• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya doktora geldim şimdi kan verdim 13.30da çıkıcak kan ama moralim bozuldu 5+3 deymişiz keseyi göremedi yine dış gebelik değil dedi ama kana bakalm kese daha görünmüyor dedi beta daha yeterli seviyede olmayabilir dedi. Kan olarakta hormon istemiş beta istemiş böbrek için istemiş modum inanlmaz düştü 🥺🥺🥺
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @melek076 @miresl @loirily W wish2401 @fnd_50 ve şuan hatrlayamadığım diğer kızlar 🥺
Kuzum moralini hiç bozma bak dış gebelik değilmiş bir kan sonucu çıksın ona bakalım belki de yeterli artış olmuştur daha net birşey yokken üzme o tatlı canını ❤️

Demgey3 Demgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Kız ben eskileri okuyamadm bu ne beni bi aydınlatın😂😂 Demgey3 Demgey3

Bende şimdi yapıyorum kahvaltıyı bebe aç aç 😂😂

Evet 1500-2000lerden sonra ultrasonla daha kolay gözüküyormş herhalde sağol kuzuumm🥰❤️

Aman sorma benm kocam bide yemek seçiyo cinnet geliyor hergün bana😂😂
Aşko benim kide seçer her yemeği yemez hele kızım daha çok seciyo hergün me yapsam diye deliriyorum valla

Yaa gerçekten mi o kadar zaman varmı cidden😍 valla için rahatladı evet ya geç yumurtlamşta olabilirim bence demi😍

Evet yaa tadını çıkarcagm zamanı saçma sapan korkarak geçiriyorum 😂 yaaa son yazdıgına ağladım normal mi aha geldi hormonlr ikiniz için diyince koptu bende 🥹🥹🥹🥹 sağol kuzum yaa
Geç yumurtlamışsan düşün ki adetin ayın birinde ama sen 14 ünde yumurtlamadın ki tüm hesaplar ona göre yapılıyor ayın sonunda gebeyse 4 haftalıksın yeni aya bakarsan 5. Haftadasın yani gebeliğe giriş yani bebeğim ortada olmadığı ilk iki hafta varya senin yumurtlayacağım diye beklediğin o haftada sayılıyor.bu standart bir kadına göre olan şey.diyelim ki 14 ve diyelim ki 21 falan yumurtladın eee o zaman ne olacak aslında bebek daha bir haftalıkken 5 haftalık muamele görecek yani bu hesaba göre 21. Gün yumurtlayan bir kadın birlere 1 hafta geriden hesaplamalı gebeliğini diyelim ki 21 den sonra yumurtladın o zaman 2 hafta geriden saymalı ki doğru olsun ama bunu kadındoğum doktorun yapacak zamanla yapılan bir hesaplama ve bunu ben geç yumurtlamadık şu tarihte dediğinde hesaba alıyorlar hemen sakın sen bunları düşünme.şimdi keyfine bak herşey yolunda ve mesela kalp atışı betan 1500 olmadan gitme erken olur ancak gelişecek kendine dert tasa edersin gider bir kaç haftaya kan verirsin baktın beta 1500 kalp atışını duyarsın bak bu kadar relax bir olay kimseni telaş ettiyse dinleme bir daha kendi gebeliğinden yolaçıkmış olabilir ama ben bir bayan kuaförü olarak en az ebe kadar gebe görmüşümdür deneyim vs 😂😂 ve bildiklerimiz doktorların söyledikleri bu yönde TADINI ÇIKART yaaafff boşver 😉

İyi ol kuzum sen kendini keseyi görucem diye hazirlamişsin o yüzden üzüldün
Bebeyi boş yere üzme
İçini rahat tut, anı yaşa💃🏻💃🏻💃🏻
Şükür canim iyilik sağlık
Dujjjj yapacamm abdestliyim🙈 öglen namazimi kılıp sonra iş güç, çocuğun dersleriyle meşgul olucam
Evet ya o yüzden kötü oldum herhalde şimdi daha iyiyim sağolun vall🥰 ooh allah kabul etsin ahh ahh çocuk büyüyüncede dersi okulu var demi anne olmak cidden zor boşuma cennet ayakları altında değil🥰
Evet canim Türkiyede ,sen söyle hele bakalım 🤣🤣🤣 belki bizde pahalıdır
Ayy bilmiyorum desem 😂😂 ben vejeteryanım kocamda yemez 😂😂 bi ara haberlerde görüp şoka girmiştim günceli bilmiyorum 😂

