- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.441
Ya aslinda bata daha 3 günüm var o yüzden beklemek istedimTeşekkür ederim inşallah
Evet silik ama var gibi geldi bilmiyorum aslında bugün test yapsan anlaşılacak seviyeye gelmiş olurdu ama beklemek istedin inşallah güzel sonuçlar alırsın
Nerde senim foto atsana biYa aslinda bata daha 3 günüm var o yüzden beklemek istedim
Günaydın kuzum, şimdi okudum yazdiklarini,sakin kal kendini üzme lütfenKızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilimeşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum nasip değilmiş
Eğer yumurtlama gününden 11 gün falan geçmediyse bekle zaten, benim 2 gebelikte de adetten 3-5 gün sonra pozitif çıktı ama benim döngüler uzun.Ya aslinda bata daha 3 günüm var o yüzden beklemek istedim
Canımm, belki yaşadığı bir duygusal geçiş vs vardır geçici bir şeydir bu eşin için çünkü istemese en baştan söylemez miydi? Eğer en baştan beri istemiyorsa da sebebini iyice öğrenmek lazım tabii, zaten istemeden sahip olduğu bir çocuğu belki yeterince sahiplenemezdi bile. Sen yine de kötüyü düşünme gerçekten bunun bir duygusal geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum ben, inşallah hemen çözüme kavuşturursunuz bu süreci. Bi derdin olursa da yaz bence de burası dertleşme yerimizKızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilimeşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum nasip değilmiş
Senin ismin değişmiş diye seni etiketleyemiyorum kuzim yaaaNerde senim foto atsana bi
Childdevelopment nerdesin aşko ❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo _Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse
Benim 23-26 gün arasi olur genelde ya 9 gün oldu ya 11 gün emin değilim ovulasyon testi yapmadim işteEğer yumurtlama gününden 11 gün falan geçmediyse bekle zaten, benim 2 gebelikte de adetten 3-5 gün sonra pozitif çıktı ama benim döngüler uzun.
Benim testlerim en erken 11. Günde pozitif gösteriyor zaten, bekle bakalım 1-2 gün dediğin gibi varsa çıkar zaten umarımBenim 23-26 gün arasi olur genelde ya 9 gün oldu ya 11 gün emin değilim ovulasyon testi yapmadim işte
Aynen canim bekleyeyim bakalım salı günü yaparım belki bir test daha kirmizilar gelmezse tabiBenim testlerim en erken 11. Günde pozitif gösteriyor zaten, bekle bakalım 1-2 gün dediğin gibi varsa çıkar zaten umarım
İnşallah gelmezAynen canim bekleyeyim bakalım salı günü yaparım belki bir test daha kirmizilar gelmezse tabi
Canım bir şey göremedim desemSenin ismin değişmiş diye seni etiketleyemiyorum kuzim yaaadur etiketleyeyim simdi
Yani belirgin bir çizgi yok golge gibis adece o da cook zor görünüyor. Evet arti med salı günü tekrarlamayi düşünüyorum bat sali veya ÇarşambaCanım bir şey göremedim desemçıplak gözle çok daha bellidir eminim ki bu artı med kolay kolay gölge çıkarmaz. Ne zaman tekrarlayacaksın bat ne?
Canımsın_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @mucizeyimben @melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm
Günaydın kuzum. Her şeye modunu düşürme lütfen, bazen o değerlere bakmıyor hiçbir şey. Umut her zaman varİyi akşamlar kızlar nasilsiniz?benim modum, moralim baya düşükilaçlarımi da içmedim
Bu gün progesteron tahlili yaptirdim,sonuç baya düşük çıktı bu ayda gebelik fıss
Zaten bu sonuçla nahh kalırım ben
@mireslMucizemmm16 @melek076 Childdevelopment Demgey3 R Random3 @partalina_ @raainbow ve diğer canlarim
Günaydın canim nasilsin? Kızlar anlatdi adet döngüme göre yalnış zamanda yapılmış testGünaydın kuzum. Her şeye modunu düşürme lütfen, bazen o değerlere bakmıyor hiçbir şey. Umut her zaman var
Ohh iyi çok sevindim tatlımGünaydın canim nasilsin? Kızlar anlatdi adet döngüme göre yalnış zamanda yapılmış testo yüzden düşük çıkmış
Şükür modum yine eskisi gibi
Uyuyakalmışım sonra girmişim bakmışım çıkmışım aklım bizim kızda kalmış resmen uyu uyan yapa yapa sabah olduTabikide bebeğim iyi gelmiycekse burda olmak başka yerden konuşuruz devam ederiz ayrılmayalım lütfeen eksik oluruz o zamanDemgey3 bebeğim üzülme lütfen kararına saygı duyuyorum kendin için en iyi olanı sen bilirsin tabiki ama biraz sinirlerin yatışsın eminim eşin gelip gönlünü alıcaktır. Erkek milleti işte böyle höt höt konuşup sonrada çok pişman oluyorlar üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?