Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy 30 mu çok var daha nasıl dayanıcaz bee vallahi bu ay hiç geçmiyo benimde 30 ü 1 i yada 3 kaçı bilmiyorum ya Rabbelalemin
Ahahaha dayanabileceğimden hiç emin değilim ben son 6 günü başlarım testlere sıkılırım bekle bekle içimde patlar Allah’tan salıdan cumartesiye kadar oyalanırım tatil arkadaşlar kalabalık derken aşko ooo aşko senin batı tahmin etmek çok zor

Herkes mfk kullanıyor yaaa bnde geldikten sonra öğrendim almanyada yok ama neyse belki bu sefer olur gerek kalmaz
İnşallah canım gerek kalmasın Bende bir sene dolmadan bişey yapmıyorlar düzgün bakmıyorlar bide doğal yol sonuçta mfk aklıma çok yattı çok istedim en sonunda aldık 1.5 ay oldu Yani bu ikinci ayımız

Ayy bebeğim inşallah ❤❤ benimde dibinde var iltihap aşko ya
Sen onun İçin bi doktora görünmek zorunda kalacaksın gibi aşko iltihap felaket bişey kendisi geçmiyor malesef daha çok ilerlemeden bi baktır istersen aşko gebelerin bile kullanabileceği antibiyotikler var

Sen onun İçin bi doktora görünmek zorunda kalacaksın gibi aşko iltihap felaket bişey kendisi geçmiyor malesef daha çok ilerlemeden bi baktır istersen aşko gebelerin bile kullanabileceği antibiyotikler var
Aşkım kardeşim gitmişti dişi onunda çok ağrıdı hala geçmedi ama hiç bişey vermediler. Dur bakalım bebeğim geçmezse mecbur gidicem zaten kuzum

Ayy 25 inde testler başlıyoring o zaman aşko valla takvime göre 1 i son iki aya göre 3 ü bana göre 30 u

Aşkım kardeşim gitmişti dişi onunda çok ağrıdı hala geçmedi ama hiç bişey vermediler. Dur bakalım bebeğim geçmezse mecbur gidicem zaten kuzum
Bazı doktorlar vermiyor evet kuzenim hamileyken dayanamayıp gitti ona verdi aynen canım diş maalesef sorun. Eeee bu günde diş ağrısından mı ekşını es geçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…