- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.381
Herkes mfk kullanıyor yaaaYok canım ben onu bir kere aldım yaptık sonra bana göre olmadığını farkettim stresli iş bide mfk kullanıyorum doktor kesinlikle önermiyor
Ahahaha dayanabileceğimden hiç emin değilim ben son 6 günü başlarım testlere sıkılırım bekle bekle içimde patlarAyyy 30 mu çok var daha nasıl dayanıcaz bee vallahi bu ay hiç geçmiyobenimde 30 ü 1 i yada 3 kaçı bilmiyorum ya Rabbelalemin
Benimde düşükİyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
@mireslMucizemmm16 M melek076 @Cgh @Demgey3 @Random3 @partalina_ @raainbow ve diğer canlarim
İnşallah canım gerek kalmasınHerkes mfk kullanıyor yaaabnde geldikten sonra öğrendim almanyada yok ama neyse belki bu sefer olur gerek kalmaz
Hastaneden geldim
Sen onun İçin bi doktora görünmek zorunda kalacaksın gibi aşko iltihap felaket bişey kendisi geçmiyor malesef daha çok ilerlemeden bi baktır istersen aşko gebelerin bile kullanabileceği antibiyotikler varAyy bebeğim inşallah❤❤ benimde dibinde var iltihap aşko ya
Aşkım kardeşim gitmişti dişi onunda çok ağrıdı hala geçmedi ama hiç bişey vermediler. Dur bakalım bebeğim geçmezse mecbur gidicem zaten kuzumSen onun İçin bi doktora görünmek zorunda kalacaksın gibi aşko iltihap felaket bişey kendisi geçmiyor malesef daha çok ilerlemeden bi baktır istersen aşko gebelerin bile kullanabileceği antibiyotikler var
Ayy 25 inde testler başlıyoring o zamanAhahaha dayanabileceğimden hiç emin değilim ben son 6 günü başlarım testlere sıkılırım bekle bekle içimde patlarAllah’tan salıdan cumartesiye kadar oyalanırım tatil arkadaşlar kalabalık derken aşko ooo aşko senin batı tahmin etmek çok zor
Bazı doktorlar vermiyor evet kuzenim hamileyken dayanamayıp gitti ona verdi aynen canım diş maalesef sorun. Eeee bu günde diş ağrısından mı ekşını es geçeceksinAşkım kardeşim gitmişti dişi onunda çok ağrıdı hala geçmedi ama hiç bişey vermediler. Dur bakalım bebeğim geçmezse mecbur gidicem zaten kuzum
Toparlamadın mı kuzum hala yaHastaneden geldim
Serum yedim geldim
Sen ne yapıyorsun
Birle üç arası sorun değil aşko beklenirAyy 25 inde testler başlıyoring o zamanaşko valla takvime göre 1 i son iki aya göre 3 ü bana göre 30 u
Kuzuum nasıl oldun akşamları daha çok artar hastalık inşallah kısa sürede iyileşirsin beslenmen ve bol su çok önemli canım benim bağışıklığını düşürmemeye bakHastaneden geldim
Serum yedim geldim
Sen ne yapıyorsun
Ayy hadi bakalım şimdiden heyecan basıyo aşkoBirle üç arası sorun değil aşko beklenirevet öyle düşünüyoruuuummm
Tabikide hayır aşkoBazı doktorlar vermiyor evet kuzenim hamileyken dayanamayıp gitti ona verdi aynen canım diş maalesef sorun. Eeee bu günde diş ağrısından mı ekşını es geçeceksin
Hee tamam ozamanTabikide hayır aşko
Hee tamam aşko yok bugün kalmıycam aşko hatta gidiyoring dıkşınlanmaya mutlu musunHee tamam ozamanyani saat geç oldu uyuyakalma sonra artık olsun Yani aşkooo
Benide aşko benide arada bir karnımı okşuyorum oralarda biryerlerdeysen lütfen sağlıcakla sevindir bizi diye konuşuyorumAyy hadi bakalım şimdiden heyecan basıyo aşko
Aşırı keyiflendim şuan huzur buldum ahahahaHee tamam aşko yok bugün kalmıycam aşko hatta gidiyoring dıkşınlanmaya mutlu musun
Sabahta ben huzur bulcam hahahhahahAşırı keyiflendim şuan huzur buldum ahahahaattığınız gol olaas aşkoo
Ahahaha tamam aşkoSabahta ben huzur bulcam hahahhahahayy inşallah bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?