• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetikten randevu al canım araştırma hastanelerinde oluyor 2 düşüğüm var anlat olanları alıyorlar eşinden ve senden kan
Benim alındı kuzum eşimden istemediler lupus çıktı o da pıhtılaşma sorunu genetik testinde. Bugün gittim bir dusugum daha olduğu için bu ay yine tahlil verdim belki bir degisiklik olmuştur diye on gün sonra çıkıyormuş.

Gittim kuzum lupus Antikoagülan taraması positif çıktı benim pıhtılaşma sorunu sanırım pek birşey demedi doktor ramotolojiye yönlendirdi onlarda tekrar tahlil istedi on gün sonra tekrar gidecem ondan sonra napilir diye konuscaz. Bu ay tekrar gebelik oldu ve düştü diye sonuçlar farklı çıkabilirmis. Bekleyecem artik sonuçlar çıkana kadar. Umarım çözülür bu durum
Ay hiç bilmediğimiz terimler ya neler neler varmış ah şu bebeler bize neleri öğretiyor ya 😞 bu tahlilleri yaptırman iyi oldu kuzum artık bilerek hareket edeceksin daha sağlıklı olur hem senin için hem bebiş için inşallah ❤️ İnşallah diğer tahliller de temiz çıkar kuzum korkulacak birşey olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum 🌸

Ben evdeydim canim bugun gece kanamam cok fenaydi yarin kontrolüm var. Bakalim ne olacak hala agrim var idare ediyorum canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun ?
İnşaallah çabuk atlatirsın canim,hcg suratla düştüğü için kanaman da artiyor büyük ihtimal,yarin geldikten sonra haber et bekliycem
Bende iyiyim, okullar açıldı tüm gün yollardayim,pertim çıktı resmen, ögleden sonra göbekten aşağı vajinadan yukari kısımda baskı gibi ağrı oldu,hani adet zamani ağırlık olur ya öyle bir şey

Ay hiç bilmediğimiz terimler ya neler neler varmış ah şu bebeler bize neleri öğretiyor ya 😞 bu tahlilleri yaptırman iyi oldu kuzum artık bilerek hareket edeceksin daha sağlıklı olur hem senin için hem bebiş için inşallah ❤️ İnşallah diğer tahliller de temiz çıkar kuzum korkulacak birşey olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum 🌸
Aynen ya bende dedim ilk gebeligimde böyle bir sorun hiç olmadı kızım sağlıklı bir şekilde 38 haftasında dünyaya geldi bu ikinci niye bu kadar zorladı bilmem..

Benim alındı kuzum eşimden istemediler lupus çıktı o da pıhtılaşma sorunu genetik testinde. Bugün gittim bir dusugum daha olduğu için bu ay yine tahlil verdim belki bir degisiklik olmuştur diye on gün sonra çıkıyormuş.
Ben şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?

Aynen ya bende dedim ilk gebeligimde böyle bir sorun hiç olmadı kızım sağlıklı bir şekilde 38 haftasında dünyaya geldi bu ikinci niye bu kadar zorladı bilmem..
Daha fazla zorlamaz inşallah kuzum 🤲🏻 Geçen süre de acaba bazı etkenlerden felan mı oldu acaba tam da bilmediğim için tahmin yürütüyorum 🤷🏻‍♀️ Doktor ne dedi peki sonradan çıkabiliyor muymuş bu hastalık yada ilk gebelikte neden çıkmamış merak ettim vallahi

Amin canım yok ben endişeli değilim aşırı sevinçliydi değil çünkü alıştım çok böyle silik gördüm burdan döndü ama zaman aralıklı olarak bu markada arka arkaya silik ilk defa görüyorum bu sadece minimal bir Umut o kadar yani bakalım bekliyoruz bizde ☺️
Güzel haberleri bekliyoruz😇

Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle🥵🥵
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
@melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?

miraclebeyb miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 @000umutlu000 @Cgh @Veziir @miresl Ginnys Ginnys @raainbow R Random3 @ucge ve diğer canim kızlar
İyiyim be kuzum klasik koşturmacalar ☺️ beklemedeyim 1 hafta kaldı bata. Bugün midem yanıyor bi de göğsümde arada sızılar oluyor. Eşime söyleyince şüphelendi kaç gün var dedi. 1 hafta dedim inanmadı. Kandırmıyosun beni dimi diyo 😁 len ben hamile olsam 2 sn tutamıyom ki çenemi 🤣 sen nasılsın tatlım?

Ben şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?
Aşko eger bildiyimiz pihtilaşmaysa ben oğluma hamile oldugumda koagulasyon tahlilim baya yüksek çıkmıştı pihtılaşma çok yüksekti, doğuma kadar göbeğime kleksan isimli iğne yaptim,yılda iki kez kan tahlilinde baktiriyorum çok şükür yolunda herşey,bu yıl son gitdigim doktor tedbir amaçli kansulandırıcı hap yazdı 2ay içtim

Kusura bakma canim ya Türkçe terminleri fazla bilmediyim için anlayamadim,bildiyimiz pihtilaşmami?kansulandirıci içeriz ya o mu?
Önemli değil canım bebek tam tutunmaya çalışırken damar pihtilasiyor ve bebek tam tutunacakken vücudum atıyor yani istemiyor bebeği. Şimdi hamile kalmaya çalışırken iğne olmam lazım bebek atmasın vücudum pıhtı olusturmasin diye vücudum bebeği bir virüs gibi algılıyor. Doktor böyle dedi.

İyiyim be kuzum klasik koşturmacalar ☺️ beklemedeyim 1 hafta kaldı bata. Bugün midem yanıyor bi de göğsümde arada sızılar oluyor. Eşime söyleyince şüphelendi kaç gün var dedi. 1 hafta dedim inanmadı. Kandırmıyosun beni dimi diyo 😁 len ben hamile olsam 2 sn tutamıyom ki çenemi 🤣 sen nasılsın tatlım?
Evet canim bende seninle ayni durumdayim😶😶ayyy benimde 8 gün kaldı,ama çok şükür rahatim yaa hiç takmıyorum , öglen arkadaşım yyazmiş kızz ateşini ölçtünmü kaç çıktı diye🤣🤣🤣yaa herkes biliyor artik benim testle değil termometreyle aşk yaşadığımı 🤣🤣🤣🤣
İnşaallah çift çizgiyi görücez inanıyorum 🤲🏻

Önemli değil canım bebek tam tutunmaya çalışırken damar pihtilasiyor ve bebek tam tutunacakken vücudum atıyor yani istemiyor bebeği. Şimdi hamile kalmaya çalışırken iğne olmam lazım bebek atmasın vücudum pıhtı olusturmasin diye vücudum bebeği bir virüs gibi algılıyor. Doktor böyle dedi.
Aaaa evet şimdi anladim,tamamen farkli birşeymiş ,Rabbim acil şifalar versin canim,korkma şimdi öyle bir zamandayiz ki,her derdin dermani var bigüzel iyneni olursun bebişini alırsın kucagina😍

Back
X