- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.181
Kızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Ben
miraclebeyb
ve
Mucizemmm16
ile takiplesiyorum
merak ettim baska var mi takiplesen :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikayız biz YaAnnemle konuşuyorum arkadan size yazıyorum hahahhaha![]()
Sosyal medyayı unuttum artık hep burdayımKızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Benmiraclebeyb ve
Mucizemmm16 ile takiplesiyorum
Konu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değilCanım ben görüyorum iyiceefekt yapmaya bile gerek yok bence iki gün sonra kesin tekrarla inşallah bebiş vardır
![]()
Kaçırma aşko kaçırma bu ay ben senden ümitliyimAşko zaten yumurtluyorum bunu farkındayım o yüzden kaçırmak istemiyorumaynen öyle kuzum Ya bende dışardayım ama aklım burda
![]()
İnşallah kuzum bu ay hepimizin ayı olsun inşallah bol bol çift çizgiler görelimAyy amin aşkısı❤❤valla uyuyakalmışım
artık nasip kısmet bebeğim vardır bi güzellik bunda da ❤❤
![]()
Yok aşko ben takipleşmiyorumKızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Benmiraclebeyb ve
Ay valla bende instagramdan çıkmazdım şimdi yüzüne bakmıyorum hep buradayımSosyal medyayı unuttum artık hep burdayım![]()
Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok oluncaKonu şu kiiiii kaçırma diye özetliyorum eğer bir önceki tutmuşsa şuan yeni yumurtayı doktorun değerlendir dediğini değerlendiriyorum (şuan derken an itibariyle değil) bugün boş yarın devammm
![]()
Aynen ilk tuttuysa o yumurta.bunun kadar büyümedi ama bu koyduğum test ona ait .. birde şuan doktorun çalışın dediği varYok aşko ben takipleşmiyorum
Ay valla bende instagramdan çıkmazdım şimdi yüzüne bakmıyorum hep buradayım
Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok oluncaAy hadi inşallah yaaa
Artık çift çizgiler görmek istiyor bu gözler
![]()
Eklemek isteyen varsa ben okeyimKızlar burda sosyal medyadan takipleşen var mı? Benmiraclebeyb ve
Valla kuzum detaylı incelemeye bile gerek yok çok belli var çizgiAynen ilk tuttuysa o yumurta.bunun kadar büyümedi ama bu koyduğum test ona ait .. birde şuan doktorun çalışın dediği var
Hadi inşallah canımValla kuzum detaylı incelemeye bile gerek yok çok belli var çizgihadi inşallah
![]()
Valla bende girmiyorum aşkoYok aşko ben takipleşmiyorum
Ay valla bende instagramdan çıkmazdım şimdi yüzüne bakmıyorum hep buradayım
Ay ikinci yumurtlama mııııııı ikiz olabilir yaniiii aşko ben mesajları kaçırmışım ya okuyamadım çok oluncaAy hadi inşallah yaaa
Artık çift çizgiler görmek istiyor bu gözler
![]()
İnşallah aşko bende kendimden umutluyum bakalım amaKaçırma aşko kaçırma bu ay ben senden ümitliyimsanki olacak gibi hissediyorum
![]()
Bugün herkes sessiz bebeğim bende kahvemi aldım geldim telefonla konuşuyodum yazamadım afiyet olsun aşkoKahvemi aldım geldimmtopik bugün sessiz yavv
![]()
Oysaki ben yazmıştım vay beBugün herkes sessiz bebeğim bende kahvemi aldım geldim telefonla konuşuyodum yazamadım afiyet olsun aşko