- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.041
Ay kiz öyle adet mi olurAzeri güzelimHala sökülemedim leke kahverengi dün biraz geldi bugün bir nokta böyle de kaldı
Hamileyken çıkan kan sonucuna göre tayin ediliyor canim iğne kullanimiYa valla kafam allak bullak nerden çıktı bu illet. Jinekolog kan sulandırıcı başlasın hamile kalınca da iğne tedavisi yazmış artık ne sıklıkla nasıl olur bilmiyorum. Bi gideyim bakalım ne diyecek dr lar
İnsallah canim bu ay hep gebelik haberlerinin sonu skntiliydi arkadaslarda saglikli gebelik haberlerine ihtiyacimiz var.Lale95 Lalem bende iyiyim cocuk hastaydi uykusuzum biraz. Bide kışlık hazirlik yapmaya calisiyorum az az bugunde pazara ugradim onlari aldim hallettim simdi mutfaktan cikacam. Anliycagin bende cok yogunum senin gibi msjlarin bazilarini okuyorum ama dönüş yapamiyorum. Bu arada kizlar benim regl sancilari basladi bir iki güne gelir sanirim bugunde testim negatifdi.
İnşallah güzelim bir daha yaşamamanı dilerim her şey yolunda gitsin artık@mucizeyimbenmiraclebeyb Demgey3 Lale95 @000umutlu000 Ginnys M melek076 @ucge Mucizemmm16 ve şuan ismini hatırlayamadgm siğer kızçelerim kimyasal gebelik yaşıyorm hepimiz biliyoruz kanama bekliyordum ya şuan geldi kanamam buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarında doktor randevum var baklm ne dicek kürtaja ilaca iğneye gerek kalmadı inşallah betamda düşerse yola devam inşallah bidaha yaşamam inşallah hiç birimiz yaşamayız Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Yaa valla benimde hafif bir sancı var neyin nesi bilmiyorum akşam üstünde bir ağrı peydah Olmuştu geçti Allahtan yoksa oturtamıyordum çok fena. Son durum ne olacak merak ediyorum sabah yine test yapacağım dikerim daha güzel bir renk görürüm ama tabi her şey kısmetİnsallah canim bu ay hep gebelik haberlerinin sonu skntiliydi arkadaslarda saglikli gebelik haberlerine ihtiyacimiz var.Lale95 Lalem bende iyiyim cocuk hastaydi uykusuzum biraz. Bide kışlık hazirlik yapmaya calisiyorum az az bugunde pazara ugradim onlari aldim hallettim simdi mutfaktan cikacam. Anliycagin bende cok yogunum senin gibi msjlarin bazilarini okuyorum ama dönüş yapamiyorum. Bu arada kizlar benim regl sancilari basladi bir iki güne gelir sanirim bugunde testim negatifdi.
Ulan çok mantıklıSen bugünü unutyarın kaldığın yerden devam et
Evet evet en az hasarla teşekkür ederim canımmÇok sevindim canım, en azından bu süreci minimum hasarla atlatacaksın. Kanama başladıysa beta düşecektir için rahat olsun. Hemen bu ay nasip etsin Allah
Teşekkür ederim canm İnşallah hepimiz için yolunda gitsin burdakilerin herkesten çok ihtiyacı var artık güzel haberlereİnşallah güzelim bir daha yaşamamanı dilerim her şey yolunda gitsin artık
Bende öyle korkmuştum hata vazgeçtim dedim eşime o da kızdı bana nere vazgeçiyorsun diyeEvet biraz sancılı cidden doktor ağrı kesici içebilirsin dedi bakalm dayanamazsam ağrı kesici içicemyaa sorma bidaha denemeye korkuyoruum ya bidaha yaşarsam diye
Konya mı ay yakınmışız bende eskişehirdeyim
Canim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
M melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?
miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 @000umutlu000 @Cgh @Veziir @miresl Ginnys R raainbow @Random3 @ucge ve diğer canim kızlar
Yaa bende öyle dedim vazgeçtm dedim yok öyle vazgeçmek yerine sağlıklısını koyucaz inşallah diyoBende öyle korkmuştum hata vazgeçtim dedim eşime o da kızdı bana nere vazgeçiyorsun diyeherşey Allah'tan kuzum inşallah sağlıklı olur bu sefer
Yarın kanama devam etmezse ölçerim canım daAy kiz öyle adet mi oluryerləşme kanamasina benziyor termometren varmi?varsa eger yarın yataktan kalkmamiş ölçüm yap
Gece de rahat uyu en azi 4-5 saat kesiksiz uyumalısın
Hamileyken çıkan kan sonucuna göre tayin ediliyor canim iğne kullanimi
Mesela ben günaşırı vuruyordum göbegime kleksan 0.6 doz iyneydi insulin iynesi gibi
Ama bir arkadaşim doğuma kadar her gün vurdu
Amin kuzum aminAllah yardımçısı olsun grip mi olmuş? salgın var galiba Allah korusun çocuklarımızı hayirli olsun kışlıkların afiyetle yersiniz inşaallah kolay gelsin sana aşko bi güzel uykunu alıp dinlenirsin
Kız ne garip sırayla döküldük ama bence ekim ayı daha iyi bir hasat ayı olacak gör bak daha çok gebe çıkacak aramızdan öyle düşünüyorumEvet evet en az hasarla teşekkür ederim canımmtam umudumu kaybedp çocugum olmıcak herhalde dediğimde kötü şekilde de olsa çocugum oldugunu öğrendim çok bekletmesin inşallah ama sağlıkla gelsin tek isteğim o
Teşekkür ederim canm İnşallah hepimiz için yolunda gitsin burdakilerin herkesten çok ihtiyacı var artık güzel haberlere
Aynen tam destek veriyorlar bu iyi birşey tabi insan daha rahat oluyor. Vazgeçtim ben diyince belki sen bilirsin der diye düşündümYaa bende öyle dedim vazgeçtm dedim yok öyle vazgeçmek yerine sağlıklısını koyucaz inşallah diyoonlarnda desteği çok önemli
Doğru herşey Allahtan yaşamamz gerekirse yaşıyoruz Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin
Ooo geçmiş olsun canım yaaa çok dikkat etmelisin herşeyde var bir hayır belkide Corona bebeğe etki edeceksin bazen biz bilmeden bile bir şeyler bizim hoşumuza gitmesene üzsede hayırlı olabiliyor ve gebe olsaydın belkide çok daha ağır geçirebilirsin gelmiş geçmiş olsun meleğimYarın kanama devam etmezse ölçerim canım da
Şuan grip olmuşum
Hafif ateşim var bugün tekrar pcr verdim çünkü hızlı testim evde pozitif çıktı
Aaa evet canim unutmuşum hasta olduğunu Rabbim acil şifalar versin sanaYarın kanama devam etmezse ölçerim canım da
Şuan grip olmuşum
Hafif ateşim var bugün tekrar pcr verdim çünkü hızlı testim evde pozitif çıktı
Tamam kuzum artık bir şekilde devam edeceğizDevam et kuzum bisicik olmaz yumurtlamayı denk getir de
Canım çok sevindim senin adına@mucizeyimbenmiraclebeyb Demgey3 Lale95 @000umutlu000 Ginnys M melek076 @ucge Mucizemmm16 ve şuan ismini hatırlayamadgm siğer kızçelerim kimyasal gebelik yaşıyorm hepimiz biliyoruz kanama bekliyordum ya şuan geldi kanamam buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarında doktor randevum var baklm ne dicek kürtaja ilaca iğneye gerek kalmadı inşallah betamda düşerse yola devam inşallah bidaha yaşamam inşallah hiç birimiz yaşamayız Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Ohhhh ne güzel inşallah gol olmuştur bebeğimBitti aşkımperşembe akşam kardeşime gidicem zaten
Ay bence de bende tam tersi yapayım belki o tutar yeni bir yöntem de ben bulmuş olurumHiç bişey olmaz aşko bence
Ahahahahİlk aylar hic umursamiyodum yine olmadi
Bende sen bilirsin der sanmıştm öyle çıkmadıAynen tam destek veriyorlar bu iyi birşey tabi insan daha rahat oluyor. Vazgeçtim ben diyince belki sen bilirsin der diye düşündümama kızdı bu da hoşuma gitti ahshdj
Sağol kuzummCanım çok sevindim senin adınaherhangi bir işleme ve ilaca gerek kalmaz inşallah bir daha da kimsenin başına gelmez inşallah bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?