- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.601
Kahve leke bende de vardı kaç gün hatta üşüttüm sandım bekle biraz daha. Kahve ve açık pembe yerleşme diyorlarO kadar üzgünüm ki şuanresmen ağlıyorum
Kahve bir lekem geldi
Sanırım adet oluyorum
Yıkıldım
Aşko önce erkek sonra kız demişim sanaSen ne dersen tutuyorinşallah öyle olur evdeki herkes beni erkek fikrine alıştırmaya çalışıyor kardeşimle aramda 18 yaş var onun erkek olduğunu öğrendiğimde orucumu açamamıştım üzüntüden onu da çok seviyorum ama kızlar bir başka
Aşkım sağlıkla kucağına al inşallah yaRamziye göre anlamaya çalıştım ama anlayamadımzaten bi şeye benzemiyor hala kendimi anne gibi hissetmiyorum
Hesabıma göre adet buAşko daha çok erken belki yerleşmedir üzülme lütfennnn
İnşallah canım keşke yüz yüze görüşebilsek nasıl güzel kanka oluruzAşko önce erkek sonra kız demişim sana
Şimdi son karar kız diyorumgönlünce olsun
Şuan daha çok az ama sabah adet olurumKahve leke bende de vardı kaç gün hatta üşüttüm sandım bekle biraz daha. Kahve ve açık pembe yerleşme diyorlar
Aşko dur be belki yerleşmeO kadar üzgünüm ki şuanresmen ağlıyorum
Kahve bir lekem geldi
Sanırım adet oluyorum
Yıkıldım
Tipimi görsen ürkerek uzaklaşırsınİnşallah canım keşke yüz yüze görüşebilsek nasıl güzel kanka oluruz
Yoğunluğu takip et bakalım artacak mıHesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
Hatırınıza bekleyeceğimAşko dur be belki yerleşme
Hayır bebeğim sakin ol ağlama ne oluyor bekle bakalımO kadar üzgünüm ki şuanresmen ağlıyorum
Kahve bir lekem geldi
Sanırım adet oluyorum
Yıkıldım
O kadar güzel dekorasyon yapan birinin ve böyle güzel kalbi olan birinin çiçek olduğu çok belliTipimi görsen ürkerek uzaklaşırsın
Tmm canım benimYoğunluğu takip et bakalım artacak mı
Aşko hangi burçsunO kadar güzel dekorasyon yapan birinin ve böyle güzel kalbi olan birinin çiçek olduğu çok bellibenim kaşlar çıktı elim erip alamadım. Rapor verdi bu hafa doktor yattığım yerden halledecek inşallah
Bekleyeceğim umarım yerleşmedirHayır bebeğim sakin ol ağlama ne oluyor bekle bakalım
Tam yerleşme vakti dur şimdi adet deme hemen gidecek o bekle az 10. Gün adet mi olur ya 14 olsa anlarım yerleşmesinde zamanı ayrıca bebeğim aşkım güzelimHesabıma göre adet bu
10. Döngü günü yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olması lazım
Yani bugün 23. Gün ve sökülüyorum şuan bence
BaşakAşko hangi burçsun
Bende seni çok sevdim
Canım benimTam yerleşme vakti dur şimdi adet deme hemen gidecek o bekle az 10. Gün adet mi olur ya 14 olsa anlarım yerleşmesinde zamanı ayrıca bebeğim aşkım güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?