• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?
19. Gün yumurtlama oldu 10 gün sonra öğrendim 29. Gün oluyor şimdi hatırladım

İnşallah canım sence yapayim mi yaa günüm geçmeden pek belirti yok ama her zamanki sivilce var tek şüphem erken baslayan meme hassasiyeti
Kuzum bekleyebilirsen bata kadar bekle daha kesin sonuç olur diyorum ama bekleyemiyoruz tabikide 😅😅😅 ayy inşallah güzel haberler verirsin kuzum ❤❤🤲🏻🤲🏻 sivilce içinde erken değil mi 🤔

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor dedi ki çok çok az bi değer bu ama yine de biz tekrar kan isteyelim tabi. 51 az bir değer mi hamilelik için ya zaten 36. Döngü Günü için az olduğunu düşünüyodum ama doktor böyle olumsuz konuşunca moralim çok bozuldu aynı durumu yaşayanlardan fikir almam lazım özellikle G Gzmyts53 sende düşükle öğrenmiştin değil mi? Kaçıncı döngü gününde düşük değerle öğrendin vs yardımcı olur musun?
Ben 62yle öğrendm biliyosun ama doktor bana az demedi şükür 🙏 niye sana öyle diyorlar anlam veremedimki

Ben 62yle öğrendm biliyosun ama doktor bana az demedi şükür 🙏 niye sana öyle diyorlar anlam veremedimki
Sanırım doktor kürtajdan kalan bi değer olduğunu düşündü ama öyle olmadığına eminim ben geçen hafta testlerde silik çizgi bile çıkmamıştı bu hafta her gün bi tık koyulaşıyo çizgi ve belirtilerim de var yine

Sanırım doktor kürtajdan kalan bi değer olduğunu düşündü ama öyle olmadığına eminim ben geçen hafta testlerde silik çizgi bile çıkmamıştı bu hafta her gün bi tık koyulaşıyo çizgi ve belirtilerim de var yine
Hiç sıkma canını ya bazı doktorlar da gerçekten abartıyo evham yapmayı bence o arada seni ne kadar korkuttularının farkında değiller

Back
X