- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam gidiyoringKız bizde geç yapıyoruz da bu kadar değil ekşın yap sonra biraz sırtüstü yat derken saat 3 olacak aşkoooo sonra sabah yine uykulu olacaksınseni düşünüyorum bebeğim yoksa yeğenimi düşündüğümden değil
![]()
Aşko bişey diycem biz hep geç ekşın dıkşın yapıyoruzbünye erkeni kabul etmiyooğğ
![]()
Tamam tamam gidiyoringzaten ekşından sonra uykum açılıyo bide zabağğaa kadar uyuyamıyorum oraya dön buraya dön
neyse aşko gittim bi dıkşınlanıp gelcem
teli şarja takıcam gelmezsem anlayın ki sızmışımdır
sizi seviyorum
_Umutlu_Pozitif_ gidiyorum mutlu ol hahhahahah
![]()
Ben beklerim işemeden sigara içmeden yatamamBizde geç yapıyoruz aşko ama şu saatlerde ben sigara kalmış oluyorum sen ne ara yatıp bekliceksinde ohoooo![]()
Ayyyyy inşallah tutar aşko bir tanesi tutsun bize yeter yaaaaay ne güzel şimdi beklemeye mi geçiyorsun şuan bana günler geçmiyor ya
![]()
Ben beklerim işemeden sigara içmeden yatamamama bazen uyuyakalıyorum beklerken içim geçiyo hahhahahha
Tamam aşko sen yeter ki git yapta sonra sızsanda önemli değilTamam tamam gidiyoringzaten ekşından sonra uykum açılıyo bide zabağğaa kadar uyuyamıyorum oraya dön buraya dön
neyse aşko gittim bi dıkşınlanıp gelcem
teli şarja takıcam gelmezsem anlayın ki sızmışımdır
sizi seviyorum
_Umutlu_Pozitif_ gidiyorum mutlu ol hahhahahah
![]()
Kız sen daha gitmedin mi ben duş bile aldım geldimBen beklerim işemeden sigara içmeden yatamamama bazen uyuyakalıyorum beklerken içim geçiyo hahhahahha
Darısı bana aşko yaAynen aşko pazar son işte Çok şükür ekşınlarımızı yaptık diyorumgerisi Rabbime kalmış ol derde olur inşallah hayırlısı sağlıklısı ile
![]()
Yok anacım kızı zorla gönderiyoruz yanında olsak odaya sokup kitliycez
Darısı bana aşko yaay inşallah bu ay umutluyum sendennnn adın gibi
Allahım inşallah bu ay o ay olacak
![]()
Yok anacım kızı zorla gönderiyoruz yanında olsak odaya sokup kitliycez![]()
Ay valla vakit kaybı gibi geliyor bana daAMİİİNNNNAdet vakit kaybı gibi geliyor dimi ben hep öyle derim çünkü adet bitsefe değerlendirmelere başlansa diye
ayyy aşko bende umutluyum ama bi yanımda dur sakin ol çok uçma düşersin yine diyor Allah’a bıraktım ben üstüme düşeni yaptım tevekkül ediyorum
![]()
Hele birde bugünün bebişi olursa valla bizim sayemizde derimAhahaha bunu yeğenimize anlatırız ah kuzum senin dünyaya gelmen için anneni ekşın dikşınlara zorla gönderdik deriz![]()
Ay valla vakit kaybı gibi geliyor bana dailk günümden beri bitmesini bekliyorum
aşko her ay umudumuz var ama evet çok çok umutlanmayalım sonra çok üzülüyoruz ama umutsuzda olmazzzz iyi düşünelim pozitif enerji yayalım inşallah sonuçlar da güzel olsun ben pozitif enerji olayına inanıyorum ya
![]()
Hele birde bugünün bebişi olursa valla bizim sayemizde derim![]()
Aşko abartmakta güzel oluyor ama ne yapalım hayal kurmak çok güzelllllBende bende aşko aynıyız kıziyi düşün iyi olsun kafası var ama işte biz o iyi düşünme olayını abartabiliyoruz sorun orda
tabi canım bekleyip göreceğiz artıkın
az kaldı az sende başlayacaksın bi kaç güne artık
![]()