• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben görüyorum iyice 😍😍 efekt yapmaya bile gerek yok bence iki gün sonra kesin tekrarla inşallah bebiş vardır ❤️❤️
Konu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değil 🙈🙈🤣🤣🤣) bugün boş yarın devammm 🥳🥳🥳

Kızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Ben miraclebeyb miraclebeyb ve Mucizemmm16 Mucizemmm16 ile takiplesiyorum 😂 merak ettim baska var mi takiplesen :))
Yok aşko ben takipleşmiyorum 🤣🤣
Sosyal medyayı unuttum artık hep burdayım 🤣🤣🤣
Ay valla bende instagramdan çıkmazdım şimdi yüzüne bakmıyorum hep buradayım 🤣🤣🤣
Konu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değil 🙈🙈🤣🤣🤣) bugün boş yarın devammm 🥳🥳🥳
Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok olunca 😍😍❤️ Ay hadi inşallah yaaa 😍😍❤️ Artık çift çizgiler görmek istiyor bu gözler 😍

Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok olunca 😍😍❤️ Ay hadi inşallah yaaa 😍😍❤️ Artık çift çizgiler görmek istiyor bu gözler 😍
Aynen ilk tuttuysa o yumurta.bunun kadar büyümedi ama bu koyduğum test ona ait .. birde şuan doktorun çalışın dediği var

Eklentiler

• F22A4CEA-CE19-403D-894C-450A39E5FD25.webp
    F22A4CEA-CE19-403D-894C-450A39E5FD25.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 28D196A3-F54B-4FA0-BB27-A679B4E099EB.webp
    28D196A3-F54B-4FA0-BB27-A679B4E099EB.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 562C82A5-8AAC-4968-943D-4B61A70F7D6B.webp
    562C82A5-8AAC-4968-943D-4B61A70F7D6B.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar napıyosunuzzzz
Ben bugün hazır calısmıyorken tatilken tüm kışlıklarımı annem ile yaptık yorulduk ama değdi ❤️
Herseyi bittikden sonra kendıme bakayım dedim de sumuksu sarı akıntı gelmiş camasırım da baya kirlenmiş of yA vallla bu akıntı benı bırakmayacak
Allah dan agustos basında simir ve hsg yaptırdım de hersey temiz çıktı
Doktorun verdiği fitil ne iyi gelmişti yA

Valla bende girmiyorum aşko🤣🤣🤣

Back
X