- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.041
Ay inşallah aşkoGünaydın bebeğim ❤❤ ayy gol oldu kesinbizim ekşın dün gece yalan oldu uyumuşum valla
Tekrarla senBenim canım dünde yapmıştım bugün de hayal mi gerçek mi bilmiyoruz
Evet o çift çizgili test bir gün gelecek mutlaka bakalım ne zaman belkide bu haftaOlumlu konuşuyoruz olumlu msj veriyoruz evrene canısı hayırlısıyla güzel günler çok yakında
O saatte de iş yapmıyodum bebeğim ama çok yorulmuşum telefonu kenara bırakır bırakmaz bayılmışımAy inşallah aşkokız seni var yaaaaa kırk kere bırak işi gücü git ekşına dedim uyumak ne ya bide aklın değerlendiremediğin günlere takılıyor ekşın kaçırmak yok bundan sonra
Ayyy inşallah aşkoEvet o çift çizgili test bir gün gelecek mutlaka bakalım ne zaman belkide bu hafta
Geceye kadar temizlik yaparsan olacağı o aşkoO saatte de iş yapmıyodum bebeğim ama çok yorulmuşum telefonu kenara bırakır bırakmaz bayılmışım
Kankacım bat ne zamandı belki daha erkendirYaptim negatif kizlr bembeyaz
Ayy ruh hastası oldum işteGeceye kadar temizlik yaparsan olacağı o aşko
Eşim de geçen hafta perişandı öyle tamamen covid belirtileri vardı ama negatif çıktı. Sanırım mevsim değişikliğinden dolayı bi salgın var, çevremde herkes hasta yine. Negatif çıkar inşallah, iyi beslen iyi dinlen bebeğimAşko iyiyim şimdi çok şükür pcr sonucunu bekliyorum
Sadece başım çok ağrıyor
Başka da belirti az var işte
Ağlamak yok aşko salmak yok yoksa vardır Rabbimin bir bildiği emin ol buna ❤ ben 12 senelik evliyim bak bir kızım var sonrasında düşüğüm kimyasalım var onuda 2017 nin başında geçirdim ordan hesaplayınca 5 yıl oluyo sadece arada 1 sene kadar korundum. 4 yıl hiç ağlamadım sende ağlama ❤❤❤ elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıyoruz o herşeyin en iyisini bilir ❤❤Yok kanka estağfurullah inanıyorum ama bende hic silik falan cikmamisti bugüne kadar ilk kez böyle oldu umutlandirdin beni sonra regl olunca hüngür hüngür ağlıyorum
Sık ev toparla derken şuan Uzanıyorum aşko uykumu tam alamamışımDemgey3 bebeğim biz gitmişiz sen gelmişsin bizde uyudun sandık ❤ napıyosunuz bebeklerim _Umutlu_Pozitif_
Ohh uzan dinlen bebeğim❤❤ ayy bugün düğün mü yine toplaşıp kavuşamadık iyi miSık ev toparla derken şuan Uzanıyorum aşko uykumu tam alamamışımbir iki saate dışarı çıkacağız hafta sonu malum evde vakit geçmiyor sen napıyosun kuzum Düğüne gidecekmiş bizim kız Demgey3 bu günde düğünlerde
Kolay gelsin aşkoOhh uzan dinlen bebeğim❤❤ ayy bugün düğün mü yine toplaşıp kavuşamadık iyi mibende kahvaltı hazırlıyorum aşko sen bugün erkencisin
Kesin gidiyo aşko mesaj bak sen düşünüyosun o harekete geçiyoKolay gelsin aşkoevet düğünce tayfada bugün aşko ekşını geceye bırakmayacağım dedim ya gen bunu eşime söylememiştim çok enteresan tarafı bu adama uyurken msj gittiğine inanıyorum artık he hafta sonu asla erken uyanmak istemez 9 da tepemdeydi ahahaha
Evet evet çok katılıyorum aşko buna doğru tespit bravooKesin gidiyo aşko mesaj bak sen düşünüyosun o harekete geçiyozaten eşler ruhsal olarak iletişim halindeymiş bebeğim sen onun için nasıl ne düşünürsen ondan da o tepkiyi alıyosun. Mesela kendi kendine içinden eşine kızdın diyelim hiç bişey yoksa bile oda sana tepki gösteriyo ben çok denedim sahiden öyle o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruz onlar için ❤❤
Cok şükür daha iyi ol insallah canim ara ara yaz etiketle girdigimde goreyim. Şehir disinda olcaz cok fazla giremiyebilirim durumundan haberdar et biziGünaydın canım benim şimdi uyandım pcr somucumu bekliyorum
Ateşim indir biraz
Sadece çok başım ağrıyoronun dışında iyiyim
Kankacım bat ne zamandı belki daha erkendir
Kız daha bata bir hafta var resmen aaa dur aşko sakince beklemelisinYumurtlama 7 eylul bat 6 gun var 23 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?