- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.621
CanlarımmmOy kurban olurum senin heyecanınaaa aşkım beniiimmAğlama bebeğim Gül hep beraber gülelim ağzına birşeyler al bebeğim ve otur aman tansiyonun felan düşmesinnnnn
Ayy ikizlerBaşaksen
Bebiş 21 ine kadar gelirse boğa tam 40. Hafta oluyor. Gelmezse ikizler
Takip et bakalım Aşko artıcak mı ağrın varmıydı kiHatırınıza bekleyeceğim
Umarım olmam adet
Hayırlısıyla tutunsun küçücük daha oCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum Mucizemmm16 Ginnys M melek076 miraclebeyb Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Hiç yolla ağrım 0Takip et bakalım Aşko artıcak mı ağrın varmıydı ki
Ama 10. Dedinnn ben bunu kabul etmiyorum aşko içimden gelmeyecek adetin diye geçiyor bilmiyorım inşallah öyle olur dileklerim bu yönde senin için aşkımCanım benim
Salı günü yumurtlama tahmin etim ya
Eğer öyleyse gerçekten şuan üstünden 14 gün geçti tam bugün
Geçen ay da leke leke oldu sonra adet oldum ama 28. Günde adet oldum
Bu leke kahve ve çok az
Eylüle bombanın hasını atmış oluyorsun bebeğim hemdeCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum Mucizemmm16 Ginnys M melek076 miraclebeyb Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Canım o teste bende baktım tekrarlayan düşüklerle alakalı diyorduEvet ya bı söylemedi ne olduğunu nette baktım bende de pek birşey anlamadım lupus Antikoagülan taraması 87 çıkmış yüksekmiş yani
İki gün sonra tekrarla testiCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum Mucizemmm16 Ginnys M melek076 miraclebeyb Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
İnşallah hislerin doğru çıkar ve benimkiler yanıltırAma 10. Dedinnn ben bunu kabul etmiyorum aşko içimden gelmeyecek adetin diye geçiyor bilmiyorım inşallah öyle olur dileklerim bu yönde senin için aşkım
Ay o valiz varya o valiz gittim geldim gözüme çarptı geçen koymuştum ya yok diyorum dur şimdi çok iş var daha yeni yumurtladın diyorum yatağa yattım sizle konuşurken perileeer kalk dedi ahahahaEylüle bombanın hasını atmış oluyorsun bebeğim hemde
Evet canım sanırım benim dusuklerim.bu sebeple kaynaklı büyük ihtimalleCanım o teste bende baktım tekrarlayan düşüklerle alakalı diyordu
Eşim yay çok memnunumAyy ikizlerbende yay aşko benim burç pek sevilmez
Herşey çok güzel olacak içimi ferah tut içini bozma güzelliklerin çoğalsın canoaremCanlarımmmiyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur adete çok var biraz beklemek istiyorum geçen ay başıma gelenler malum biliyorsunuz o yüzden bu şimdilik bana yeterli şokumu atlattım geldim Rabbim nasip ederse herşey mümkün bu ilk yumurtlamadan demek ki benim size ben birinciyi yumurtladığıma emin değilim kısa sürdü falan derken yumurtlamışım ikinci de tutsa eylüle bomba atmış oluyor muyum Mucizemmm16 Ginnys M melek076 miraclebeyb Veziir ve diğer canlar Buda testin son hali gölgeyi gözümle daha var görüyorum fotoda bu kadar belli oluyor
Yay çok dobra olur yanlış yapmayı sevmez hep mükemmel olmak ister sende öyle misinAyy ikizlerbende yay aşko benim burç pek sevilmez
İnşallah balım inşallahİnşallah hislerin doğru çıkar ve benimkiler yanıltır
Bu ay ümitliydim
Yok aşko sabah tatile çıkcaz zaten pazar günü döncez orda biraz oyalanırım arkadaşlar kalabalık falan derken test işini biraz geçe bırakcam çünkü ikinci kez yumurtlama gördüm ve geç yumurtlama yani batta izler tarihe kaydı bu kadar uzun sürede belirsizlikle kendimi yiyip bitirmek istemiyorumİki gün sonra tekrarla testi
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepinizdenHerşey çok güzel olacak içimi ferah tut içini bozma güzelliklerin çoğalsın canoarem
Kız zaten öyle bir his geliyor yapıyorsun garip bir şey bir anda oluyorAy o valiz varya o valiz gittim geldim gözüme çarptı geçen koymuştum ya yok diyorum dur şimdi çok iş var daha yeni yumurtladın diyorum yatağa yattım sizle konuşurken perileeer kalk dedi ahahaha
Tamam kuzum en iyisi bekle o zamanYok aşko sabah tatile çıkcaz zaten pazar günü döncez orda biraz oyalanırım arkadaşlar kalabalık falan derken test işini biraz geçe bırakcam çünkü ikinci kez yumurtlama gördüm ve geç yumurtlama yani batta izler tarihe kaydı bu kadar uzun sürede belirsizlikle kendimi yiyip bitirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?