- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.821
Ay amin inşallah kuzucumHep gülelim inşaallah
Evet yaa çıkmış açık havada yemiş içmiş ohh ne güzel bide mfk ilaçlar etkisinden ekşnn isteği tavan yapmiştuta bilene aşk olsun
Şimdi kulakları çınliyordurAy amin inşallah kuzucumahahahah olabilir zaten bitiresi gelmiyor gibiydi aşko zaten son bir kaç mesajı kısa kısa yazdı sonra yok oldu
Yapar canim masaj deneKizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Karnim gaz balonu gibisag kasık patlayacak gibi ağrı girip girip çıkıyor,sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Sizce neden ola bilir?
Demgey3 ucge Mucizemmm16 M melek076 Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_
Ne demek, rica ederim..Veririm canim desteklerin içinde cok teşekkür ederim
Banada parol icebilirsin dedi suan oyle bir agrim yok. Çok hafif bakalim yarin nasıl olacak
Yapar kuzum hemde çok ağrı yapar bende de oluyor bazen ayaklarının altına sıcak su torbası koy karın bölgene de şal gibi birşey satabilirsin orayı sıcak tutması içinKizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Karnim gaz balonu gibisag kasık patlayacak gibi ağrı girip girip çıkıyor,sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Sizce neden ola bilir?
Ahahahha çok güzel bir taktik kuzum iyi yapmışsınKizlar evde yalnizim açtım bir mezdeke döktürdüm cocuk stresi falan kalmadi hepiniz yapinDemgey3 M Mavimiresl bitliKedi M melek076 My_Moonlight06 Mucizemmm16 Lale95
Kız eşim esir aldı fenerin maçını izletiyorucge @raainbow @Safiye19 M melek076
M MavimireslVeziir My_Moonlight06 @Fang nerdesiniz kızlar nasilsıniz?
Aşkım kasık ağrısı yapabilir ama tek taraflı yapar mı bilemiyorum bence yapmazKizçeler gaz sıkışması kasık ağrısı yaparmi?
Sizce neden ola bilir?
Ohhh iyi yapmişın,ben yalniz olunca yapiyorumKizlar evde yalnizim açtım bir mezdeke döktürdüm cocuk stresi falan kalmadi hepiniz yapinDemgey3 M Mavimiresl bitliKedi M melek076 My_Moonlight06 Mucizemmm16 Lale95
Oohh ne güzel önceden çok yapardım artık geçti benden hshdhhshshsKizlar evde yalnizim açtım bir mezdeke döktürdüm cocuk stresi falan kalmadi hepiniz yapinDemgey3 M Mavimiresl bitliKedi M melek076 My_Moonlight06 Mucizemmm16 Lale95
Kız eşim esir aldı fenerin maçını izletiyorElime telefonu alıyorum aldın yine vik vik eline telefonu diyor
Evet sol tarafda sanki hiç bir organ yokAşkım kasık ağrısı yapabilir ama tek taraflı yapar mı bilemiyorum bence yapmazo gaz bende de var ya benimde belim çok ağrıyoooğğğ
Doğru söylüyorsun aşkım ortada ki emeği hafife alıyorlar maalesef ve gerçekten hak edilen para verilmiyorbüyük konuşmamayı bana da öğretti hayat aşko hiç bir zaman konuşmamak lazım ne güzel kuzum ya böyle hobiler insanı rahatlatır güzel vakit geçirmeni sağlar
Bacaklarimda varis olduğu için sıcak su yasak banaYapar kuzum hemde çok ağrı yapar bende de oluyor bazen ayaklarının altına sıcak su torbası koy karın bölgene de şal gibi birşey satabilirsin orayı sıcak tutması için
Töbe töbeEvet sol tarafda sanki hiç bir organ yoktüm belalari sağ taraf çekiyor
Anladım aşkım aman koyma o zaman ama karnını sar sıcak iyi gelecektirBacaklarimda varis olduğu için sıcak su yasak banaama karnimi sarıp sarmalarım şimdi
Dur aşko karnını sıcak şeylerle sarma sakın iyi değil karnına koyma sıcak bişiler yımırtaları bayıltma içerdeBacaklarimda varis olduğu için sıcak su yasak banaama karnimi sarıp sarmalarım şimdi
Evet canim defalarla gitdim bende doktora gazın çokTöbe töbeaşko ben bi kere doktora gitmiştim alttan aşağıya doğru vuran bi ağrım vardı doktor bana gaz dolu karnın demişti film çekilmişti hatta ama ben gaz falan hissetmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?