- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.361
HarikaaaValla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhhbildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikaaaValla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhhbildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla
![]()
Olmuyor kuzum ya öglen 1-2saat vaktim oluyor ben uyusam oğlum da uyuyor sonra da gece uyumak, sabah kalkmak bilmiyorAyy çok iyi anlıyorum seni kuzum geldikten sonra az uyuyabilsen belki iyi olur ayy insan serseme dönüyo
He valla bitmiyo aşkoEvet oda ayrı bi dert aman kadınların derdi bitmez![]()
Ayyyy orayı görünce burası yeşil değil kiiii ora ne öyle doğanın içine yer yapmışlar resmen eski evleri daha çok ben buraya diyordum ama orası tarihi dokusu halen var hemde buradan kat kat fazla çok tatlı bir yer inşallah yaşam koşullarında güzeldir nasıl ulaşımı falan güzel miBak aşko
Nasılsin kuzum?kendini katiyyen üzme,daha çok yeni herkesde 5 haftada kese görünecek diye bu kural yokValla sinirimi bozarsa alırım şu topiğe saçını başını yolmaktan beter ediverirsiniz iki dakikada oohhhbildiririmm aşkoo bıragmadaamm donarlandımm yükselttiniz modumu valla
![]()
Ay inşallah canımDaha sınavları olmadık sadece b1 ders olarak bitti 29 ekimde sınav tarihim bilerek seçtim inşallah bayram olur banada
ıphoncular belli olduAynen aşko benimde iPhone çıkmıyor öyle bir yazı bile yok
içini ferah tut inşallah olmaz corona olabilir bu belirti geçmiş olsun canımAşkolar bugün modum düşüktü çokta başım ağrıyordu ki hiç ağrım olmazdı
Grip oldum yatakta yatıyorum bütün gündür
Ateşim de var
Bebeğe zarar olurmu tabi varsaMucizemmm16 @miresl
Demgey3 R raainbow
Ginnys @loirily
_Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
bravoooo valla oldu kurtardın bizi bu ızdıraptanDemgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Ama daha çok küçük annesi sen ona güvenKızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü
Mucizemmm16 M mucizeOldu
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ @melek076 @miresl @loirily @wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar
![]()
Hadi inşallah canın ikimizde verelim şu sınavı bitip gitsinAy inşallah canımbizim Mart gibi bitecekmiş ben geçen yanlış yazmışım B1 benimde Rabbim kolaylık versin
ıphoncular belli oldu
içini ferah tut inşallah olmaz corona olabilir bu belirti geçmiş olsun canım
bravoooo valla oldu kurtardın bizi bu ızdıraptan![]()
Gerçekten miCanım benim önceki gebeliğimde keseyi 6+0da anca vajinal görebilmişti o da 4mm çok küçüktü daha senin ne yoldan baktı? Yani zaten daha zamanı vardır hemen stres yapma inşallah güzel olur![]()
Bende şimdi yapıyorum kahvaltıyı bebe aç açAşkolar hemen bana bir öğlen yemeği fikri verindaha siz bu saatte kahvaltı yapıyorsunuz
aşkolar sağlıklı beslenme mi buğğ
ben 8 de yapıyorum kahvaltıyı
Lale95 hardasan canim
![]()
Evet 1500-2000lerden sonra ultrasonla daha kolay gözüküyormş herhalde sağol kuzuummCanım moral bozacak bir şey yok beta yeterince yükselmemis olabilir sen hiç sıkma canını
Aman sorma benm kocam bide yemek seçiyo cinnet geliyor hergün banaValla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederimbütün enerjimi onu düşünerek harcıyorum yemeye halim kalmıyo
![]()
