Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördüm inşllah pozitif düşünceleride çekcem kendime drama kraliçes oldum iyice
Ay inşallah güzel haberler verirsin yaa ihtiyacmz var

Canim başka doktora gitsen ve 2ci kayıp olduğunu söylesen?anlarmı ki?
Ya iyi bir doktora gidiyorm yaşadgm şehirde iyilerden biri ve sonuçta geçmişime 2 kayıp yazcak yalanla dolanla sürsün istemedim ya bide kötüyü çağırmıyım yani söylenen yalan gerçek olur falan allah korusun

Öyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördüm inşllah pozitif düşünceleride çekcem kendime drama kraliçes oldum iyice
Ay inşallah güzel haberler verirsin yaa ihtiyacmz var
Drama kraliçesi ne ya
Amin canim amin birbirimize hep dua edelim
Bizi ancak bizim halimizde olan anlar

Anladim canim iyi etdin o zaman
İnşaallah gerek kalmaz zaten hiç bir tahlile filan direk gebe kalırsın hürrem gibi çatır çatır dogurursun

Anladim canim iyi etdin o zaman
İnşaallah gerek kalmaz zaten hiç bir tahlile filan direk gebe kalırsın hürrem gibi çatır çatır dogurursun
Ayy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcem Hakettik ayy

Ayy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcem Hakettik ayy
Ayy bende yadaha bişey yok azacuk karnim çıksın gazdan dolayi
Kendimi gebe sanıyorum evde okşaya okşaya geziyorum keçileri öyle bi kaçırdim ki

Ay ne iyi doktormuş demekki doktordan doktora değişiyor bu aşamalr benimkide bakmaya ikna olsa keşke
Özele gidiyordum ben normalde biri tavsiye etti profesör unide diye gittim valla herşeye bakalım dedi sonra dedim ozeldeki doktor yumurta tembel var dedim ve pkos. Baktı Altan ultrasyona gayet iyi herşeyin dedi yumurtalar da iyi buyumusler hangi doktor dedi bunu sana diye kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…