Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya Rabbelalemin birleşmeden nasıl hamile kalabilir töbe estağfirullah
Ötelerde bi yerde kardeş olabiliriz aşko

Ay yok ben alıştım sanıyordum yok kız komşunun bebeğinin sesini duyunca ağlamaya başlıyordum reglken
Aşko bu kadar kasma strese gerek yok ben bi kırmızıyı görünce 15-20 dkya toparlanıp haydi baştan devam diyorum napalım kısmet ne zamansa o zaman

Ay bende sendenim ya Bu akşam olur diyordum adam arkadaşlarıyla plan yapmış artık sabaha kaldı
Ben bilerek aşko yarın ilişki günümüz çatlamada oluyor yarın gece geç olur geç kalmayayım son yumurtlama daha bulamam yarın 21. Gün sonra beklemeye geçicez zaten

Ya Rabbelalemin birleşmeden nasıl hamile kalabilir töbe estağfirullah
Ötelerde bi yerde kardeş olabiliriz aşko
Kız valla yaa ben şok kız cinsel terapist araştırıyordu gitmeye çekiniyordu. Zaten bir çocuğu vardı şimdi ikinciye hamile. Demekki içine girmeden ucunda boşaldıysa zaten spermler hareketli kendileri yolu buluyor

Aşko bu kadar kasma strese gerek yok ben bi kırmızıyı görünce 15-20 dkya toparlanıp haydi baştan devam diyorum napalım kısmet ne zamansa o zaman
Bebeğim 3 yıl olunca artık bir yerden sonra hiç olmayacak diye insanın içinde bir korku oluyor ister istemez. Zaten reglin duygusallığı da bir yandan

Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız çok yıpratıcı zamanlar
Ben bu sene kendim de dahil o kadar çok kişi de şahit oldum ki bu kayıplara. Acaba diyorum olduğumuz covid aşıları mı etkiledi

Lan bizimkiler niye yolu bulamıyo gözleri mi görünüyo körler mi yazıklar olsun

Kizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yok fikirlerinize açığım yeni nesil uyduruk isimlerden hoşlanmıyorum
Asel: Cennetteki dört ırmaktan biri, bal ırmağı anlamına gelirmiş çok asil ve anlamı çok hoş Yeni nesilde çok var ama anlamıyla sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…