüs gerebileceğine emin olmak gerek eşin muhtemelen bu yüzden cevapsız kalıyor çünkü duygusal anlamda bi sarsıntı yaşamış saygı duymak gerekir he ama çocuk yapma demiyorum asla bundan bunu çıkarma eminim şimdi olsa şimdi eşin babalıktan keyif alır eminim çocuk yap ama sen içindeki yalnızlığı doldurmak İçin çocuğu yapma eşinide yalnız bırakma kendinide bıraktırma diyorum kendi fikrimce canım inşallah dilediğin gibi olur herşey gönlünce olsun kuzum
Az dinlensin öyleBen olsam telefonu elinden atar başlatırdım olayıama bu bizimki halinden memnun gibi ekşınlanası yok belli
Anladım ya üstüme gelmeyin aaaa imdatFarkındayım aşko görüyoruz yaniama mfk bile diyorki siz Meryem ana değilsiniiiizzz herşey eşle olur Mucizemmm16 anladın mı aşko
Gel buraya der kendime çekerdim ben aşko biraz sert ol severler bazenAdam naza çekiyo kendiniaşko zaten geleli daha 1 saat oluyo ya geç geliyo ya bide motorla gidip geliyo gelene kadar donuyo kocam canım kocam
Ayyy inşallah aşko bende inanıyorumSen ne yaptın kuzum değerlendirme günleri bitti mi
AhahahahahFarkındayım aşko görüyoruz yaniama mfk bile diyorki siz Meryem ana değilsiniiiizzz herşey eşle olur Mucizemmm16 anladın mı aşko
Gel buraya der kendime çekerdim ben aşko biraz sert ol severler bazenay yazık dinlensin aşko daha iyi dıkşınlama olur bak bu sevgiyle koş adamın koynuna
Ayyyyy inşallah tutar aşko bir tanesi tutsun bize yeter yaaaaBittide bitti sayılır son 2 kaldı hatta birde garanti olsun diye 221. Günün değerlendirmesi kaldı onuda 20. Ve 22. Gün şeklinde değerlendirip bitiriyoruz sonra zaten gidiyorum
Koş koş hadi biz bekliyoruz burda senikoşucam aşko
Aşko bişey diycem biz hep geç ekşın dıkşın yapıyoruz
Allah razi olsin canim benimmm tez vakitte saglikla hamile kalirsin insallahhAyy çok sevindim kuzum benim nedense senin hamile haberini aldığımda çok değişik olmuştumevet kuzum bebiş güzelce yerleşene kadar hep yat dinlen doktor kontrolüne gittin mi hiç bebeğim nasıl gidiyormuş Bende iyiyim kuzum bu ay 6 gün geciktim umutlanmıştım ama regl oldum şimdi bitmesini bekliyorum değerlendirmek için çok iyiyim çok şükür
Kız bizde geç yapıyoruz da bu kadar değil ekşın yap sonra biraz sırtüstü yat derken saat 3 olacak aşkoooo sonra sabah yine uykulu olacaksınAşko bişey diycem biz hep geç ekşın dıkşın yapıyoruzbünye erkeni kabul etmiyooğğ
Söylediklerinde çok haklısın bunu fark ettim zaten ablacım ama tabi ikimizde zor süreçten geçtik kendimizi bile görmüyoduk o derece kavgalar da oldu eğneldiğimiz zamanlarda oldu aştık bi şekildeki ben ona çok aşık olarak evlendim . Oda öyle . Şuan farkındayım söylediğin herşeyin özellikle son bir iki aydır iyice idrak ettim . Hatta şöyle diyim o annesini kaybettiği için Yarasını kapatmakla meşgüldü. Bense çok anne olmak istediğim için kendi yarama merhem sürmekle . Birbirimizi unuttuk . Ben şuan ilgi sevgi kusursuz olmasamda ona karşı pervane oldum. Ama hala o bi adım atmıyor . Ocakta 1 yıl olcak annesinin vefatı gençti çok problemliydi balkondan düşerek vefat etti atlatmadı ki atlatılcak bişey de değil ama bi nebze olsun hafiflemedi de acısı . 2 erkek kardeşi daha var kendinden küçük babası da genç tek ilgisi düşüncesi onlar oldu ne yerler ne içerler hastalarmı iyilermi vs . Ki 4 ay ben yaptım yemeklerini ben yedirdim benim evimdelerdi bu süreçte hem bebek için uğraştım hem arkadaş çevremle hemde eşimi mutlu etmek için . Dönüp baktığımda kendim hariç herkes için çabalamışım. Eşim de bi kavga da annem öldükten sonra sen benim için ne yaptında onları zaten yapman gerekiyordu . Ben herşeyi tek başıma üstlendim dedi . Benim ne eltim vardı ne görümcem 5 aylık evliydim bambaşka hiç tanımadığım bi ailenin içinde ki hiç istemedi baba tarafı evlenmemizi . Herşeyi bi kenara bırakıp deli gibi mücadele ettim resmen yemekti çaydı . Geleniydi gindeydi . 3 ay hastaydım sobalı evde buz gibi ocak şubat soğuğunda mutfaktan çıkmadım . 7 kilo verdim. Hala görmüyor çabamı sorsam yine naptınki der . Ve bende güç tükendi. Ne psikolojik iyiyim nede bedensel . Doldum taşıyorum gören yok . Ne biliyim hiç ummadığım yerden rabbim güzelleştirsin bebekle hayatımı istedim. Çünkü anne olmak çok başka birşey . Çook içten istedim. İnşallah nasip olur burdaki tüm bekleyenlere . Hepimize . Başını şişirdiysem kusura bakma lütfen
Ayyy hamilelerin duaları kabul olurmuş kuzum şöyle bizim topiğe güzel bir dua et olur muAllah razi olsin canim benimmm tez vakitte saglikla hamile kalirsin insallahh
Cuma gunu kesesini gorduk. Simdi 20 eylul civari kalp atisi icin gitmeyi dusunuyorum insallahh. Simdilik guzel gidiyor cok sukurallah hep iyi etsin senii kalbi guzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?