- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.061
Anladım canım daha iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olacaksınYok aşko bekliyorum
Ne bileyim yaa çıkardı olsaydi yumurtlama erken oldu kuzumKız daha bata bir hafta var resmen aaa dur aşko sakince beklemelisin
Çok şükür negatif çıktı kızlarEşim de geçen hafta perişandı öyle tamamen covid belirtileri vardı ama negatif çıktı. Sanırım mevsim değişikliğinden dolayı bi salgın var, çevremde herkes hasta yine. Negatif çıkar inşallah, iyi beslen iyi dinlen bebeğim
Testim negatif çıktı canımCok şükür daha iyi ol insallah canim ara ara yaz etiketle girdigimde goreyim. Şehir disinda olcaz cok fazla giremiyebilirim durumundan haberdar et bizi
İnşallah canim geçmiş olsun sana da bir kez bende de oyle oldu hatta bir arkadasla ozelden konuştuk testim silikti o ay ki adetim cok kanamali ve aşırı ağrılı geçmişti hayırlısi olsun ya varsa da yoksa da beklediğimiz ilk ay değil ki benim 14 ay oldu nasibimizde ne zaman varsa o zaman olur belki yıllar sonra belki de bu ayAyyy inşallah aşkosadece örnek olarak bişey dicem canım eğer verdiğim örnekteki gibi bişey olursa bi ihtimalde olsa olursa asla üzülme, geçen ay benim de testlerim böyle silik gölge falan çıktı bi erken test bide kaset testinde ama adet oldum ve kimyasal geçirdiğime eminim İki ayrı test iki ayrı marka yanılamaz ve belirtilerim vardı yerleşme kanaması bile gördüm emindim ve oyüzden bu ay daha umutluyum kimyasaldan sonra daha kolay hamiş kalınıyor tabi Allah ne verir bize bilemeyiz herşey nasip inşallah bu hafta bize hayırlı haberler vereceksin
Zamanına akışına bırak aşko daha var adete herşey mümkünNe bileyim yaa çıkardı olsaydi yumurtlama erken oldu kuzum
Sağol canım ama bu ay umudum var senden yanaİnşallah canim geçmiş olsun sana da bir kez bende de oyle oldu hatta bir arkadasla ozelden konuştuk testim silikti o ay ki adetim cok kanamali ve aşırı ağrılı geçmişti hayırlısi olsun ya varsa da yoksa da beklediğimiz ilk ay değil ki benim 14 ay oldu nasibimizde ne zaman varsa o zaman olur belki yıllar sonra belki de bu ay
İşte insan beklenti içine girince cok üzülüyor bazı aylar cok etkileniyorum ama artik nasip olduğunu öğrendim kesinlikle bizim irademizd3 değilAğlamak yok aşko salmak yok yoksa vardır Rabbimin bir bildiği emin ol buna ❤ ben 12 senelik evliyim bak bir kızım var sonrasında düşüğüm kimyasalım var onuda 2017 nin başında geçirdim ordan hesaplayınca 5 yıl oluyo sadece arada 1 sene kadar korundum. 4 yıl hiç ağlamadım sende ağlama ❤❤❤ elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıyoruz o herşeyin en iyisini bilir ❤❤
Yaa supersinn. Bu negatif hcg pozitif ciksinTestim negatif çıktı canım
Oh çok şükür negatif bekliyordum bende gözün aydın aşko kısa zamanda toparlarsın inşallahÇok şükür negatif çıktı kızlar
Benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Ginnys
Sanırım mevsim geçişinden dolayı dediğin gibi
3 4 gün önce cok temiz kalpli bir arkadaşım da dedi sanki önümüzdeki aylarda gebe kalacaksın gibi geliyor bana. O da biraz umut oldu maneviyatı çok yüksek biri umutlandım bendeSağol canım ama bu ay umudum var senden yana
Hadi hayırlısıyla çoook Amiiiin diyoruz ozaman3 4 gün önce cok temiz kalpli bir arkadaşım da dedi sanki önümüzdeki aylarda gebe kalacaksın gibi geliyor bana. O da biraz umut oldu maneviyatı çok yüksek biri umutlandım bende
Ben zaten regl olursam letu yu kullanmamaya karar verdim kuzum. Doktor takibinde olmuycam zaten sorarsa he he kullandim derim. Yani 2 ay sonra aşılamaya giderimZamanına akışına bırak aşko daha var adete herşey mümkün
ŞapşikBen zaten regl olursam letu yu kullanmamaya karar verdim kuzum. Doktor takibinde olmuycam zaten sorarsa he he kullandim derim. Yani 2 ay sonra aşılamaya giderim
Çok şükür diyelim canım balkonda soğukta çok oturdun az içeride dur artık hastasın iyileş yine oturursun toparlanmak gerekli şimdiÇok şükür negatif çıktı kızlar
Benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Ginnys
Sanırım mevsim geçişinden dolayı dediğin gibi
Yavru kuşum daha çok erken ❤ biraz daha bekleyelim bakalım❤Yumurtlama 7 eylul bat 6 gun var 23 Eylül
İnsallah aşko. Benim memeler yine 2 beden büyümüşŞapşikinşallah hiç birine gerek kalmadan olur
Çok şüküürr diyoruz o zamanEvet evet çok katılıyorum aşko buna doğru tespit bravoobaşka türlüsü olamazmış zaten iyi denk geliyor benimde işime geliyor yoksa uyanamıcakmışım ahahaha
Değil kuzum zaten bakma burda makara falan ekşın dıkşın muhabbeti yapıyoruz ama Rabbim nasip etti mi bir kereyle bile oluyoİşte insan beklenti içine girince cok üzülüyor bazı aylar cok etkileniyorum ama artik nasip olduğunu öğrendim kesinlikle bizim irademizd3 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?