Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh hepsi var bizde ben ipek düşündüm cok zarif, naif geliyor bana bilemiyorum kız ismi bulmak daha zor ya yeni nesil dedigim de lina, mila falan değişik şeyler
Ay ipek de çok hoş.
Doğa yı da düşün o da güzel
Başkaa
Şüheda
Rüveyda
Sude
❤Zümra ve İkra ❤ yeğenlerimin isimleri
Asya çok güzel

Kız geç gelirse o iş yaş
Niye geceyi sabaha bağla bitti gitti yatsın uyusun sabah 5 te kalk herifi uyandır yap geç hıh de şimdi yat bakalım de.yada akşamdan hallet bi kısa işim var senle dersin olur biter ne olacak canım çok yorgundaysa bir arkadaşa bakıp çık dersin

Ay ipek de çok hoş.
Doğa yı da düşün o da güzel
Başkaa
Şüheda
Rüveyda
Sude
❤Zümra ve İkra ❤ yeğenlerimin isimleri
Asya çok güzel
Eşimin kuzenleri masallah bol bol, bu isimlerin neredeyse hepsi çocuklarında var zaten bu yüzden kızım olursa isim bulmakta çok zorlanıyorum maşallah bütün isimleri cocuklarina koymuşlar birde gökçe var aklımda ama nasıl bilemedim

Dualarım seninle kuzum inşallah gerek kalmaz ikinci doza amiin amiin yakın zamanda güldürsün inşallah bekleyip kavuştuktan sonra küçük olsada kaybetmek zormuş Rabbim çok bekletmeden kavuştursun sağlıklı bebeklerimize
Bende direk kürtaj istemiyorm doktor değiştiricem iğne bile demeden direk kürtaj dedi

Kız sabah beşte onu kaldırıp birlikte olursam onun daha çok hoşuna gidiyo öyle Geldiğindeki duruma bağlı aşko aslında bu gün de tatildi onun yorgun değildir

Amin canim insallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin
Aynen öyle düşünmek lazim canim tedavim tamamen bitince toparlanirim insallah. Ben igne ile tedavi gordugum icin en az 3 ay korunmam gerekiyor zaten o surede tamamen kafami bosaltmis olurum sanırım

Amin canim insallah Dış gebelik yoksa kurtaj yapar heralde bende tam bilmiyorum ama benim vucudumda bir yerde gebelik devam ediyordu ama rahimde olmadigi icin igne ile yok etmeye çalışıyor.En guzeli kendi düşmesi tabi ben simdi ilac aldigim icin en az 3 ay korunmam gerekiyormuş

O sürede de boş durmak yok vitamin depola enerji depola sonra hemencecik olsun inşallah bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…