• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar evlendigimden beri korunmasiz iliski yasiyoruz bu ovulasyon takibi yaptım 29 agustosta yumurtaladim 3 gun ust uste degerlendirdik. 1 haftadr kaşık agrim bel agrım gögüs ağrım var agz3ımdaki tad degisikligi bat tarihim 14 eyluldu regl olmadım ama az önce peceteyi surdukce gelen leke var acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi reglim hep düzenlidir cevaplarsaniz sevinirim. Ve adet olmasam sabah test yapmali mym?
Canım merhaba, sabah ilk idrarla test yapmanı öneririm gebelik varsa kesin çıkar inşallah vardır ❤️

Aşko abartmakta güzel oluyor ama ne yapalım hayal kurmak çok güzelllll 😍😍😍 🤣🤣 abartsakta sonrasında yine iyi toparlıyoruz ama 🤣🤣🤣 yoksa her ay bunu yaşayamazdık aşko bence 🤣🤣🤣 bu olayında heyecanı burda ya 🤣🤣 kız yarın 4.gün pazar günü mesai başlıyor benim 🤣🤣🤣

E tabi toparlamak önemli canım her ay yeni umut🥰 aaaa benim bittiği gün senin başlıyor ahahaha hadi hayırlısı olsun bakalım aşko takıl peşime oldu🤣🤣🤣

Merhaba kizlar evlendigimden beri korunmasiz iliski yasiyoruz bu ovulasyon takibi yaptım 29 agustosta yumurtaladim 3 gun ust uste degerlendirdik. 1 haftadr kaşık agrim bel agrım gögüs ağrım var agz3ımdaki tad degisikligi bat tarihim 14 eyluldu regl olmadım ama az önce peceteyi surdukce gelen leke var acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi reglim hep düzenlidir cevaplarsaniz sevinirim. Ve adet olmasam sabah test yapmali mym?

Merhaba canım Adet olmazsan leke devam etse bile yarın test yaparsan çıkar bence inşallah gönlünden geçen olur 🤲🏻🌸🥰

E tabi toparlamak önemli canım her ay yeni umut🥰 aaaa benim bittiği gün senin başlıyor ahahaha hadi hayırlısı olsun bakalım aşko takıl peşime oldu🤣🤣🤣
Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandan 🤣🤣😘❤️ Valla hemen değerlendirmeler de bitsin istiyorum ay çok sabırsızım ahahah 🤣🤣🤣 ben uyuyorum aşko duramıyorum 🤣 iyi geceler kuzummm ❤️❤️😘

Sen başı Çek aşko ben gelirim arkandan 🤣🤣😘❤️ Valla hemen değerlendirmeler de bitsin istiyorum ay çok sabırsızım ahahah 🤣🤣🤣 ben uyuyorum aşko duramıyorum 🤣 iyi geceler kuzummm ❤️❤️😘

Sakin oll ben daha beklemeye geçemedim sen bi dur istersen 😂😂😂Aynen aşko bende yatıyorum artık iyi geceler canım❤️🌺😘

Göğüslerim yumurtlamayla beraber hasaslaştı ve hâla devam ediyor . Eşimi işe uğurlarken sarıldığında bile canım yanıyordu ittim hatta alındı noluyo diye . O derece bi hassasiyet vardı. Beyaz akıntım oldu . Duygusaldım , bide sol kasığımda çok batma oldu yumurtlamadan 10 gün sonra . Hepsini bi arada yaşadım adet olmazsam kesin hamileyimdir dedirtti bana hepsi nerdeyse . Bekliyorum yarın olmazsam test yapcam cuma sabahı ilk idrarla bide bugün tiksinme yaşadım çok tuhaf kafamdan atmıştım bu ay kendi kendime oylandım tatil yaptım gebelik düşünmedim arada sizlere baktım çıktım ama gittikçe arttı belirtiler artık şaşırmıyorum herşey olabilir 😂
Ay valla aynısı yeminnederşm belirtilerin bat kaçtı senın kız
Dün ben ovulaayonn yaptınn hafif çizgi cıktı

Hemen atlıyorum bu yoruma sana teşekkür etmek için ya çocukluğumda okuldan gelip ders çalışmayıp bu diziyi izlerdim deli gibi hemde hastasıydım ve o kadar aradım adını sanını bulmadım sen diyince bi bakayım dedim ve o dizi bu dizi ..🥺🥺🥺😍😍 çok sağolll
Evett çocuklugumun dizisiydi😍😍annemler pek izin vermezdi izlememe 18+ sahneler 🤣🤣sabahları tekrarıni izlerdim, ahhh nerde o günler yaa🥹

Sana annelik içgüdüsü falan oldu mu 😂 ben hala gezemediğim göremediğim yerlerin acısını çekiyorum 😂
Gelmedi yaa ne zaman gelcek meraktayım eşime diyorum tamam hamileyim biliyorum herşeye dikkat ediyormda bana daha gelmedi bu annelik iç güdüsü😂😂 hiç sorma bende öyle ne hayallerim gezecek yerlerim vardı bunlar bebekle yapılmazki artık falan diyordum 😂😂

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?

ucge ucge ve @Safiye19 canlarım nasıl oldunuz 🙏umarım iyisinizdir
İyiyim canim igneden sonraki 3 gunum daha regl baslamadi yarin kontrolum var ama siskinligim indi baya beta hcg degerimin dustugunu dusunuyorum suan. İnsallah dusundugum gibidir. Kurtaj yada ikinci igneyi olmak istemiyorum 😢 sen nasilsin canim ?

Ayyy hamilelerin duaları kabul olurmuş kuzum şöyle bizim topiğe güzel bir dua et olur mu 😘😘😍❤️ Oy maşallah maşallah kesesi felan oluşmuş muuuu minnak seni yaaa 😍😍 ay bize de haber ver bebeğim olur mu 😘 çok teşekkür ederim bebeğim güzel dileklerin için Rabbim sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamanı ve kucağına almanı nasip etsin ❤️😘😍
Rabbim tez vakitte hepinizeee saglikli bir evlat nasip etsin insallahhh😍 aminn kuzumm Allah razi olsun❤️ Tamam insallah saglikli haberlerini vereyim hepp ❤️❤️❤️❤️

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?
Ben yumurtlamadan 10 gün sonra 16 degerle öğrendim ama döngü günümü hatırlayamadım şuan, önemli olan değer değil düzenli iki katı artış

Back
X