- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.581
Ayyyyy tüylerimi diken diken yaptınnnnn gece gece mutluluktan ağlatacak mısın sennnnnnMucizemmm16 Demgey3 M melek076 miraclebeyb Ginnys arkadaşlar şaka mı gözlerim bana oyun mu oynuyor gece gece yoksa ben gölge mi görüyorum 3 dakika diyordu ve 3. Dakikada böyle
Ayyy neler kaçırdım test mi varBen napcam şimdi hamile miyim ay gaza gelmemeye çalışıyorm geçin ay gibi olursa diye of beklicem mecbur
Var dimi ay kızlar ağlıyorum ben neden nolur az bekleyin elimi yüzümü yıkıcm ellerim titriyor halenAA gördüm gördümmm
Ağzından bal damlıyorBence kız
Aşkım bekleyeceğiz birlikte seninle korkmayacaz heyecan yapmayacak ki bir şey olmasın Gül gibi bakacaz işte geçecek zaman sakin sakin ulan günlerdir bebeğin kafasını şişirdiniz demekkiBen napcam şimdi hamile miyim ay gaza gelmemeye çalışıyorm geçin ay gibi olursa diye of beklicem mecbur
Ay aşkoooo yarın kan mı versen yaaaaBen napcam şimdi hamile miyim ay gaza gelmemeye çalışıyorm geçin ay gibi olursa diye of beklicem mecbur
En başta tahmin ettiğim ve his ettiğim gibi aynı fikirdeyim
Kız diyorum ve kararım değişmiyor
Sakin ol bebeğimVar dimi gölge dimi Allahım ayyyy napayım ben şimdi bunula
Kız bunu bide sabah ilk idrarla yapsan iyice belli olacak gibiiiiiiKıx attım ya çıldırcam teste etiketlerden ellerim titredi halen titriyor şoktayım galiba gözlerim yanıltıyormu anlayanıyorum
Bebeğime arkadaş geliyorMucizemmm16 Demgey3 M melek076 miraclebeyb Ginnys arkadaşlar şaka mı gözlerim bana oyun mu oynuyor gece gece yoksa ben gölge mi görüyorum 3 dakika diyordu ve 3. Dakikada böyle
Mutluluktan ağla zırla ooooh hep sevinçten ağla çok güzel bir duygu kız sabah ilk idrarla da mı yapsan ne yapsanVar dimi gölge dimi Allahım ayyyy napayım ben şimdi bunula
Oy kurban olurum senin heyecanınaaa aşkım beniiimmVar dimi ay kızlar ağlıyorum ben neden nolur az bekleyin elimi yüzümü yıkıcm ellerim titriyor halen
Oyy canım benim kiyamamVar dimi ay kızlar ağlıyorum ben neden nolur az bekleyin elimi yüzümü yıkıcm ellerim titriyor halen
O kadar üzgünüm ki şuan
Ben öyle hissettim canımAğzından bal damlıyorbir kızım olsun Allahım ağlamaktan canım çıkar o derece mutlu olurım
Sen ne dersen tutuyor
Yaa ben seni yerimVar dimi ay kızlar ağlıyorum ben neden nolur az bekleyin elimi yüzümü yıkıcm ellerim titriyor halen
Aşko daha çok erken belki yerleşmedir üzülme lütfennnnO kadar üzgünüm ki şuanresmen ağlıyorum
Kahve bir lekem geldi
Sanırım adet oluyorum
Yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?