• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok iyi anlıyorum seni kuzum geldikten sonra az uyuyabilsen belki iyi olur ayy insan serseme dönüyo
Olmuyor kuzum ya öglen 1-2saat vaktim oluyor ben uyusam oğlum da uyuyor sonra da gece uyumak, sabah kalkmak bilmiyor
1haftaya bünyem alışır 😅😅😅3ay oxüz gibi uyudum enerji depoladim

Ayyyy orayı görünce burası yeşil değil kiiii ora ne öyle doğanın içine yer yapmışlar resmen eski evleri daha çok ben buraya diyordum ama orası tarihi dokusu halen var hemde buradan kat kat fazla çok tatlı bir yer inşallah yaşam koşullarında güzeldir nasıl ulaşımı falan güzel mi

Valla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhh 😍😍😂😂 bildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla 😍😍
Nasılsin kuzum?kendini katiyyen üzme,daha çok yeni herkesde 5 haftada kese görünecek diye bu kural yok

Daha sınavları olmadık sadece b1 ders olarak bitti 29 ekimde sınav tarihim bilerek seçtim inşallah bayram olur banada
Ay inşallah canım 🙏 bizim Mart gibi bitecekmiş ben geçen yanlış yazmışım B1 benimde Rabbim kolaylık versin
Aynen aşko benimde iPhone çıkmıyor öyle bir yazı bile yok
ıphoncular belli oldu 🙈🤣🤣
Aşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Grip oldum yatakta yatıyorum bütün gündür
Ateşim de var 😓
Bebeğe zarar olurmu tabi varsa Mucizemmm16 Mucizemmm16 @miresl Demgey3 Demgey3 R raainbow Ginnys Ginnys @loirily _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
içini ferah tut inşallah olmaz corona olabilir bu belirti geçmiş olsun canım
Demgey3 Demgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
bravoooo valla oldu kurtardın bizi bu ızdıraptan🤣🤣🤣

Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Ama daha çok küçük annesi sen ona güven 😍 üzülme böyle kız pozitif olalım lütfen lütfen iyi yönünden bak dış gebelik değil 🙏

Ay inşallah canım 🙏 bizim Mart gibi bitecekmiş ben geçen yanlış yazmışım B1 benimde Rabbim kolaylık versin

Hadi inşallah canın ikimizde verelim şu sınavı bitip gitsin

Aşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verin 🤣daha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz 🤣🤣🤣aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ 🤣ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 Lale95 hardasan canim 🤣❤️
Bende şimdi yapıyorum kahvaltıyı bebe aç aç 😂😂
Canım moral bozacak bir şey yok beta yeterince yükselmemis olabilir sen hiç sıkma canını
Evet 1500-2000lerden sonra ultrasonla daha kolay gözüküyormş herhalde sağol kuzuumm🥰❤️
Valla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederim 🤣🤣🤣 bütün enerjimi onu düşünerek harcıyorum yemeye halim kalmıyo 🤣🤣🤣
Aman sorma benm kocam bide yemek seçiyo cinnet geliyor hergün bana😂😂

Bekle acele etme 7 de git kese için kalp için de 11 haftaya kadar yolu var çünkü en son adetine göre sayıyorlar haftanı ama geç yumurtlamışsan işte orada iş değişiyor balım geride zannediliyor vs.kendine dikkat et ve 7. Haftaya git
Yaa gerçekten mi o kadar zaman varmı cidden😍 valla için rahatladı evet ya geç yumurtlamşta olabilirim bence demi😍
Yav tadını çıkartacağın zaman takıldın keseye hele bi bekle ya zaten 5. Haftaya testler ve merakla ulaşıyoruz 6 keza çok yakın 7 git yada yaklaş koş doktora neden alttan bakalım dedi çünkü görmek istiyorsun ya sana yardımcı olmak istemiştir bazen alttan karın dokusu olmadığı için görülme şansı oluyor o nedenle 💕 tadını çıkart lütfen yaaa git mesele ikiniz için bir şey ye iç dolaş minik ödül al ona sana kendine öyle şeylerle ilgilen 🥰
Evet yaa tadını çıkarcagm zamanı saçma sapan korkarak geçiriyorum 😂 yaaa son yazdıgına ağladım normal mi aha geldi hormonlr ikiniz için diyince koptu bende 🥹🥹🥹🥹 sağol kuzum yaa

Ama daha çok küçük annesi sen ona güven 😍 üzülme böyle kız pozitif olalım lütfen lütfen iyi yönünden bak dış gebelik değil 🙏
Evet yaa küçücük 🥹🥹 siz annesi diyince beni bi ağlama tutuyor 🥹🥹🥹😂😂😂😂 evet şükür dış gebelik değilmiş ona çok sevindim ☺️
Aşko sizin oralarda etin fiyatı ne kadar?
Aşkoo türkiyeyimi soruyorsun sorma biz bakmayı bıraktık o besinin fiyatına😂😂😂

Şimdi iyiyim ya hastaneden çıkınca düşüktğ modum buraya yazdm kızlar yükseltti öyleymiş gözükmemesi normalmiş ya korktm durduk yere 🥹 sen naslsn
İyi ol kuzum sen kendini keseyi görucem diye hazirlamişsin o yüzden üzüldün
Bebeyi boş yere üzme
İçini rahat tut, anı yaşa💃🏻💃🏻💃🏻
Şükür canim iyilik sağlık
Dujjjj yapacamm abdestliyim🙈 öglen namazimi kılıp sonra iş güç, çocuğun dersleriyle meşgul olucam

Evet yaa küçücük 🥹🥹 siz annesi diyince beni bi ağlama tutuyor 🥹🥹🥹😂😂😂😂 evet şükür dış gebelik değilmiş ona çok sevindim ☺️

Aşkoo türkiyeyimi soruyorsun sorma biz bakmayı bıraktık o besinin fiyatına😂😂😂
Evet canim Türkiyede ,sen söyle hele bakalım 🤣🤣🤣 belki bizde pahalıdır

Günaydın Aşko 🥰 her gece olduğu gibi eğlenme dozumuzu alıp uyuduk🤪😃😃😃
Ay valla uyuyakalmasaydım bende dozumu alırdım ama sabah sabah güldürmüş oldunuz beni de aşko 🤣🤣
İnşallah canım bı bakıyım doğal şeylere merak sardım ben de artık senin gibi
Aynen kuzum çok fazla doğal kür var inşallah hiç birine gerek kalmaz ama yine de insan yapsam belki olur diye düşünüyor 🤷🏻‍♀️
Aşko biraz daha iyi oldum şimdi
İşe gidemesem de
Ay sevindim bebeğiiim iyi yapmışsın dinlen bol bol kuzum anca dinlenerek geçer bu hastalık

Ne demek aşko güle güle kullan🤣🤣

Ay valla uyuyakalmasaydım bende dozumu alırdım ama sabah sabah güldürmüş oldunuz beni de aşko 🤣🤣

Aynen kuzum çok fazla doğal kür var inşallah hiç birine gerek kalmaz ama yine de insan yapsam belki olur diye düşünüyor 🤷🏻‍♀️

Ay sevindim bebeğiiim iyi yapmışsın dinlen bol bol kuzum anca dinlenerek geçer bu hastalık
Ne mutlu bizee 🤣🤣😍😍 sen napıyosun kuzum

Back
X