Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuum nasıl oldun akşamları daha çok artar hastalık inşallah kısa sürede iyileşirsin beslenmen ve bol su çok önemli canım benim bağışıklığını düşürmemeye bak
Aşko zaten ben 2 aydır vegan beslenme yapıyorum da
Yani bademciklerim çok şiş ve onlara bugün kızdım hastanede bana zorla bitkisel şurup verdiler
Öyle bir öksürüyorum ki üstümdeki komşum uyanıyor nerdeyse

Bende kendi mfk mı kendim yaptım eğer tutarsa herkese yazarım kendimde deniyorum

Mucizemmm16 canım beni listeden sil bebek fikrini rafa kaldırdım. Galiba uzun bir süre de buralara girmem hepinizi çok sevdim inşallah hepiniz hayırlısı ile bebek haberi alırsınız İnşallah yine buralarda karşılaşırız Allah’a emanet olun

Lütfen bana şaka de gitmene olduğunu anlayamadım bile birden nereye neden bıraktın ne oldu kuzum Mucizemmm16 aşko koş bizim kıza bi haller oldu ne olduğunu çözemiyorum çok üzgünüm

İnşallah iyi olursun ya
Birşeye ihtiyaç olursa biz buradayız gitmene üzüldüm ya
Lütfen bana şaka de gitmene olduğunu anlayamadım bile birden nereye neden bıraktın ne oldu kuzum Mucizemmm16 aşko koş bizim kıza bi haller oldu ne olduğunu çözemiyorum çok üzgünüm
Ben daha çok üzgünüm kızlar inanın 2 saattir ağlıyorum ne konuşacak kimsem var ne de derdimi paylaşacağım ama böyle olması gerektiğine eminim gitmek istemezdim belki sizin son durumları öğrenmek için girerim ama en doğrusu bu

Derdini paylaşacağın biz varız canım benim sen yanlız değilsin yalandan değil gerçekten neyse derdin dinleriz istersen numaramı veririm konuşuruz istersen özelden anlat ama böyle ben daha çok senin adına endişe ediyorum

Yaaa canım nereye işte bizde kimseyle paylaşamadığımızı burda paylaşmak için ve birbirimiz destek için varız anlatsan dinleriz belki destek oluruz yol gösteririz ha anlatmak ister misin güzel bi aile olduk burda görmeden de sevdik dost olduk birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…