Yaa gerçekten mi o kadar zaman varmı ciddenBekle acele etme 7 de git kese için kalp için de 11 haftaya kadar yolu var çünkü en son adetine göre sayıyorlar haftanı ama geç yumurtlamışsan işte orada iş değişiyor balım geride zannediliyor vs.kendine dikkat et ve 7. Haftaya git
Evet yaa tadını çıkarcagm zamanı saçma sapan korkarak geçiriyorumYav tadını çıkartacağın zaman takıldın keseye hele bi bekle ya zaten 5. Haftaya testler ve merakla ulaşıyoruz 6 keza çok yakın 7 git yada yaklaş koş doktora neden alttan bakalım dedi çünkü görmek istiyorsun ya sana yardımcı olmak istemiştir bazen alttan karın dokusu olmadığı için görülme şansı oluyor o nedenletadını çıkart lütfen yaaa git mesele ikiniz için bir şey ye iç dolaş minik ödül al ona sana kendine öyle şeylerle ilgilen
![]()
Aşko sizin oralarda etin fiyatı ne kadar?Valla ben bugün taze fasulye pilav yapcam aşko hergün yemek diye düşünmekten eridim yemin ederimbütün enerjimi onu düşünerek harcıyorum yemeye halim kalmıyo
![]()
Şimdi iyiyim ya hastaneden çıkınca düşüktğ modum buraya yazdm kızlar yükseltti öyleymiş gözükmemesi normalmiş ya korktm durduk yereNasılsin kuzum?kendini katiyyen üzme,daha çok yeni herkesde 5 haftada kese görünecek diye bu kural yok
Evet yaa küçücükAma daha çok küçük annesi sen ona güvenüzülme böyle kız pozitif olalım lütfen lütfen iyi yönünden bak dış gebelik değil
![]()
Aşkoo türkiyeyimi soruyorsun sorma biz bakmayı bıraktık o besinin fiyatınaAşko sizin oralarda etin fiyatı ne kadar?
İyi ol kuzum sen kendini keseyi görucem diye hazirlamişsin o yüzden üzüldünŞimdi iyiyim ya hastaneden çıkınca düşüktğ modum buraya yazdm kızlar yükseltti öyleymiş gözükmemesi normalmiş ya korktm durduk yeresen naslsn
Evet canim Türkiyede ,sen söyle hele bakalımEvet yaa küçücüksiz annesi diyince beni bi ağlama tutuyor
evet şükür dış gebelik değilmiş ona çok sevindim
Aşkoo türkiyeyimi soruyorsun sorma biz bakmayı bıraktık o besinin fiyatına![]()
Bende depolamıştım halbuki ama sistem çöküyoOlmuyor kuzum ya öglen 1-2saat vaktim oluyor ben uyusam oğlum da uyuyor sonra da gece uyumak, sabah kalkmak bilmiyor
1haftaya bünyem alışır3ay oxüz gibi uyudum enerji depoladim
Ay valla uyuyakalmasaydım bende dozumu alırdım ama sabah sabah güldürmüş oldunuz beni de aşkoGünaydın Aşkoher gece olduğu gibi eğlenme dozumuzu alıp uyuduk
![]()
Aynen kuzum çok fazla doğal kür var inşallah hiç birine gerek kalmaz ama yine de insan yapsam belki olur diye düşünüyorİnşallah canım bı bakıyım doğal şeylere merak sardım ben de artık senin gibi
Ay sevindim bebeğiiim iyi yapmışsın dinlen bol bol kuzum anca dinlenerek geçer bu hastalıkAşko biraz daha iyi oldum şimdi
İşe gidemesem de
Ne demek aşko güle güle kullanAy inşallah canımbizim Mart gibi bitecekmiş ben geçen yanlış yazmışım B1 benimde Rabbim kolaylık versin
ıphoncular belli oldu
içini ferah tut inşallah olmaz corona olabilir bu belirti geçmiş olsun canım
bravoooo valla oldu kurtardın bizi bu ızdıraptan![]()
Ne mutlu bizeeAy valla uyuyakalmasaydım bende dozumu alırdım ama sabah sabah güldürmüş oldunuz beni de aşko
Aynen kuzum çok fazla doğal kür var inşallah hiç birine gerek kalmaz ama yine de insan yapsam belki olur diye düşünüyor
Ay sevindim bebeğiiim iyi yapmışsın dinlen bol bol kuzum anca dinlenerek geçer bu hastalık