Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız çok yıpratıcı zamanlar

Bata kadar devam ediyoruz biz inşaallah birinde gooool olur

Şimdi canim bu pik olduğunda napiyosunuz? gece ilişki mi oluyor? yoksa testin silikleşmesini mi bekleyip öyle ekşn dıkşın oluyo
Ben genelde gececiyim gecesine yapmıştık daha öncede ama malum tutmadı hep öyle olacak değil ya hem gecesine hemde silikleştiğinde yapanlar var

İnşallah canım bide şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsunuz demek ki
Öyle öyle tek tesellim bu şuan için
Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız çok yıpratıcı zamanlar
Çok fazla yaşanıyor yada bize denk geliyor benim etramda çocugu olan tam 11 arkadaşm var hiçbiri yaşamadı bunu ne biliyim Allahın bi sınavı buda herhalde
Gerçekten sana dua ediyordm kolay atlat diye şimdi kendime ediyorum
Bişey sorabilirmiyim ya doktor senin kendi düşmesini bekledi demi benim direk kürtaj dedi biraz tedirgn oldm başka bi doktora gitsemmi acaba danşmak için dedim

Anladım aşkım benim normalde ilişkiden sonraki gün akıntım kesiliyo dikkat ediyorum bi kaç aydır öyle akan akıyo zatrn kalktığımda kalan sağlar benimdir yapıyo vücut herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…