Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir bebeğim ama yumurtayı fırtlatmıştım Aşko böbreklerimizden mi yumurtluyoruz acaba ondan mı spermler yolu bulamıyo acaba
Bizden her şey beklerim bensahi unutmuşdum benim ilk yumurtlama kafadan olduboyum da uzun olduğu için gidip yumurtayi bulamadiikinci yumurtlama da her halde böbrekden olduhahahaha

Bizden her şey beklerim bensahi unutmuşdum benim ilk yumurtlama kafadan olduboyum da uzun olduğu için gidip yumurtayi bulamadiikinci yumurtlama da her halde böbrekden olduhahahaha
Hahahahhahah kahkaha attım ben ikisinide böbrekten yumurtladım aşko ondan yol bulunamıyo

Girmiyordum 2 gündür kızlar özledim sizi bibakayım dedm hepinizede toplu yazayım dedim ben iyi işte bazı şeyleri sindirmeye çalışıyorum yarın doktor randevum var sürecin nasıl ilerliceğini söyler herhalde eşimde evde durmak sana kötü gelcek dedi 2 gündür sabah evden çıkarıyor uyku saatimde geri sokuyor eve sizler nasılsınız güzel haberler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…