Kuzum moralini hiç bozma bak dış gebelik değilmiş bir kan sonucu çıksın ona bakalım belki de yeterli artış olmuştur daha net birşey yokken üzme o tatlı canını ❤️
Evet ya durduk yere kendimi üzdüm 🥹 iyiki burası varda bi çırpıp kendime getirdiniz😍 sağol kuzum inş kanda güzel çıkcak😍
Aşko benim kide seçer her yemeği yemez hele kızım daha çok seciyo hergün me yapsam diye deliriyorum valla
Ayy kızdamı seçiyor senin işin daha zormuşş yaa bende en azından seçen bitane 😂

Geç yumurtlamışsan düşün ki adetin ayın birinde ama sen 14 ünde yumurtlamadın ki tüm hesaplar ona göre yapılıyor ayın sonunda gebeyse 4 haftalıksın yeni aya bakarsan 5. Haftadasın yani gebeliğe giriş yani bebeğim ortada olmadığı ilk iki hafta varya senin yumurtlayacağım diye beklediğin o haftada sayılıyor.bu standart bir kadına göre olan şey.diyelim ki 14 ve diyelim ki 21 falan yumurtladın eee o zaman ne olacak aslında bebek daha bir haftalıkken 5 haftalık muamele görecek yani bu hesaba göre 21. Gün yumurtlayan bir kadın birlere 1 hafta geriden hesaplamalı gebeliğini diyelim ki 21 den sonra yumurtladın o zaman 2 hafta geriden saymalı ki doğru olsun ama bunu kadındoğum doktorun yapacak zamanla yapılan bir hesaplama ve bunu ben geç yumurtlamadık şu tarihte dediğinde hesaba alıyorlar hemen sakın sen bunları düşünme.şimdi keyfine bak herşey yolunda ve mesela kalp atışı betan 1500 olmadan gitme erken olur ancak gelişecek kendine dert tasa edersin gider bir kaç haftaya kan verirsin baktın beta 1500 kalp atışını duyarsın bak bu kadar relax bir olay kimseni telaş ettiyse dinleme bir daha kendi gebeliğinden yolaçıkmış olabilir ama ben bir bayan kuaförü olarak en az ebe kadar gebe görmüşümdür deneyim vs 😂😂 ve bildiklerimiz doktorların söyledikleri bu yönde TADINI ÇIKART yaaafff boşver 😉
Ayy nasıl güzel açıklamışsın ellerin dert görmesin sağol yaa😍😍 evet söylediklerin çok mantıklı gerçekten 🙏 oo kadın kuaförü cidden ebe kadar gebe görür haklısın😂😂 tamam tadını çıkartıyorum bundan sonra 😍😍 ve kuaförlük mesleğine dayanarak soruyorum hamileyken saç kesilir demi😂😂😂

Kız ben eskileri okuyamadm bu ne beni bi aydınlatın😂😂 Demgey3 Demgey3
Aşko kadınlar kulübünün androidlerde uygulaması varda ıphonelarda yokmuş ama uğraştı uğraştı hatta hesabından olacaktı 🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkomuz yapılışını buldu ama yine internete atıyor seni aslında uygulama gibi değilmiş bebeğim

Evet ya durduk yere kendimi üzdüm 🥹 iyiki burası varda bi çırpıp kendime getirdiniz😍 sağol kuzum inş kanda güzel çıkcak😍

Ayy kızdamı seçiyor senin işin daha zormuşş yaa bende en azından seçen bitane 😂
Kuzum maalesef insanlar motive edici konuşmuyor hep negatif hep negatif çünkü kendilerinin başında olan bir durum olmayınca bizi anlamıyorlar o yüzden bence söyledikleri bir kulağından girsin diğerinde çıksın tabi tabi de geç aşko 😍😍 bak herkes daha erken olduğunu söylemiş ben bilmiyordum ama bunlar seni motive eder ve kan sonucumuz da iyi çıkacak ben inanıyorum annesi sende bebeğine İnan 🌸❤️

Kızlar size bir sorum daha olucak R raainbow Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum🤣 Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?

Back
X