- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.341
Ay biliyorum aşko ama inanmak istemedim galiba saateEvet bizde saat 12:33 ))) kız unutdun galiba ben Türkiyede yaşamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay biliyorum aşko ama inanmak istemedim galiba saateEvet bizde saat 12:33 ))) kız unutdun galiba ben Türkiyede yaşamıyorum![]()
Yav tadını çıkartacağın zaman takıldın keseye hele bi bekle ya zaten 5. Haftaya testler ve merakla ulaşıyoruz 6 keza çok yakın 7 git yada yaklaş koş doktora neden alttan bakalım dedi çünkü görmek istiyorsun ya sana yardımcı olmak istemiştir bazen alttan karın dokusu olmadığı için görülme şansı oluyor o nedenleBende yolucam saçını başınızaten gribim
yaa yokmu zararı tamam o zaman
valla bi siz iyi geliyorsunuz millet kötüyü söylemeye nasl meraklı
![]()
Ay biliyorum aşko ama inanmak istemedim galiba saate![]()
Ettim gittiEt et yemin et battan önce test yapcan sonra durduk yere burda tövbeler etcezaşko sen bilirsin dayanırım dersen et hadiiğğ hadiiğğ
![]()
Dün orta yemeğini dünden yapmışsınBurdayam canimgəldim ee gəldim
Mən günorta yeməyini dünən axşam bişirdim sulu köfte oğlumun siparişi iləbizde saat 12:26da kahvaltini az önce yaptim
Benimde böyle göremiyorumBende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor
Ayy çok iyi anlıyorum seni kuzum geldikten sonra az uyuyabilsen belki iyi olur ayy insan serseme dönüyoBende nefret ediyore erken kalkmaya
Sabah namazindan sonra da uyuyamiyorum , okul için de 06:30da durmam gerekiyor zombi gibi geziyorum resmen
Yapma aşko ben Azerice ögewnmeye karar verdim
Tavuk degil miydik biz yaNapalim erken kalkamıyoruz aşkoo kadar erken kalkınca kafam güzel oluyo
![]()
Aşko garmischYok kız mannheim çok yeşil hani bilmiyorum Antalya’dan geliyorum oraya kıyasla bana Yeşil geliyor birde orman falan çok yakınlarımda belki buradan daha yeşildir orası ama ben Antalya ya kıyasla söylüyorum.hangi şehir yada yerleşim yeri senin olduğun yer adı nedir
Ayy kıyamam sana bebeğim uyu sen bişey olursa etiketi çakarız aşko ❤O yüzden gece siz konuşurken ben uykudan geberiyom
Siz 12-1 olunca bizde 1-2 oluyo saat![]()
Brokoli kırmızı pancar içine ceviz içi beybi ıspanak bunların içinde olduğu güzel bir salata çok çok çok iyi hem Diyetisyenim hem doktorum bayıldı tarifimeAşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verindaha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz
aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ
ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
![]()
Google’dan bakıcam merak ettim şehriAşko garmisch![]()
Əlaa öyrədərəm mən sənəYapma aşko ben Azerice ögewnmeye karar verdim
Tavuğuz ama genetiğiyle oynanmış tavuklarız biz o yüzden gezmiyoruz hahahhahahTavuk degil miydik biz ya![]()
Sağol canimDün orta yemeğini dünden yapmışsınYa be jet kadınsın ya
İyi aşko afiyet olsun inşallah
Ay ettiEttim gittiyapmayacağım battan önce
Bat bu arada 24 Eylül
Evet oda ayrı bi dert aman kadınların derdi bitmezİnşallah bebeğim ❤❤ Ayy benide bulaşıkyıkarken ömrüm bitiyo resmen öyle hissediyorum
![]()
Bak aşkoGoogle’dan bakıcam merak ettim şehri
Öğret aşkoƏlaa öyrədərəm mən sənə
Böyük məmnuniyyətlə![]()