- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.861
Yoksa yeniden mi yumurtluyosun aşko ya da yerleşmemi oluyo acabasıBenim sağ kasık patlayacak sanki yaa öyle bir baskı varki,gaz sancısı olsa karnimin içi de agrır, şişkinlik olur ama hiçbiri yok
Olabilir bebeğim ama yumurtayı fırtlatmıştımAşko böbreklerimizden mi yumurtluyoruz acaba ondan mı spermler yolu bulamıyo acaba
Ay ben Totomu yatağa sokayım o bana en büyük mezdekeKizlar evde yalnizim açtım bir mezdeke döktürdüm cocuk stresi falan kalmadi hepiniz yapinDemgey3 @miresl bitliKedi M melek076 @My_Moonlight06 Mucizemmm16 Lale95
Bilemedim ki canim geçen ay olmadi böyle bişeyYoksa yeniden mi yumurtluyosun aşko ya da yerleşmemi oluyo acabası
Bilemedim ki canim geçen ay olmadi böyle bişeyinşaallah yerleşmedir
Adetin 17-18ci günü yumurtlama olduysa 22günü yerleşme olurmu?Yoksa yeniden mi yumurtluyosun aşko ya da yerleşmemi oluyo acabası
Hahahahhahah kahkaha attımBizden her şey beklerim ben sahi unutmuşdum benim ilk yumurtlama kafadan oldu boyum da uzun olduğu için gidip yumurtayi bulamadi ikinci yumurtlama da her halde böbrekden oldu hahahaha
Ayyy inşallah bebeğimBilemedim ki canim geçen ay olmadi böyle bişeyinşaallah yerleşmedir
Olabilir bebeğim ama şu var bu ay kaç kez yumurtladın bir mi iki miAdetin 17-18ci günü yumurtlama olduysa 22günü yerleşme olurmu?
Hahahahhahah kahkaha attımben ikisinide böbrekten yumurtladım aşko ondan yol bulunamıyo
Ben bir kez yumurtlarim hep,ya adetin 17 gunu oldu ya 18 tam kestiremedimOlabilir bebeğim ama şu var bu ay kaç kez yumurtladın bir mi iki mi
Ay bende uzanmiş vaziyetde içten öyle güldüm ki midem agzima kadar geldi sanki
Peki çatladığından emin miyiz aşko belki çatlıyodurBen bir kez yumurtlarim hep,ya adetin 17 gunu oldu ya 18 tam kestiremedim
Şeffaf akıntım oldu 1gun,iki sonra beyaz losyon akıntım olduPeki çatladığından emin miyiz aşko belki çatlıyodur
Anladım beybisi o zaman çatlamış oluyoŞeffaf akıntım oldu 1gun,iki sonra beyaz losyon akıntım oldu
Günaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
@asunny @miresl @mucizeyimbenMucizemmm16 Lale95 @Random3 R raainbow @loirily @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Haklısın canım❤❤❤ üzülme lütfen kuzum geçmişi gideni olanı değiştiremiyoruz ki canımız yansa da hayat hep devam ediyo bişeyleri kaçırmamak için yola devam etmeliyiz ❤❤❤
En iyisi kiymet bilmeyen insanlardan uzak kalmakBen ailemden de bayağı uzaklaştım eşimin isi nedeniyle kv var burda ama samimi değiliz o yüzden de bunaliyorum
Çok zor bir imtihanHey hey hey sen yalnız değilsin ben burdayım bende varımvalla burnumun direği sızladı ağladım diyince etme kendine ağlama çok üzülüyorum böyle duyunca
Bende raporluyym bu hafta iş yokOhhh aalaaiyi ediyorsun bigüzel dinlen
Çok şükür daha da iyi olursun inşaallah
Şükür canom iyiyim kanepe keyfi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?