• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bizde geç yapıyoruz da bu kadar değil ekşın yap sonra biraz sırtüstü yat derken saat 3 olacak aşkoooo sonra sabah yine uykulu olacaksın 🤣🤣🤣 seni düşünüyorum bebeğim yoksa yeğenimi düşündüğümden değil 🤪🤪🤣
Tamam tamam gidiyoring 🤣🤣🤣 zaten ekşından sonra uykum açılıyo bide zabağğaa kadar uyuyamıyorum oraya dön buraya dön 🤣🤣🤣 neyse aşko gittim bi dıkşınlanıp gelcem 🤣🤣🤣 teli şarja takıcam gelmezsem anlayın ki sızmışımdır🤣🤣🤣🤣 sizi seviyorum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ gidiyorum mutlu ol hahhahahah🤣🤣🤣😘😘😘😘

Tamam tamam gidiyoring 🤣🤣🤣 zaten ekşından sonra uykum açılıyo bide zabağğaa kadar uyuyamıyorum oraya dön buraya dön 🤣🤣🤣 neyse aşko gittim bi dıkşınlanıp gelcem 🤣🤣🤣 teli şarja takıcam gelmezsem anlayın ki sızmışımdır🤣🤣🤣🤣 sizi seviyorum _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ gidiyorum mutlu ol hahhahahah🤣🤣🤣😘😘😘😘

Oh beee😂😂 haydi gol gol gol😂😂 tamam aşko öpüldün❤️🌸

Ayyyyy inşallah tutar aşko bir tanesi tutsun bize yeter yaaaa 😍😍😍 ay ne güzel şimdi beklemeye mi geçiyorsun şuan bana günler geçmiyor ya 🤣🤣🤣

Aynen aşko pazar son işte Çok şükür ekşınlarımızı yaptık diyorum😂😂 gerisi Rabbime kalmış ol derde olur inşallah hayırlısı sağlıklısı ile 🤲🏻😍🌸

Tamam aşko sen yeter ki git yapta sonra sızsanda önemli değil 🤣🤣🤣 bizde seni seviyoruz bebeğiiiimmm inşallah bu tutarrrrr😍😍😍

Darısı bana aşko ya 🤣🤣🤣 ay inşallah bu ay umutluyum sendennnn adın gibi 😍😍🤣🤣 Allahım inşallah bu ay o ay olacak 🤰🏻❤️😍😍

AMİİİNNNN🤲🏻❤️ Adet vakit kaybı gibi geliyor dimi ben hep öyle derim çünkü adet bitsefe değerlendirmelere başlansa diye 😀😀😀 ayyy aşko bende umutluyum ama bi yanımda dur sakin ol çok uçma düşersin yine diyor Allah’a bıraktım ben üstüme düşeni yaptım tevekkül ediyorum 😍

AMİİİNNNN🤲🏻❤️ Adet vakit kaybı gibi geliyor dimi ben hep öyle derim çünkü adet bitsefe değerlendirmelere başlansa diye 😀😀😀 ayyy aşko bende umutluyum ama bi yanımda dur sakin ol çok uçma düşersin yine diyor Allah’a bıraktım ben üstüme düşeni yaptım tevekkül ediyorum 😍
Ay valla vakit kaybı gibi geliyor bana da 🤣🤣🤣 ilk günümden beri bitmesini bekliyorum 🤣🤣🤣 aşko her ay umudumuz var ama evet çok çok umutlanmayalım sonra çok üzülüyoruz ama umutsuzda olmazzzz iyi düşünelim pozitif enerji yayalım inşallah sonuçlar da güzel olsun ben pozitif enerji olayına inanıyorum ya 😍😍😍

Ay valla vakit kaybı gibi geliyor bana da 🤣🤣🤣 ilk günümden beri bitmesini bekliyorum 🤣🤣🤣 aşko her ay umudumuz var ama evet çok çok umutlanmayalım sonra çok üzülüyoruz ama umutsuzda olmazzzz iyi düşünelim pozitif enerji yayalım inşallah sonuçlar da güzel olsun ben pozitif enerji olayına inanıyorum ya 😍😍😍

Bende bende aşko aynıyız kız😀 iyi düşün iyi olsun kafası var ama işte biz o iyi düşünme olayını abartabiliyoruz sorun orda🤣🤣🤣 tabi canım bekleyip göreceğiz artıkın😂 az kaldı az sende başlayacaksın bi kaç güne artık🤣🤣

Merhaba kizlar evlendigimden beri korunmasiz iliski yasiyoruz bu ovulasyon takibi yaptım 29 agustosta yumurtaladim 3 gun ust uste degerlendirdik. 1 haftadr kaşık agrim bel agrım gögüs ağrım var agz3ımdaki tad degisikligi bat tarihim 14 eyluldu regl olmadım ama az önce peceteyi surdukce gelen leke var acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi reglim hep düzenlidir cevaplarsaniz sevinirim. Ve adet olmasam sabah test yapmali mym?

Bende bende aşko aynıyız kız😀 iyi düşün iyi olsun kafası var ama işte biz o iyi düşünme olayını abartabiliyoruz sorun orda🤣🤣🤣 tabi canım bekleyip göreceğiz artıkın😂 az kaldı az sende başlayacaksın bi kaç güne artık🤣🤣
Aşko abartmakta güzel oluyor ama ne yapalım hayal kurmak çok güzelllll 😍😍😍 🤣🤣 abartsakta sonrasında yine iyi toparlıyoruz ama 🤣🤣🤣 yoksa her ay bunu yaşayamazdık aşko bence 🤣🤣🤣 bu olayında heyecanı burda ya 🤣🤣 kız yarın 4.gün pazar günü mesai başlıyor benim 🤣🤣🤣

Back
X