- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.081
Sen 9 ay karninda taşı 4 ay gece gündüz istifra et bide sezeryan yap izin kalsin. O ise karsidaki pastaneden sana tatli biseyler almaya gitmesin
Benimki de bugün çöpleri atmamış diye aşırı sinirli ve gerginim bide arayıp telefonda kızdım pişmanım ahhdhshdÇok teessüf ederimbizimki çöp atmaya bile gitmiyo
Sakin ol aşko bunları sana hormonların yaptırıyo bu sen değilsinBenimki de bugün çöpleri atmamış diye aşırı sinirli ve gerginim bide arayıp telefonda kızdım pişmanım ahhdhshd
Te Allahım şu minnaka bak 3 çorba kaşığı suyun içinde yüzecekmiş yirimmmBenimki de bugün çöpleri atmamış diye aşırı sinirli ve gerginim bide arayıp telefonda kızdım pişmanım ahhdhshd
Yaa hahaha üzüldüm ama ya neyse aksam gönlünü alırımSakin ol aşko bunları sana hormonların yaptırıyo bu sen değilsin
Napiyim çok hamileyim dersin aşkoYaa hahaha üzüldüm ama ya neyse aksam gönlünü alırım
Yaa evet altta açıklama da yazıyorTe Allahım şu minnaka bak 3 çorba kaşığı suyun içinde yüzecekmiş yirimmm
O kadarla beni affetmezNapiyim çok hamileyim dersin aşko
Ben gördümDün akşam test yapmıştım mavi bir gölge gördüm ama sabah bakarım başım ağrıyor diye bakmadım çabuk çıktı o nedenle heyecanlandım çok test yapmanın avantajı şu gölgeler çoksasa çıkmadaysa tepki aynışimdi size atıyorım dediğim gibi ayar yapmaz gördüm bunu hem bir yumurta var hem belki bir gebelik var gibi demiştik ya onun için… fotolar İle oynamadan atıyorım
Ever aşko ordan okudumYaa evet altta açıklama da yazıyor
Kuzum nasıl oldun iyi misin?Ben gördümhadi inşallah
Kız üşenmeyip bakacak mısınEver aşko ordan okudummaşallah bebeğim bi dk gidip 3 çorba kaşığı ne kadar su oluyo ona bakcam hahahhahah
İnşallah canımOh çok şükür negatif bekliyordum bende gözün aydın aşko kısa zamanda toparlarsın inşallah
Eğer önceki tutmuşsa ve şimdi yeni bir yumurtaya yönlendirdi Dr bizi değerlendirmedeyiz yumurtlama günündeyiz böylece ikizi yakalamış olabiliriz bu süper olabilrBen gördümhadi inşallah
Aşko sigarayı nerede içeyim kiÇok şükür diyelim canım balkonda soğukta çok oturdun az içeride dur artık hastasın iyileş yine oturursun toparlanmak gerekli şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?