- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #10.661
Ayy şükürler olsun şaşı olmamışımAaaney kız sen soyleyince bende baktim gördüm sanki bişey
Ah canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksız@miresl kuzum naptn yazmışsın alıntı yapmayı unuttum malesef betam 288 çıktı doktor aradı sağlıklı gebelik değil dedi kendi düşmesini beklicez bir iki gün kanamayl atılmazsa kürtajla sonlndırıcaz dedi nasip değilmş
Yarin yapmam galiba ya birkaç gün bekleyeyim diyorumAşko daha erken neden yaptın ki dur bakalım yarın ola hayır ola daha batada var yani
Yok çiçeğim sikmadim 14 aydir görüyorum bu negatifleriVarsa bile çıkmaması normal aşko canını sıkma olur mu bu testler bat geçince yapılıyor
Yapsam mi yaa bilemedim bende
Bata kadar devam ediyoruz bizAşko yumurtlama döneminde benimde açılıyor iştahımsen değerlendirmelerine devam et bende dün yoğun yumurtlama akıntısı görünce şaşırdım ama bayağı yumurtlama belli Yani dün geceyi değerlendirdim yarınada çatlama olur heralde yarını değerlendircem sonra bitiyor değerlendirme işleri
Yap aşko bence biz burda gölge gördüysek yarın neler görürüzYapsam mi yaa bilemedim bendecok limonlu su da içmiştim
İnşallah kuzum ben 21. Günden sonra bırakıyorum ilişki olursa oluyorda yani keyfi değerlendirme amaçlı değilBata kadar devam ediyoruz bizinşaallah birinde gooool olur
Bizde zaten ekşnn bebek odakli değil kiİnşallah kuzum ben 21. Günden sonra bırakıyorum ilişki olursa oluyorda yani keyfi değerlendirme amaçlı değil
Yarin 3 günüm kalıyor inşallah cikar ya biseylerYap aşko bence biz burda gölge gördüysek yarın neler görürüz
Yess dostum bugün çok möhümmmAşko diğeri silikti bu piksen bugün muhakkak değerlendir
Ben genelde gececiyimŞimdi canim bu pik olduğunda napiyosunuz? gece ilişki mi oluyor? yoksa testin silikleşmesini mi bekleyip öyle ekşn dıkşın oluyo
Sorma bende aynı şekilde ama alışıyoruz en azındanYok çiçeğim sikmadim 14 aydir görüyorum bu negatifleri
Ben genelde gececiyimgecesine yapmıştık daha öncede ama malum tutmadı hep öyle olacak değil ya hem gecesine hemde silikleştiğinde yapanlar var
Öyle öyle tek tesellim bu şuan içinİnşallah canım bide şöyle düşün bak hamile kalabiliyorsunuz demek ki
Çok fazla yaşanıyor yada bize denk geliyor benim etramda çocugu olan tam 11 arkadaşm var hiçbiri yaşamadı bunu ne biliyim Allahın bi sınavı buda herhaldeAh canim benim ya bu olaylar cok mu yasaniyor bende yasadigim icin bana mi öyle geliyor ya dis gebelik yada sağlıksızçok yıpratıcı zamanlar
Sen hele bu gece yap sabah istersen yine yap ama akşamına mutlaka yapBen genelde gececiyimgecesine yapmıştık daha öncede ama malum tutmadı hep öyle olacak değil ya hem gecesine hemde silikleştiğinde yapanlar var
Anladım aşkım benim normalde ilişkiden sonraki gün akıntım kesiliyo dikkat ediyorum bi kaç aydır öyle akan akıyo zatrn kalktığımda kalan sağlar benimdir yapıyo vücut herhaldeKız aksine bende felaket akıntı oluyor. Ama şöyle bişey var yumurtlamaya kadar akıntım oluyor bazen beyaz kremsi bazen koyu kıvamlı şeffaf bazende su gibi. Ama yumurtlama sonrası regle yakın olmuyor ilişki sonrası sadece o kalıntılar dışarı akıyor başka bişey olmuyor
[
Bizde zaten ekşnn bebek odakli değil kihep keyfine
İnşallah kuzum sen bi yapta sabahYarin 3 günüm kalıyor inşallah cikar ya biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?