- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.001
Ahahahh iyi yapmışsın aşkoİntikamımızı aldım aşko dıkşınlanırken sıkıştırdım onu içerde hahahhahhaha
Aynen canımO zaman üniversite hastanesi lazım bana aşko
Bizde 3-2 olarak gidiyoruz dün 2ydi eşimi zorla durdurdum ahahdjk bugün üç serbestMucizemmm16 @000umutlu000 aşkolar bizim ekşın normalde yarındı 3-2-3-2 ye uyalım dedim bu ay ama az önce ekşın oldu Ben şimdi ne yapayım 3-2-3-2 ye devam mı edeyim kaydı ama
Öyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördümİnşaallah atlatırsın canim,çok şükür hamile kaldın ,Rabbim tez zamanda yeniden nasip eder
Korkulari kendinden uzaklaştır pozitif düşün datlum
İyiyim canim aynı iş güç yaşıyip gidiyoruz işte
8 gün kaldi bata, bekleyip görücez nolucak
Sen bugünü unutMucizemmm16 @000umutlu000 aşkolar bizim ekşın normalde yarındı 3-2-3-2 ye uyalım dedim bu ay ama az önce ekşın oldu Ben şimdi ne yapayım 3-2-3-2 ye devam mı edeyim kaydı ama
Ya iyi bir doktora gidiyorm yaşadgm şehirde iyilerden biri ve sonuçta geçmişime 2 kayıp yazcak yalanla dolanla sürsün istemedim ya bide kötüyü çağırmıyım yani söylenen yalan gerçek olur falan allah korusunCanim başka doktora gitsen ve 2ci kayıp olduğunu söylesen?anlarmı ki?
Devam edebiliyosan et aşko edemiyorsan sal gitsin hahahahaha sözde bende öyle yapcaktımMucizemmm16 @000umutlu000 aşkolar bizim ekşın normalde yarındı 3-2-3-2 ye uyalım dedim bu ay ama az önce ekşın oldu Ben şimdi ne yapayım 3-2-3-2 ye devam mı edeyim kaydı ama
Ay ne iyi doktormuş demekki doktordan doktora değişiyor bu aşamalr benimkide bakmaya ikna olsa keşkeBen ilk diyince baktı hemen hiç bilmiyordum pıhtılaşma vs. Şimdi ikinciyi diyince tekrar ver tahlil dedi emin olalım iyice diye
Ahahah kız ben durduramadım ya napcam ben şimdiBizde 3-2 olarak gidiyoruz dün 2ydi eşimi zorla durdurdum ahahdjk bugün üç serbest
Drama kraliçesi ne yaÖyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördüminşllah pozitif düşünceleride çekcem kendime drama kraliçes oldum iyice
Ay inşallah güzel haberler verirsin yaa ihtiyacmz var
Anladim canim iyi etdin o zamanYa iyi bir doktora gidiyorm yaşadgm şehirde iyilerden biri ve sonuçta geçmişime 2 kayıp yazcak yalanla dolanla sürsün istemedim ya bide kötüyü çağırmıyım yani söylenen yalan gerçek olur falan allah korusun
AhahahahSen bugünü unutyarın kaldığın yerden devam et
Drama kraliçesi = benDrama kraliçesi ne ya
Amin canim amin birbirimize hep dua edelim
Bizi ancak bizim halimizde olan anlar
Ayy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcemAnladim canim iyi etdin o zaman
İnşaallah gerek kalmaz zaten hiç bir tahlile filan direk gebe kalırsın hürrem gibi çatır çatır dogurursun
Size iyi dıkşinlar o zaman atışiniz bol olsunBizde 3-2 olarak gidiyoruz dün 2ydi eşimi zorla durdurdum ahahdjk bugün üç serbest
Ay aşko valla devam etmeye çalışacağım ama çokta güvenemiyorum ahahahDevam edebiliyosan et aşko edemiyorsan sal gitsin hahahahaha sözde bende öyle yapcaktım
Ayy bende yaAyy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcemHakettik ayy
Özele gidiyordum ben normalde biri tavsiye etti profesör unide diye gittim valla herşeye bakalım dedi sonra dedim ozeldeki doktor yumurta tembel var dedim ve pkos. Baktı Altan ultrasyona gayet iyi herşeyin dedi yumurtalar da iyi buyumusler hangi doktor dedi bunu sana diye kaldım öyleAy ne iyi doktormuş demekki doktordan doktora değişiyor bu aşamalr benimkide bakmaya ikna olsa keşke
Misafir var gözlerimin içine bakıyor ahdhjdSize iyi dıkşinlar o zaman atışiniz bol olsunatdığınız gol olsun
Devam et kuzum bisicik olmaz yumurtlamayı denk getir deAhahah kız ben durduramadım ya napcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?