Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzınız bal yesin yaa içime öyle bir su serptiniz ki,hafifleştim, öglen kırılan kanatlarim yeniden çıktı yok aşko eşime 150tl ver tahlil yeniden yaptiricam desem eşimin de tsh firlar sinirden

Off cok kötüdür diş ağrısı insanı deli eder
Etmişti işte bide benim acı eşiğim yüksek Allahtan ki yoksa hiç dayanamazdım uyuşuyo artık ağrımaktan üstüste koyamıyorum karbonatlı şu az biraz hafifletti gibi ağrımı aşko Allah razı olsun bebeğim ❤❤

Aynı durumdayım bugün lh testi pikti dün yumurtlama olmuş bugğn devam büyümüş.yarın sabah havuca başlarım çatlasın sende ye hergün 5-6 tane ye bak nasıl çatlıyor

Ağzınız bal yesin yaa içime öyle bir su serptiniz ki,hafifleştim, öglen kırılan kanatlarim yeniden çıktı yok aşko eşime 150tl ver tahlil yeniden yaptiricam desem eşimin de tsh firlar sinirden
Yok ama şunu unutma yumurtladın tamam 7-8bikemdin 9 ama bu yumurtlama sonrası yapılır genel geçer değerler ve sözler için üzülme bu bilgide net jinekolog bilgisi rahat ol beybisi

Oğlun bi rahat vermedi verseydi gelirdik kahvaltıya deseydin aşko az kaldı kuşum dayan

Budamı aynı olur beeee ben birde her seferinde müsait değiliz falan yapıyorum kaş göz ama kayınvalideler çok düşünceli ama babaanne olamayacaklar bu kadar zorlarlarsa

Sağol aşkım o kadarını bilmiyodum ❤❤ ben normalde macecik içerim ama şimdi nolur nolmaz diye komşumdan istedim sağolsun oda verdi öyle içtim ❤❤ fazla ağrı kesici midemde kronik gastrit ülser vs olduğu için dokunuyo bebeğim o yüzden korkuyorum içmeye

Aynı durumdayım bugün lh testi pikti dün yumurtlama olmuş bugğn devam büyümüş.yarın sabah havuca başlarım çatlasın sende ye hergün 5-6 tane ye bak nasıl çatlıyor
Evet canim havuç çok güzel çatlatiyor
Mayıs'ta ultrasonla takip etdim ari ürünleri kullandim ve havuç yedim öyle bir çatlama ağrısı oldu ki,anlatamam rahim duvari kalinligi 15mm
Sonuç negatif olsa da en azından havuç iyi çatlatiyormuş onu anladım

Canım onu yine tekrarla bu gece tut ağzında baya çok geçmiş olsun

Kuzum progesterona hiç bakıp kafanı karıştırma benim 33 çıkmıştı kesin gebelik var denildi yoktu yani günü gününe regl olmuştum. Strese sokuyor insanı doğruda çıkmıyor yani
Bazen her şeyi bi kenara bırakip öylece devam edesi geliyor insanin
Testiydi ilaciydi derken ilişkiden soguduk

Allah yardimcin olsun canim,gargara yaptigin suya 1tatli kaşigi tuz ve karbonat ekle karıştır öyle yap,benim doktorum söylemişti çok işe yaradi

Şimdi sana başka bir bilgi daha verecek ama hemen heveslenip telaş etme ama bu ihtimal çok yüksek 15mm rahim gebelik zamanında bu kadar kalın olur bana Dr çarşamba 10mm de gebelik ihtimalinde var dedi.yeni yumurtanda bu kadar kalınlaştırmoş olabilir dedi yani bekleeee

Evet canim biliyorummmmama benim 15mm mayista olmuştu,temmuzda kontrol etdirdim 9mm
Her ay değişik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…