- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.741
Tamam canimAyy onu söylersem ifşa olurum askoburda nerede yaşadığıma kadar hersey yazdim çünkü ahshhs
Gece yakala kaçırmaAy bende sendenim yaBu akşam olur diyordum adam arkadaşlarıyla plan yapmış artık sabaha kaldı
Ay ipek de çok hoş.Ahh hepsi var bizdeben ipek düşündüm cok zarif, naif geliyor bana bilemiyorum kız ismi bulmak daha zor ya yeni nesil dedigim de lina, mila falan değişik şeyler
Niye geceyi sabaha bağla bitti gitti yatsın uyusun sabah 5 te kalk herifi uyandır yap geç hıh de şimdi yat bakalım de.yada akşamdan hallet bi kısa işim var senleKız geç gelirse o iş yaş
Eşimin kuzenleri masallah bol bol, bu isimlerin neredeyse hepsi çocuklarında varAy ipek de çok hoş.
Doğa yı da düşün o da güzel
Başkaa
Şüheda
Rüveyda
Sude
❤Zümra ve İkra ❤ yeğenlerimin isimleri
Asya çok güzel
Bu tam bir yumurtlamadır kuzu.. yarın çatlarKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey @mucizeyimben @melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Dualarım seninle kuzum inşallah gerek kalmaz ikinci dozaAllah razi olsun canim birbirimize dua edelim
Benim degerim iki gunde bir kan vererek takip ettik ve az az da olsa arttigi için dış gebelik teshisi koydu. İgne yapildi değerin düşmesi için bekliyorum canim pazartesi kontrolum var dusmezse ikinci doz yapilacak insallah gerek kalmazrahim kalinligina bakilcak birde kalinsa kurtaj yapicaklar kalin degilse kurtaja gerek kalmiyormus.
Forumda takip ediyorum ya düşük var ya sagliksiz kese gorunmeyen dış gebelik ne biliyim bu kadar oldugunu bilmiyordum Allah hepimizin yuzunu guldursun en yakin zamanda canim
Kız sabah beşte onu kaldırıp birlikte olursam onun daha çok hoşuna gidiyo öyleNiye geceyi sabaha bağla bitti gitti yatsın uyusun sabah 5 te kalk herifi uyandır yap geç hıh de şimdi yat bakalım de.yada akşamdan hallet bi kısa işim var senledersin olur biter ne olacak canım çok yorgundaysa bir arkadaşa bakıp çık dersin
Aşko sabahki tam pik değil bence şimdi yaptığın pikKızçeler üstteki sabah altta ki şimdi şeylim leeey leylim leeey @mucizeyimben @melek076 eyiketlwmeyi unuttuğum mesajımı gören herkes ben yumurtlama sabahtan akşama kadar oluşmuş diyorum sizce.?
Amin canim insallahBende senin gibiydim hatta kürtajdan sonra birkaç saat kadın doğum katında yatırdılar beni her bebek sesi duyduğumda falan ağlayasım geliyordu ama sonra kabullendim Allah verdi Allah aldı dedim hep hayırlısını istedim. İyi yönlerinden bakmak lazım daha ileriki haftalarda bebeklerimizin sağlıksız olduğunu öğrensek daha çok üzülürdük, inşallah sende bu süreci hemen atlatıp yeni bebeğine sağlıkla kavuşursun
Uzayacak uazayacaaaak kaçmaaaz kaçamaaaaz çok önemli mevzu buBu tam bir yumurtlamadır kuzu.. yarın çatlarbu gece uzun olsun
Yeter yeter patlat testi görelimKızlaaar 3 saate yakındır idrarımı tutuyorum erken gebelik testini yapsam yeterlimidir acaba
Evettt yappp geceyi şenlendirrrrKızlaaar 3 saate yakındır idrarımı tutuyorum erken gebelik testini yapsam yeterlimidir acaba
Amin canim insallahDualarım seninle kuzum inşallah gerek kalmaz ikinci dozaamiin amiin yakın zamanda güldürsün inşallah bekleyip kavuştuktan sonra küçük olsada kaybetmek zormuş Rabbim çok bekletmeden kavuştursun sağlıklı bebeklerimize
Bende direk kürtaj istemiyorm doktor değiştiricem iğne bile demeden direk kürtaj dedi
O sürede de boş durmak yok vitamin depola enerji depola sonra hemencecik olsun inşallah bebişAmin canim insallahAllah'ım isteyen herkese nasıp etsin
Aynen öyle düşünmek lazim canim tedavim tamamen bitince toparlanirim insallah. Ben igne ile tedavi gordugum icin en az 3 ay korunmam gerekiyor zaten o surede tamamen kafami bosaltmis olurum sanırım
Valla ben kafama göre yapıyorum okadar tuttuysan yap bn e ben olsam yaparım seviyorum test yapmayıKızlaaar 3 saate yakındır idrarımı tutuyorum erken gebelik testini yapsam yeterlimidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?